ירושלים - עכו.- ירושלים.
Llokimonsterson
ערך ביקור פתע בבית והיה צריך לחזור בבוקר לפנימיה.
החלטנו לנצל. את ההפוגה בגשמים ויצאנו על גבי נס-לי צפונה.
מאחר השארתי את הארגז האחורי למרות שברור לי שעם הבובקט מאחורי ( הנער שוקל 80 קילו של טוטסטרון נעורים חסר מחשבה) יהיה קצת צפוף.
יצאנו לעבר כביש אחד והנס-לי משתפת פעולה יפה.
ברוב המקרים המנוע לא ממש מתרגש מתוספת המשקל ולמעט עליות תלולות שם השישי קצת מתקשה.
כביש אחד סלול טוב והnc משתפת פעולה מעולה גם עם מונסטרסון.
אנו יורדים נמוך בפניות והמתלים משתפים פעולה ולא מתרגשים מבמשקל וכך גם הצמיגים.
הטענה העיקרית שלי היא הבלמים.
דיסק יחיד על 220 קילו אופנוע פלוס 110 קילו לוקי פלוס 80 קילו מונסטרסון ותיק גב יוצר עומס של קרוב לחצי טון שאמורים לבלום הונדה דקיקה בקצב מהיר.
למרות המחשבה על חיסכון לדעתי ההונדה פיספסו פה וכן היו צריכים לדחוף דיסק נוסף ( לטעמי יותר חשוב מabs ) נכון שהבלמים עושים את העבודה אבל מורגש שהם צריכים תיגבור.
חיש קל דילגנו לכביש 6 התנועה הדלילה איפשרה לי מעקב אחר לוח המכוונים.
אנו רכבנו בקצב התנועה פלוס עשר בערך כדי שלא ירמסו אותנו.
הnc רצה בהחלט יפה ולמעט הרוח והרעש הנלווה שהם אלמנט חדש יחסית בשבילי אחרי עשור על גבי כלים עם משקף גבוהה וכמובן צוואר שלעיתים נאבק ברוח לא היו בעיות מיוחדות.
מעקב אחר מד צריכת הדלק סיפר לנו סיפור עצוב ששמו בין 5.3 ל 6.7 ליטר על כל 100 קילומטר.
ולמה עצוב הן הבאנדיט והן הgtr בתנאים האלו ידעו לצרוך פחות דלק ושמועה שהגיע לאוזניי שהgtr גם על 200 קמ"ש לא היה צורך יותר מ20 קילומטר לליטר אבל על כך בהמשך.
חיש קל חיסלנו קפה ומאפה ויצאנו לכיוון עכו.
מןנסטרסון אומנם ליגלג על הnc אבל לא הפריע לו לעדכן אותי שהוא מתכנן לרכוב עליה בעתיד.
יצאנו לדרך וכאמור הקצב סביר ואנו רצים קדימה.
הדרך ירוקה ולמעט הסירחון של המפרץ הכל נהדר.
פה ושם נעקפנו על ידי רכב ממהר או רוכב שמן חסר מחשבה שרכב על קאוואסאקי וולקן 650 שכנראה נושא משאלת מוות ומזגזג ללא מחשבה או הגיון.
בעכו נפרדנו ואני הלכתי לקניות בקינגס.
סופר נחמד עם מחירים טובים ( חובבי הכבשים 50 שקל לקילו כמעט חצי מחיר מירושלים)
גם הבקר והעוף מחירים טובים וסחורה יפה וטריה).
הדרך חזרה לירושלים נעשתה בקצב דומה כאשר צריכת הדלק המשיכה להיות בין 5 ל 6.3 ליטר ל100 קילומטר. ואם להודות באמת זה מאכזב לגמרי.
עצרתי לתדלוק שוב באלונית ומשם דוך ל443.
את 443 תפרתי בקצב גבוהה ( הכל יחסי לא להתבלבל) ואני יכו לומר שנהנהתי למרות שהישבן כבר התחיל לשדר אותות מצוקה.
את הסיבוב של נבי סמואל ( למי שמכיר) עשיתי נמוך מאוד ובהחלט נתן לי חיוך.
הצמיגים והמתלים שיתפו פעולה ואפילו עקפתי בחור על אחד מהדגמים של הכתום שלפי הברקס ההסטרי נלחץ מהסיבוב.
לבחור שלום פגש אותי ברמזור וחייך.
סיכום:
כפי שרשמתי הnc יפה וטובה האישה המושלמת שמבצעת הכל בבית אבל במיטה רק תנוחה מסיונרית.
ברגע שאתה מבקש ממנה קצת יותר הפולני שבה מתעורר והיא קונסת אותך בדווידנדים של דלק.
רכיבה בזוג טוב.
כבישים טכניים טוב מאוד
כביש בין עירוני מצויין
כביש מהיר כמעט טוב
בלמים תחת עומס כמעט טוב
בלמים רוכב יחיד ללא עומס טוב מאוד
צריכת דלק-עירוני ובין עירוני טכני טוב מאוד
בין עירוני מהיר: גרוע.
LokiMonsteR