תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: התייעצות לגבי פגם בכפפות

Senior Member הסמל האישי של moonshield

התייעצות לגבי פגם בכפפות

שלום לכולם, יש ברשותי כפפות held air n' dry. אלו כפפות עם שני תאים, אחד מאוורר תודות למשטח מחורר בכף היד, והתא השני מוגן ממים ורוח תודות לביטנת גורטקס שמולחמת בחלקה לגב כף היד בכפפה. באופן כללי אני מאוד מרוצה מהכפפות והן משמשות אותי ככפפות לחורף ולעונות המעבר הקרות (סוף סתיו ותחילת אביב). ה'בעיה' איתן היא שהתא הממוגן ממים אינו מגיע עם ריפוד מחמם ולכן כשממש קר אז הקור מגיע גם לאצבעות. ברוב הזמן זה לא באמת מפריע לי (סבילות לקור), ולזמנים שכן קר מידי קניתי כפפות מיקרופליז שמשמשות אותי כ undergloves. אחד הזמנים האלו היה בשבת האחרונה בבוקר. במהלך רכיבה לנס הרים אכן היה קררר, ואחרי שבדרך הלוך לא השתמשתי בכפפות הנוספות, חשבתי שלחזור אני אתפנק וארכב עם כפות ידיים מעט חמות יותר. בדרך עצרתי לצלם תמונת שבת (וסלפי מסורתי לאשתי) ולאחר מלחמה לא קצרה עם הכפפות, הצלחתי לשלוף את הידיים מתוך הכפפות, אך בדרך כנראה ניתקתי את ההלחמה של הגורטקס מהגוף העיקרי של הכפפה. אמנם בינתיים הצלחתי לסדר את הגורטקס בחזרה במקום, אבל הסרת הכפפות הפכה להיות די מעיקה, ביחד עם אי האפשרות המוחלטת להשתמש בכפפות הדקות (שהן מה שגרמו לי לנתק את הבטנה מלכתחילה).
    עם או בלי קשר, באחת הכפפות נפרם תפר עיקרי שמחזיק את התאים ביחד (מצורפת תמונה).
    שאלתי היא כזאת, האם יש לי למה לפנות ל held בבקשה לפתרון הבעיה? לאור העובדה שהכפפות אצלי כבר שנה וחצי? האם כדאי לי לפנות לגורטקס במקום בטענה שהכפפות לא אטומות יותר למים (בגשם האחרון היתה לי תחושה של רטיבות בשתי אצבעות, לא ממש סגור על אם אכן הן נרטבו)? האם בכלל יש לי למי לפנות בנושא (הלד, גורטקס או בכלל החנות ההולנדית שממנה קניתי אותן)? או שאין לי שום קייס לכלום, ואני צריך למצוא פתרון בעצמי ולהתחיל לחפש כפפות חורף אחרות לשנה הבאה?
    תודה לעוזרים.

שכחתי לצרף תמונה של התפר הפרום:

הכפפות אצלך כבר שנה וחצי. אתה באמת מצפה שהם יחזיקו ל10 שנים? זה מוצר לבוש, כשאתה קונה מכנסיים אתה גם מקבל אחריות?

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
    הכפפות אצלך כבר שנה וחצי. אתה באמת מצפה שהם יחזיקו ל10 שנים? זה מוצר לבוש, כשאתה קונה מכנסיים אתה גם מקבל אחריות?
    ממוצרי גור-טקס בהחלט אני מצפה לשימוש של 10 שנים. בוודאי ובמדינה בה משתמשים בהם בקושי 4 חודשים בשנה.

^^^
    מה שאוריאר אמר.
    אני לא מצפה לקבל אחריות למוצר, בטח ובטח אם הוא פריט לבוש שבחלקים מהזמן נלבש על בסיס יומיומי.
    אני בעיקר רוצה לדעת איך ניתן לתקן את הבעיה, בהתחשב בזה שבחלק הפגום נמצאת ממברנה עם תפקיד מאוד מוגדר, שהתעסקות לא נכונה (כמו תפירה עצמית שלי לאזור הפרום) יכולה לפגוע בייעוד היחידי שלו.
    לא מצפה לקבל כפפות חדשות (עם סוף שמח), אבל כן הייתי רוצה לתקן את הכפפות שיוכלו להיות שמישות לעוד כמה עונות, בטח לאור המחיר היחסית גבוה שלהם.
    אז מה דעתכם, להתחיל בפניה לשירות של held?

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    כן הייתי פונה להלד עם הסיפור והתמונות שהעלית פה. אל תצפה לניסים אבל אין לך מה להפסיד.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    ממוצרי גור-טקס בהחלט אני מצפה לשימוש של 10 שנים. בוודאי ובמדינה בה משתמשים בהם בקושי 4 חודשים בשנה.
    זה נכון, אבל נשמע שהגורטקס הפסיק לעבוד עקב השימוש בכפפות נוספות ולא סתם נכשלו.
    בסופו של דבר, הוא רושם שהוא כנראה ניתק את ההלחמה של הגורטקס.
    לפות"ש, כן הייתי מציע לפנות לheld, אין לך מה להפסיד.

ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    זה נכון, אבל נשמע שהגורטקס הפסיק לעבוד עקב השימוש בכפפות נוספות ולא סתם נכשלו.
    בסופו של דבר, הוא רושם שהוא כנראה ניתק את ההלחמה של הגורטקס.
    לפות"ש, כן הייתי מציע לפנות לheld, אין לך מה להפסיד.
    זה חצי נכון.
    הגורטקס יושב בתוך ביטנה, כמו מין כפפה דקה. הכפפה הזאת היא זו שמולחמת למעטפת הכפפה (הממוגנת מעור), והיא זו שתפורה בצד הכפפה (איפה שנפרם). ממברנת הגורטקס עצמה היא די דקה ועדינה, בערך כמו סרט טפלון או 'בד' טייבק שמשמש לחלוקים של חדרים נקיים,תפירה או הלחמה שלה כנראה גם תהרוס אותה. מה שהתנתק אצלי זה הביטנה, ומה שפרם זה התפירה שמחברת בין הביטנות השונות.
    לכל המגיבים תודה על העזרה, אני אפנה ל held, נראה איך יתקדם ואני אעדכן כאן.