תוצאות 1 עד 13 מ 13

אשכול: רשיון A1 נסיעה כפר סבא תל אביב

Junior Member

רשיון A1 נסיעה כפר סבא תל אביב

טוב יש רשיון!!!
    בן 45 משקל 90 גובה 176.
    תקציב 40.
    ללא נסיון בכלל רק שיעורי הנהיגה הטסט ושני נסיעות מבחן שעשיתי על ורסיס 300 ובמוו 310.
    נהניתי יותר לרכב על הורסיס משום מה הרגשתי הרבה יותר בטחון ברכיבה.
    אופציות נוספות?
    מה חושבים על הורסיס 300?

Senior Member
    תעשה סיבוב גם על ההונדה CB500X.
    הורסיס חמוד, מכיר את המנוע שלו מהזד, מאוד כיפי בייחוד בסל"ד גבוהה. לטווח ארוך - תשקול את ה-500.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    תעשה סיבוב גם על ההונדה CB500X.
    הורסיס חמוד, מכיר את המנוע שלו מהזד, מאוד כיפי בייחוד בסל"ד גבוהה. לטווח ארוך - תשקול את ה-500.
    תודה רבה על התשובה.
    בגדול מעדיף לקנות חדש וה500 קצת מעל התקציב (אישתי שרת האוצר בבית).
    אבל בכל מקרה אני אקבע נסיעת מבחן להרגיש איך הוא.
    לא מבין עד עכשיו איך בכלל נכנסתי לכל הקטע הזה .

Member
    ממליץ בנוסף גם על CB של הונדה מכמה סיבות:

1.תוכל למצוא בתקציב שלך אחלה כלים יד שניה, אני מבין שלרכוב על כלי חדש זה כיף ונחמד אבל זה הרבה יותר עדיף להפיל/להחליק את ההחלקה הראשונה על אופנוע משומש..מה לעשות,זה בלתי נמנע וקורה לכולם.

2.האמינות של הכלים הללו מעולה

3.נושא הנפח - הורסיס הוא אופנוע מעולה, אך בטווח של חצי שנה עד שנה (או פחות, תלוי בך) אתה תרגיש שמיצית, אופנוע יותר חזק בהכרח יותר בטיחותי מכמה סיבות וההונדה יוכל לשרת אותך לכמה שנים טובות.

4.ירידת הערך של אופנוע חדש היא משמעותית, תמיד כדאי לקנות אופנוע שמור וטוב מיד 2, אלא אם המחיר של להסיר את הניילונים מבחינתך שווה את זה.

שים לב להשאיר בצד תקציב למיגון איכותי, זו גם הוצאה לא קטנה.

ולא לשכוח, קורס רכיבה מתקדמת - חובה! כולם צריכים, לרוב אנשים ממעיטים בחשיבות, אתה איש משפחה ובגיל בוגר - אל תוותר על מה שיכול להציל אותך.

בהצלחה!

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Oznik צפיה בהודעה
    ממליץ בנוסף גם על CB של הונדה מכמה סיבות:

1.תוכל למצוא בתקציב שלך אחלה כלים יד שניה, אני מבין שלרכוב על כלי חדש זה כיף ונחמד אבל זה הרבה יותר עדיף להפיל/להחליק את ההחלקה הראשונה על אופנוע משומש..מה לעשות,זה בלתי נמנע וקורה לכולם.

2.האמינות של הכלים הללו מעולה

3.נושא הנפח - הורסיס הוא אופנוע מעולה, אך בטווח של חצי שנה עד שנה (או פחות, תלוי בך) אתה תרגיש שמיצית, אופנוע יותר חזק בהכרח יותר בטיחותי מכמה סיבות וההונדה יוכל לשרת אותך לכמה שנים טובות.

4.ירידת הערך של אופנוע חדש היא משמעותית, תמיד כדאי לקנות אופנוע שמור וטוב מיד 2, אלא אם המחיר של להסיר את הניילונים מבחינתך שווה את זה.

שים לב להשאיר בצד תקציב למיגון איכותי, זו גם הוצאה לא קטנה.

ולא לשכוח, קורס רכיבה מתקדמת - חובה! כולם צריכים, לרוב אנשים ממעיטים בחשיבות, אתה איש משפחה ובגיל בוגר - אל תוותר על מה שיכול להציל אותך.

בהצלחה!
    תודה רבה על התגובה.
    אני אבדוק את הcb.
    אישית אני לא חושב שאקפוץ כל כך מהר לאופנוע גדול או חזק יותר למרות שאי אפשר לדעת.
    כולה רציתי רשיון בשביל לשכור קטנוע בחו"ל ופשוט נדבקתי בוירוס ולא הבנתי איך לא עשיתי את זה קודם.
    אני מודע לסכנות ברכיבה על דו"ג אבל אני לא חושב שזה משנה כשאתה נופל אם זה אופנוע חדש או ישן אלא מה ההשקעה ומה הנזק (לרוכב ולאופנוע).
    בכל מקרה התקשרתי כבר לאופנוען מאומן בשביל לתאם קורס אחרי הרכישה וגם שמרתי כ4000 ש"ח לציוד ככה שבצד הזה אני די מכוסה אני מקווה.

Senior Member
    מסכים עם העצה של לקנות משומש - לקנות אופנוע עם ק"מ אפסי, כמעט-חדש זה להינות מאופנוע חדש בלי לספוג את ירידת הערך או להתעסק בדברים כמו הרצה. קנית, תדלקת, סע לשלום.

