עמוד 50 מתוך 72 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון
תוצאות 736 עד 750 מ 1068

אשכול: התחדשתי honda nc750x סקירה ארוכת טווח

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    new consept

טוב אתה עתיק ולא פתוח לזה

netcat

תוכנית לכתיבה וקריאה מתוך בפרוטוקול TCP ופרוטוקול UDP מבייעת בפתרון באפליקציות רשת ברור שרובנו סובלים מאחת

NORTH CAROLINA

ברור שאתה לא תגיע כי אתה אוהב את אירופה הקלאסית כמו אמיר חצרוני רק קירח.

NO CHANGE

אתה גם מסרב להשתנות ולא משאיר טיפ מהעודף.

Nanocrystal

אם לא הייתי מכיר אותך הייתי חושב שאתה משתמש באחד

תבחר מה מתאים לך
    No Chance
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    NC - אין סי(בה).
    אין סיבה להיכנס למוסך. אין סיבה לדאוג לגבי הכיס. אין סיבה שלא תוכל לעמוד בקצב שיוט של הארלי או של ג'יקסר. אין סיבה באמת להחליף לאופנוע אחר. אין סיבה לתרץ את הבחירה שלך כי אתה נהנה מהאופנוע שלך.

צריך להתבונן על האופנוע הזה בצורה מאוד, מאוד ספציפית בשביל להבין ולהינות ממנו. הרוב לא יבין ולכן יקניט או יתעלם ממנו. הוא כמו תל אביב או וויסקי, לא לכולם, טעם נרכש.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    NC - אין סי(בה).
    אין סיבה להיכנס למוסך. אין סיבה לדאוג לגבי הכיס. אין סיבה שלא תוכל לעמוד בקצב שיוט של הארלי או של ג'יקסר. אין סיבה באמת להחליף לאופנוע אחר. אין סיבה לתרץ את הבחירה שלך כי אתה נהנה מהאופנוע שלך.

צריך להתבונן על האופנוע הזה בצורה מאוד, מאוד ספציפית בשביל להבין ולהינות ממנו. הרוב לא יבין ולכן יקניט או יתעלם ממנו. הוא כמו תל אביב או וויסקי, לא לכולם, טעם נרכש.

זר לא יבין

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    אני מפחד מהבימרים.

מנסיון של כמה חברים אמינות לא משהו כאשר חלפים מאוד יקרים.

מבחינת אחזקה שוטפת אני מניח שסביר.

אבל כמו שרשמת
    איפה אפשר לשים אבטיח בבימר?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
    זהה למה שאני מכיר על הבימרים הגדולים - ריקולים הזויים, טיפולים לא קשורים וכו'.

על הבינוניים שלהם בכלל לא הסתכלתי (עד שנתקלתי בשלי). טווין מקבילי יש כמו המוטציה הבריטית, למה צריך את במוו בשביל זה? להוסיף ריקול על מחיר מופקע..

אעפ"כ, סדרת הכביש הבינונית - F800R/ST/GT - חפה מדרמות גם בגזרת המראה והיומרות, אבל גם מבחינת בלת"מים ו- down time. המטרה להבנתי היתה להתחרות בבינוניים היפניים, והם יצרו אופנוע עם כמה פיצ'רים שעושים הבדל (בשבילי). גם דברים קטנים (למשל האגזוז מצד שמאל)

לא עשיתי קילומטארז' מספק כדי להעיד מניסיון אישי, אבל בזמנו חיפשתי בפורום על ה-ST, ויש שני חברים (לא פעילים) שהספיקו להנות ממנו -
    http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/3083-Bmw-f800st-סקירה-וסיכום-1000-ק-quot-מ

סיכום לפני מכירה פה (עכשיו יש לי מוטיבציה לשים 15K על שלי) -
    http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/11050-תם-לו-עוד-פרק-מוכר-את-ה-BMW-F800ST-ומחשבות-על-הרומן-הבא

ניסיון נוכחי שלי -

חלפים - היו יקרים עד שפגו הסכמי הבלעדיות עם BMW. פילטרים של Mahle נמכרים באותם מחירים שהייתי קונה ל-NC. רצועה של קונטיננטל (CT1158) עולה 105 יורו באמזון הגרמני, או 500 ש"ח אצל האלכסים.

תיקונים - יצא לי לעשות שיפוץ בולם, 700 ש"ח, כאשר 2 האטמים היו ~150 כל אחד.. קצת מבאס, אבל לא יודע מה ההפרש מהיפנים.

