עמוד 12 מתוך 72 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון
תוצאות 166 עד 180 מ 1068

אשכול: התחדשתי honda nc750x סקירה ארוכת טווח

Senior Member הסמל האישי של dudybou
    ממש לא................
    אתה ורסיסטילי מידי..
    x-max 250 2013 -> nc700x 2012

אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    שבת 5:00 מתארגן לצאת לסיבוב בוקר אחרי תקופה דיי ארוכה של מחאות מצד החברים שמאשימים את הנס-לי ואותי בחוסר רצון לרכוב.

אז אמת שלא יצאתי תקופה יחסית ארוכה מסיבות שונות בהן תחביבים חדשים שנכנסו לתמונה כגון בשר מעושן או תחזוקת הבית והגינה ועוד כמה הפתעות.

ובכן חברי הטוב הכין מסלול לתפארת שמתחיל, אלון דרך ארץ המרדפים שומרון מעלה גלבוע עפולה שם נאלצתי להפרד מהחבורה העליזה שמנתה וורסיס של הקפטן z1000 של א היקר קיזודו שבא עם לא פחות ולא יותר מnc750 מדוגמת בכל תוספת אפשרית וסאונד נהדר של אקרופוביץ.

אני חייב לציין שהnc בדרכים הטכניות לא הרגיש חלש מאף אחד מהחברים אך ברגע שהכביש קצת נפתח שם נפרדים מאיתנו לשלום.

בדרך פגשנו שני חברים רכובים על gtr שזרקו לי קריצה למראה הnc ומאידך אני נשמתי עמוק ואמרתי לעצמי ונשמרתם לרשיונותיכם.

כן הnc בהיבט הזה מסייע לי לא להגיע לקצב של מאסר ותאמינו לי שעל הgtr מאוד קשה לרכוב לאט כשכול נגיעה קלה בגז מטיסה אותך.

בעפולה נפרדנו ואני יצאתי בקצב זריז לעבר ירושלים למפגש עם מי שרכש את הgtr שלי כדי לסייע לו עם מחשב ניהול המנוע שיש בראשותי.

אני מודה שכשנפגשהו עבר לי איזה פרפור בלב וחוליגן נשאר חוליגן.

האם הnc ישרוד אצלי זו שאלה יפה אני מאמין שכן כל עוד אצליח לרסן את עצמי.

אני מודה שאני מציץ על הלוחות מדי פעם במחשבה על איזה 4 צילנדרי עצבן.

בכל מקרה היה יום מהנה וכאמור הנס-לי נתנה שירות נהדר.

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    a5419cf2-9e2f-4284-a76f-fb4a832499fc.jpg

לזכות האמרגן אומר שאין הרבה נסיבות שלכבודם אתעורר ברבע לחמש אחרי שעתיים שינה כיף להכיר והרגיש נחמד בטוח מעניין וזורם. כטירון לא מעודכן למדתי שביטוח לאופנוע שטח עד 250 סמ"ק זול יותר וביטוח שני בכלל בהנחה וזה משנה לי את הפרספקטיבה על השדרוג. אחרי שראיתי את א נעלם מספר פעמים גם לי מתחשק 4 צילינדר.

פעם ראשונה בדרך אלון במקטע המזרחי שמדהים ביופיו ופעם שלישית בחיי שאני רוכב בחבורה. הסידור הזה (כל אחד דואג שהאחורי יישאר במראה ויש מישהו בתפקיד מאסף) הגיוני והרגיש נוח.

האגזוז הוא לא אקרופוביץ' (כנראה שבשגגה הטעו אותי) אלא Arrow ועד עכשיו מצטער שלא הבאתי אטמים. נפרדתי באזור טייבה מהחבורה כי התחלתי להתעייף וגיהצתי את 6. אם יש משהו יוצא דופן ב NC זה ההבדל שבצריכת דלק בנסיעה רגועה לכסאח- שמגיע לדעתי לפי ארבע או חמש. חזרתי עם אזהרת רזרבי כשבתחילת 6 הייתי על 2/3 מיכל. תודה לכולם, היה אחלה טיול.

גידול ילדים מן תחביב חולני יקר להחריד שדורש ממך המון תעצומות נפש וויתורים וסבלנות.
    אני מניח שמי ששם יבין ומי שלא וואלה תחשוב פעמים לפני שאתה מוותר ממיגון לראש.

