תכלס אין מקום להשוואה מול הgtr.
מבחינת העכוז הgtr היה הרבה יותר נח.
אבל ופה נכנס מושג שלא הכרתי או חשבתי עליו והוא נוחות תפעולית ( אולי יש לזה שם אחר כגון הגיון) הרכיבה על הgtr ברוב המקרים הייתה עבודה וזאת בשל הגודל.
ההונדה גם עם ארגזי הצד עליה היא במימדים של אופנוע והכל פשוט "נופל ליד".
המעבר בין כלי רכב קל גם עם המזוודות.
גם בתחום הדינאמי בסיבובים הכל קל ופשוט.
ידידותי ברמה "משעממת" תחת ובעצם כיום אני יכול לומר שאני באמת רוכב על אופנוע והכלי עושה את מה שהוא נועד לעשות (איך לא חשבתי על זה קודם).
הgtr בארה"ב נקרא concurs וזה אכן שם שמתאים לו ובאמת זו משחתת ( תודה שןשנים) לשיט ארוך טווח כמו ירושלים אילת.
אני טרם עשיתי טיול אמיתי על ההונדה שם אני מאמין שישמעו ממני קצת יילללות ואני מהמר שנשמע גם את חוות הדעת שישדר עכוזה הענוג של אישתי.
אבל לזה תאלצו להמתין לפרקים הבאים.
סיכום זמני אני צריך עוד לעבוד על עצמי כי זה שינוי פאזה לכיוון של הגיון אני בטוח שיחסר לי האופי של המנוע בgtr
כשעשיתי את טבלת הבעד או הנגד ההונדה נפלה בסעיף אחד בכל ההשוואת וזה המנוע וגם זה אם נפעיל רגע מחשבה אז הוא נופל בקטע של ההתגרזנות בחזרה ב20 דקות מעין חוד לירושלים.
לגבי כביש טכני צריך לסיים את ההרצה שקצת מגבילה את האופנוע החברים טוענים שביד נכונה הוא לא יהיה איטי מהgtr והאמת ייתכן שאף מהיר ממנו להבנת דווקה בקרב רוכבים לא מנוסים ( מבלבל משהו ) הכלי יהיה זריז וזה בגלל הידידותיות שלו.
בפרק הבא יהיה קצת על הארגונומיה.
נ.ב
תודה למברכים.
LokiMonsteR