בעיות/ריקולים עם ה-ST - בעיה עם ציפוי הבוכנה, זה היה גורם למשהו שנקרא piston slap, תוקן במנועים מ-2009. ריקול על המיסב האחורי של הגלגל או הזרוע, לא זוכר, ככל הנראה בוצע כבר על כל אופנוע פעיל, לא בדקתי באיזו שנה העניין תוקן מיסודו. זה כל מה שידוע לי למעט התלונות הרגילות - צריך מגביהים, המגן לא מגן, יאדה יאדה.

פעם הידיות נהיו חמות תו"כ נסיעה, חשבתי שמשהו התקלקל ואז נזכרתי שיש חימום ידיות. מקווה שיסלחו לי בבית דין של מעלה כי בכ"ז הפעלתי בטעות.

לגבי האבטיח - הגרמנים אוהבים תיקי מיכל מסיביים. ראיתי אחד של bmw באיביי שלדעתי נכנס בו אבטיח בינוני בכיף, ולא צריך להוריד אותו כדי לתדלק

אגב, יש גרסה נייקד של ה-NC, לדעתי יותר יפה #טעםוריח
    nc700s-3.jpg

Senior Member
    אני עוד מחכה שיוציאו גרסאת ניאו-רטרו של דגם ה-S. עם סטיילינג אולד-סקול ומנוע עתיר מומנט, הוא לגמרי יכול להיות האופנוע הבא והאחרון.

כל התגובות פה מזכירות לי את הסערה בחוץ, הגשם הברד והרוח מצליפים בקיר והקיר נישאר....קיר!

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    כל התגובות פה מזכירות לי את הסערה בחוץ, הגשם הברד והרוח מצליפים בקיר והקיר נישאר....קיר!
    הקיר זה אתה

יש לכלי הזה קהל בכל העולם והוא נמכר במספרים יפים ( לדעתי אפילו יותר מוורסיס).

למי שמחפש טיסות ביעף נמוך הNC בהחלט לא הכתובת ביחוד אם הוא הגיע מאופנועים דוגמת הבאנדיט או הGTR או כל מיני מפלצות אחרות.

כמו שאני אמרתי תמיד אם הונדה יוציאו גירסה מחוזקת בעוד 20 סוסונים בערך או חברה אחרת עם כלי בקונספט דומה אני בהחלט יעשה מאמץ לרכוש אותו (נאמר טנרה 700 עם תא מטען במקום מיכל דלק).

התא מיכל זה גאוני בעיניי אתה רכבת איתי מספיק בשלביל לדעת שיש לי שימוש בכל הארגזים החל מערכות קפה עוגיות ערכת פאנצ'רים מדחס אוויר כלי עבודה מנגל לעת עצורך מקרר נייד גנרטור וקארוון מתקפל.

טוב הגזמתי אבל אם היה אפשר באופן חוקי להתקין וו גרירה לNC כמו בארה"ב תאמין לי שגם זה היה מותקן ואז היינו גם יושבים על כיסאות והכלב היה מצטרף לטיול.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של AsafA

למי שמחפש טיסות ביעף נמוך הNC בהחלט לא הכתובת ביחוד אם הוא הגיע מאופנועים דוגמת הבאנדיט או הGTR או כל מיני מפלצות אחרות.
    בשורה התחתונה זה כל מה שאנחנו מנסים להגיד. אז מתי עושים סיבוב סוכנויות?

ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    בשורה התחתונה זה כל מה שאנחנו מנסים להגיד. אז מתי עושים סיבוב סוכנויות?

Senior Member
    חברים, את מי אתם מנסים לשכנע בדיוק? הבן אדם קנה אופנוע שפוי, נוח שמספק לו את הסחורה. מה בדיוק מפריע לכם? שאין לו "מספיק" סוסים? שהאופנוע שלו לא מגיע עם מספר הצילינדרים הנכון? שהוא יכול לעמוד איתכם בקצב עם אופנוע עם שליש מההספק וזה איכשהו מפריע?
    אם לוקי ירצה לשדרג, הוא יעשה את זה לבד. אני חושב שהוא ילד מספיק גדול בשביל לדעת מה טוב בשבילו. אם טוב לו ה-NC, מה טוב. העיקר שיש איך לרכב לבד, בזוג או עם החברים ולהינות מהדרך.

מה שאני אומר וזה נופל על אוזניים ערלות

אני בכוונה רכשתי כלי צנוע הספק שלא יודע לטוס נמוך על מנת להשאר על 2 ולשמור על הרשיון.

