אני בתהליך של רישיון a1 ומתכוון להביא אופנוע האם אני חייב להוציא את הרישיון לפני? אני רוצה שברגע שאני מסיים כבר יחכה לי האופנוע. יש לי רישיון רכב אם זה משנה
אני בתהליך של רישיון a1 ומתכוון להביא אופנוע האם אני חייב להוציא את הרישיון לפני? אני רוצה שברגע שאני מסיים כבר יחכה לי האופנוע. יש לי רישיון רכב אם זה משנה
עד כמה שאני יודע אין קשר בין הדברים ואפשר לקנות רכב גם בלי רשיון נהיגה בכלל.
אבל.
אם אתה קונה יד שניה בהזדמנות אז אתה חייב לדאוג שמישהו יעביר את האופנוע שקנית מהמוכר אליך ושלאותו מישהו יהיה ביטוח על האופנוע שלך.
אם אתה קונה חדש אז זה מיותר. זו לא מכונית, כל הפרוצדורה היא עניין של 3-4 ימים וכבר היתה פה דוגמא של מישהו שרץ לקנות ככה כלי ואז נכשל בטסט והיה צריך לחכות לא מעט זמן עד לטסט חוזר.
כן. ואני מכיר אנשים שעשו את זה (ידידה הייתה עם אופנוע 4 חודשים מתחת לבית לפני שהיה לה רשיון).
אם המוכר נחמד, אתה יכול לבקש ממנו להביא אליך את האופנוע, בתמורה לתשלום סמלי כמובן. אם זה רחוק ואין לו רצון אפשר תמיד לגרור (גם מקרים כאלה ראיתי) וזה יעלה כמה מאות בד"כ.
כן, אתה יכול לקנות
אין קשר בין הבעלות לרכב לבין הרישיון לנהוג בו
לדעתי עדיף מאוד לא לקנות. הפיתוי גדול וחבל לקבל שלילה חודש לפני שיש לך רישיון.
לדעתי לקנות אופנוע בלי לעשות סיבוב בסוכנות על אותו דגם, נראה קצת לא לעניין, תוציא רישיון תתחיל לנהוג ולא תוהב את הכלי?
Oznik - מילים מהלב!
כשרציתי לקנות בהונדה אופנועים ביקשו ממני צילום רשיון נהיגה [ולא היה לי רישיון לאופנוע אז]
אמרתי טוב טוב אני אביא והלכתי למטרו שם לא עשו לי בעיה.
היה לי טסט יומים אחרי זה ועברתי למזלי
את הכלי גם ככה אספתי יומים אחרי כי לא היה במלאי עבורי באותו רגע , היה צריך לשנע מעיר אחרת.
MB Vito 3.2L V6
Skoda Kodiaq TDI 2.0L 4x4
אין לי אופנוע גוועלאד
בטח שאפשר את הכלי הראשון שלי (GPZ 500ׂׂ) ׂאיי שם בשנות ה-90 המאוחרות קניתי עוד לפני שהיה לי רשיון נהיגה