תשאיר את האופנוע חד משמעית. ברגע שיולדו לך ילדים אתה תצטרך את המפלט הזה .המקום הזה שהוא רק שלך שאתה יכול לברוח אליו, לשעה שעתיים.
מנסיון!!
זה בגלל שאתה מסתובב עם אופנוע שלא מתאים לך ואצלך קיימים שיקולים נוספים זרים. החיים שלך היו יכולים להיות הרבה יותר פשוטים.
מי שקונה אופנוע (בניגוד לקטנוע/אופניים חשמליים/כל כלי תחבורה אלטרנטיבי אחר) קונה את האופנוע בגלל רגש או תשוקה האופנוע הוא
הרבה יותר מסתם אמצעי תחבורה קל, להפך החבילה שאתה מקבל איתו היא חבילה לא פשוטה שצריך מאד לאהוב את התחום בכדאי
לחיות איתה.
שיקולי החורף הם לא משמעותיים, כיוון שאפילו בחורף הנוכחי היו רק קומץ ימים שנתן לספור על יד אחת שאי אפשר היה לרכוב, גם בימים
אלה רוכבים נחושים או מחוסרי ביררה רכבו.
החיים גמישים ומלאי אפשרויות וניתן למצוא המון דרכים לגשר על הפערים שציין פותח השרשור.
אני רוכב אופנוע מגיל 14 היום אני נושק ל 54 כל חיי היה צמוד אלי אופנוע כזה או אחר, יש לנו רכב אחד במשפחה והאופנוע הוא הרכב
השני, מעולם לא היה הרהור למכור את האופנוע או לוותר עליו. עם השנים לומדים להסתדר.
אופנוע הוא סוג של דרך חיים ואם אתה מספיק חכם לנתב את הדרך שלך אפשר ליהנות מכל העולמות, צריך אופנוע מתאים לחיים שלך,
צריך שותפה נכונה ומבינה עניין והכי חשוב משתפת פעולה, מעבר לזה הכל פתיר במחיר, השאלה כמה אתה מוכן לשלם.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
תשאיר את האופנוע חד משמעית. ברגע שיולדו לך ילדים אתה תצטרך את המפלט הזה .המקום הזה שהוא רק שלך שאתה יכול לברוח אליו, לשעה שעתיים.
מנסיון!!
אצלי הילדה הראשונה היא דווקא מה שהחזיר אותי לאופנועים אחרי כמה שנים בהן ירדתי לגמרי מהתחום. החזרתי רכב ליסינג לחברה שעזבתי והייתי צריך לקנות כלי רכב שני למשפחה וכל השיקולים הביאו לקניית קטנוע.
עשר שנים ועוד ילדה אחרי זה אני יכול להגיד שאני לא מבין איך שרדתי כמה שנים בלי. נכון שמכונית נוספת חסרה ולפעמים אני מוגבל ותלוי בהלוואת רכב מההורים אבל בסך הכל זה מתפקד ואני חוסך המון זמן ככה.
אופנוע בהחלט יכול להיות כלי תחבורה פרקטי. זה עניין של גישה.
בסכום שדומה לעלות אחזקה של רכב קטן, אפשר להחזיק אופנוע 250 ולחסוך המון זמן של עמידה בפקקים.
הרי את השעה - שעה וחצי ביום שרוב הקולגות שלי מבזבזים בפקק, אף אחד לא יחזיר להם.
לצערי, במדינתינו קשה לאדם עובד להתנהל בלי כלי תחבורה.
הבחירה בין רכב לאופנוע/קטנוע קטן היא עניין של סדרי עדיפויות - ביטחון מול חסכון בזמן ובחיפושי חניה, בעיקר. אפשר להעדיף את האופנוע גם ללא האלמנט של ה"תשוקה, דרך חיים, אהבה לתחום", ואני הכרתי אישית כמה רוכבים כאלה.
אופנוע כבד זה כבר דיבור אחר - העלויות גבוהות יותר, ונמצאות בליגה של רכבים יקרים. כאן השיקולים בקניה כמעט בהכרח אינם פרקטיים נטו.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
הנה "גאון" ששילב ילדה עם אופנוע...
http://rotter.net/forum/scoops1/530578.shtml
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
זה בסדר, מותר לו כי הוא מעולם לא הוציא רישיון לאופנוע אז הוא לא יודע מה החוקרים לגבי הרכבה.
הכל עניין של גישה:
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!