ה-300 אחלה אופנוע, פשוט מוגבל במה שהוא יכול לעשות. עם הזמן יגדל התיאבון לנסיעות לא מנהלתיות, טיולים, אולי הבת זוג תרצה להצטרף. במצב כזה ה-500 יספק את הסחורה וגם אם לא תרצה לעלות בנפח, תוכל להישאר איתו להרבה שנים בטיפול נכון.
    (אני רוכב כבר שנתיים וחצי על אופנוע 500 סמ"ק, אמנם ישן ולא הונדה, אבל זהה בנפח, תצורת המנוע והכח. לחיי היומיום - מספיק לגמרי, אלא אם אתה גומע מרחקים בצורה מאוד גדולה ואז כנראה שתרצה לעלות בנפח, אבל בכללי? יביא אותך בנוחות לכל פינה בארץ).

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    מסכים עם העצה של לקנות משומש - לקנות אופנוע עם ק"מ אפסי, כמעט-חדש זה להינות מאופנוע חדש בלי לספוג את ירידת הערך או להתעסק בדברים כמו הרצה. קנית, תדלקת, סע לשלום.

ה-300 אחלה אופנוע, פשוט מוגבל במה שהוא יכול לעשות. עם הזמן יגדל התיאבון לנסיעות לא מנהלתיות, טיולים, אולי הבת זוג תרצה להצטרף. במצב כזה ה-500 יספק את הסחורה וגם אם לא תרצה לעלות בנפח, תוכל להישאר איתו להרבה שנים בטיפול נכון.
    (אני רוכב כבר שנתיים וחצי על אופנוע 500 סמ"ק, אמנם ישן ולא הונדה, אבל זהה בנפח, תצורת המנוע והכח. לחיי היומיום - מספיק לגמרי, אלא אם אתה גומע מרחקים בצורה מאוד גדולה ואז כנראה שתרצה לעלות בנפח, אבל בכללי? יביא אותך בנוחות לכל פינה בארץ).
    אני רואה שיש די תמימות דעים בעד יד שניה.
    האמת לא חשבתי להכנס להרפתקה של לרכוש יד שניה (גם רכב אני תמיד מזמין חדש).
    עברתי קצת וחיפשתי ביד 2 והאמת יש מציאות שנראות לא רע בכלל.
    על כל מקרה הזמנתי נסיעת מבחן על הסי בי וגם שוב על הורסיס ואעשה גם כמה טלפונים למוכרים פוטנציאלים ואז אגיע להחלטה.
    תודה רבה לכל המגיבים.

Senior Member
    יש תמימות דעים לגבי זה שיד שניה עולה פחות ולכן משתלם יותר. זה ברור לחלוטין.
    אישית, אני מעדיף לוותר על האופציה משום שהשקט הנפשי והאחריות שווים לי את ההפרש.
    ואגב, האופציה של יד שניה תקפה גם לגבי הורסיס ולא רק הCB...

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ממליץ לך להכניס לשיקול גם את ה-SV650 של סוזוקי.
    יפני אמיתי. אמין בטירוף. כמובן מתאים לבעלי רישיון A1.
    יש אפשרות לרכיבת מבחן אצל היבואן (דבר איתי בפרטי, אני עובד שם) גם אם אתה מתכנן לרכוש אופנוע יד2. (יש במחלקת המשומשים)
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    יש תמימות דעים לגבי זה שיד שניה עולה פחות ולכן משתלם יותר. זה ברור לחלוטין.
    אישית, אני מעדיף לוותר על האופציה משום שהשקט הנפשי והאחריות שווים לי את ההפרש.
    ואגב, האופציה של יד שניה תקפה גם לגבי הורסיס ולא רק הCB...
    ברור

Junior Member
    טוב רק בשביל העידכון....
    רכבתי על הסיבי והיה פשוט כיף אופנוע פשוט מעולה הרגשתי מאד בטוח ברכיבה בדומה לורסיס.
    רכבתי גם שוב על הורסיס את שניהם לקחתי לסיבוב די ארוך כולל רכיבה בבינעירוני.
    ואני חייב לציין שבמהירויות שנסעתי בבינעירוני (110-120) לא הרגשתי שיש יתרון לסיבי ברזרבות לורסיס בגדול היה עוד לתת די בקלות.
    הסיבי הרגיש לי אופנוע יותר גדול ופחות מצועצע דבר שדי אהבתי האמת.
    והורסיס הרגיש לי יותר זריז בעירוני.
    בסופו של יום הגעתי למסקנה ששני האופנועים מתאימים בול לצרכים שלי נעימים קלים הרגשתי בשניהם בטחון על הכביש ומתאימים לנסיעות שאני מתכוון לבצע.
    בסופו של דבר בחרתי בורסיס.
    ורק בגלל הפשרות שהייתי צריך לעשות על מנת לרכוש את הסיבי מה לעשות המחיר גבוה יותר אם הייתי מתעד לקנות את הסיבי הייתי צריך לוותר על משהו.
    הגעתי למסקנה שאת הורסיס אני רוכש ללא שום פשרה מצידי.
    הוא מתאים לצרכים שלי.
    אופנוע חדש.
    מיגון טוב יותר.
    קורס רכיבה.
    ולסיום אני חייב לציין את הסוכניות גם בקווסקי וגם בהונדה נתקלתי לשמחתי באנשי מכירות שהבינו את הצרכים שלי כלקוח ולא זילזלו במוצר המתחרה.
    נערך לאחרונה על ידי uuuyuuu; 09-02-2019 בשעה 07:59.

Senior Member
    תתחדש!

Member
    מברוק, נסיעות בטוחות.