שלום לכולם, יש ברשותי כפפות held air n' dry. אלו כפפות עם שני תאים, אחד מאוורר תודות למשטח מחורר בכף היד, והתא השני מוגן ממים ורוח תודות לביטנת גורטקס שמולחמת בחלקה לגב כף היד בכפפה. באופן כללי אני מאוד מרוצה מהכפפות והן משמשות אותי ככפפות לחורף ולעונות המעבר הקרות (סוף סתיו ותחילת אביב). ה'בעיה' איתן היא שהתא הממוגן ממים אינו מגיע עם ריפוד מחמם ולכן כשממש קר אז הקור מגיע גם לאצבעות. ברוב הזמן זה לא באמת מפריע לי (סבילות לקור), ולזמנים שכן קר מידי קניתי כפפות מיקרופליז שמשמשות אותי כ undergloves. אחד הזמנים האלו היה בשבת האחרונה בבוקר. במהלך רכיבה לנס הרים אכן היה קררר, ואחרי שבדרך הלוך לא השתמשתי בכפפות הנוספות, חשבתי שלחזור אני אתפנק וארכב עם כפות ידיים מעט חמות יותר. בדרך עצרתי לצלם תמונת שבת (וסלפי מסורתי לאשתי) ולאחר מלחמה לא קצרה עם הכפפות, הצלחתי לשלוף את הידיים מתוך הכפפות, אך בדרך כנראה ניתקתי את ההלחמה של הגורטקס מהגוף העיקרי של הכפפה. אמנם בינתיים הצלחתי לסדר את הגורטקס בחזרה במקום, אבל הסרת הכפפות הפכה להיות די מעיקה, ביחד עם אי האפשרות המוחלטת להשתמש בכפפות הדקות (שהן מה שגרמו לי לנתק את הבטנה מלכתחילה).
עם או בלי קשר, באחת הכפפות נפרם תפר עיקרי שמחזיק את התאים ביחד (מצורפת תמונה).
שאלתי היא כזאת, האם יש לי למה לפנות ל held בבקשה לפתרון הבעיה? לאור העובדה שהכפפות אצלי כבר שנה וחצי? האם כדאי לי לפנות לגורטקס במקום בטענה שהכפפות לא אטומות יותר למים (בגשם האחרון היתה לי תחושה של רטיבות בשתי אצבעות, לא ממש סגור על אם אכן הן נרטבו)? האם בכלל יש לי למי לפנות בנושא (הלד, גורטקס או בכלל החנות ההולנדית שממנה קניתי אותן)? או שאין לי שום קייס לכלום, ואני צריך למצוא פתרון בעצמי ולהתחיל לחפש כפפות חורף אחרות לשנה הבאה?
תודה לעוזרים.