רק מזכיר שהיו לי כמה כמעטים
    ולשלושתינו מפגשון עם החוק שהיה יכול להגמר עם שלילה יפה לאחד מאיתנו.

ולכן הננסי זה כלי אידיאלי וכאמור מקסימום עוד 20 סוסנים ישאירו אותנו בתחום הסביר.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    חברים, את מי אתם מנסים לשכנע בדיוק? הבן אדם קנה אופנוע שפוי, נוח שמספק לו את הסחורה. מה בדיוק מפריע לכם? שאין לו "מספיק" סוסים? שהאופנוע שלו לא מגיע עם מספר הצילינדרים הנכון? שהוא יכול לעמוד איתכם בקצב עם אופנוע עם שליש מההספק וזה איכשהו מפריע?
    אם לוקי ירצה לשדרג, הוא יעשה את זה לבד. אני חושב שהוא ילד מספיק גדול בשביל לדעת מה טוב בשבילו. אם טוב לו ה-NC, מה טוב. העיקר שיש איך לרכב לבד, בזוג או עם החברים ולהינות מהדרך.
    מפריע לנו רק דבר אחד - הוא הפסיק להגיע לטיולים.

תבין הבנאדם לא מאושר, בעבר כשהיה לו גדול היה יוזם טיולים מגיע ראשון ועוזב אחרון רק השטן היה מצליח להדביק אותו
    (בקושי) את כל הפוסטרים של סמנטה פוקס החליף בפוסטרים של אופנועים, ציוד כלים שמנים היה אוכל ישן מדבר וחולם אופנוע.

היום....מעשן (בשרים) אוכל, מבשל מאסטר שף ותכניות אוכל בסלון תלה פוסטר של אהרוני עם הגבות על הפוסטר של מרקז....

נחנקו....

Senior Member
    על פניו, בשביל תא מיכל קדמי, נראה שצריך מנוע X-בשורה לא ארוך (המונח הטכני הוא אולי מהלך בוכנה קצר?) שגם מוטה קדימה. למה רק הונדה מייצרים כזה אני לא בטוח, אולי לוקח זמן עד שדעת הקהל נחה וזה נהיה "מספיק אופנוע" או ווטאבר. שימו לב שהוא בכ"ז מקום 18 או משהו ברשימת הנמכרים שדרז שם כאן בשרשור אחר.

גם המגמה של העברת המיכל אחורה נפסקה, בבב"מ (בימרים בינוניים וממוצעים) החדשים המיכל שוב תקוע מולך, כמו שהיו עושים פעם בקולחוז #כשכבידההיתהכבידה

יש אגב בעיית clearance אם רוצים גלגל קדמי גדול במנוע מוטה. לא מפריע באופנוע כביש, אבל זוכר שמי שניסה לאדוונצ' את ה-NC דיווח על זה.

יש תקופת גמילה מהמיכל, ברמה של לחשוב מאיפה לחלץ מקום כדי לחבר אייטם פרטני כזה או אחר, מחשבות על פאוצ'ים לאגזוז עם תחתית סיליקון ומה לא.

בזמנו היה לי ארגז של כתר על ה-MZ והבאתי בו אבטיח שהיה מתגלגל מצד לצד בזמן שאני עולה מהדר. לדעתי הכי מוצלח כשאין מיכל פנימי זה רשת ייעודית לאבטיח, אולי מלופפת על גלגלת לצד המושב האחורי. אחח, האתגרים של מאותגרי מיכל

בקשר לעוד 30 כ"ס - לידיעה כללית אם/כש - בימרי הכביש במשקל בינוני (פוסח על ה- F800GS) עד כה לא היו קפריזיים ו-high maintenance כמו אחיהם הגדולים, למעט בשנים הראשונות שיוצא דגם חדש

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    אם תמשיך לרדוף אחרי גדולים ממך בסוף תסיים בתעלה, הבולמים של הNC לא מתאימים לזה וגם הבלמים, על כח סוס אני לא מדבר כי יש לך סופר מוטו עם אותו כח סוס אבל מצויידים במה שצריך כדי לדחוף אותם לקצה.
    הNC מעולה להגיע לעבודה ולטייל בנינוחות ויספק רוכב מתחיל או כזה בעל ציפיות מאד מסויימות, לוקי עושה רושם שהוא לא אחד מהם לכן נראה שיש כאן חוסר התאמה בין הרוכב לאופנוע.