מודה שחטאתי לפחות ב3 כאלו שידועים לי כאשר האמצעית סוג של דעתנית פה גדול שקצת קשה להתווכח איתה ויחד עם זאת לרוב ניתן לסמוך עליה.

הגברת ביקש. להפגש עם חברות בת"א ולאחר מקח תן וקח קיבלה אישור עם שעת סיום.

לא נלאה בפרטים אבל שעה 21:00 וילדת הפלא מתפתלת בתירוצים ספק נכון או לא.

זה הזמן להעיר את nc ולצאת לעבר מודיעין שם הגברת הראשונה תנחת אחרי שהיא מצאה רכבת

לא נשתף בנביחות רק שלשנה הקרובה לא יהיו יציאות מחוץ לעיר.

מניע את נס לי אור לד לבן .מבליח לעבר העצים שבחנייה ומסך הנתונים מאיר בתאורה צבעונית בהרמוניה עם וויז מהסלולארי ואור ככלחל שבוקע משקע הטעינה.

יוצא לדרך והנס_לי מפמפמת לה בעצלתיים עם צליל נחמד של מנוע טווין מקבילי מזכיר משבו בין gs500 לוי טווין שקט.

את מורדות כביש 443 אני רץ בהנאה אבל משהו לא כתמול שלשום.
    צריכת דלק גבוהה ומין צורך ביותר גז מהרגיל.

כמה דקות אחרי נופל האסימון הנס-לי בחמישי.

טעות של טירונים חוסר שימת לב של אב עצבני או סתם רגע של חוסר שימת לב.

כמובן ששילוב לשישי החזיר את הנס-לי לקצב נורמאלי.

את הפיתולים הכלכך מוכרים שידעתי לעשות אותם בקצב כפול פתאום אני עושה בשנטי הכל רגוע.

נס-לי עשתה את שלה הגעתי רגוע ללא אדרנלין מחוייך אחרי רכיבה באמת מהנה ולמעט תזכורת לילדה שבשנה הקרובה אין טיולים לבד מחוץ לעיר.

החזרה גם נעשתה על 443 עוד פעם בקצב רגוע כשבדרך חברנו לאיזה בימר גדול
    נס לי הגיע ל4444 במהלך הדרך אך אין סיכוי שאני יעצור בעליה של נבי סמואל מה גם שהזווית שהנס-לי הגיע שווה את הוויתור על התמונה.

אני לאט לאט מתחיל להתחבר לקונספט ואף לומד להפיק ממנו הנאה.

זה לא שאני לא לוטש עיניים לכלים חזקים יותר אבל ההונדה בהחלט מספקת יותר ממה שחשבתי.

בבית קיבל את פנינו cat stevens שמוכר גם בשם יוסוף.

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    בשבוע הראשון שעליתי על ה NC ירדתי לשביל כורכר לא הכי נחמד בזהירות המתבקשת ואחרי 100 מ' התייאשתי. הקידמי החליק קצת האחורי נכנס לקוליס וסירב לצאת והייתי משוכנע שזה עניין של זמן עד שאני שובר או נפצע. חזרתי לאספלט והחלטתי שזהו, 230 ק"ג עם צמיגי כביש ומושב גבוה זה לא לשבילים.
    אתמול נסעתי על 383 וקצת לפני שדות מיכה הבחנתי בירידה לדרך שאני מכיר. שביל שמתחיל באספלט מתפורר והופך בהמשך לכורכר\ אדמה מחורצת קשה עם בורות וקוליסים במקומות הנמוכים שהיו בוץ ויוצא לכורכר תקני יחסית מהסוג שמוצאים ביערות קק"ל. רכבתי רוב הזמן בעמידה באזור ה-20 קמ"ש. ניסיתי לתרגל את הפתגם הידוע -אם יש ספק, תן בגז ובסה"כ עבר בסדר. דווקא על הכורכר "התקני", עם החצץ הגדול יחסית על מצע קשה, מרגיש פחות אחיזה. יכול להיות שעם צמיגי שטח אפשר להפוך את האתון לסייר שבילים ראוי.

נערך לאחרונה על ידי קידוזו; 11-06-2019 בשעה 00:34.

ישנם לא מעט סירטונים ברשת על חברה אוסטרלים שחוצים את האווטבק האוסטרלי על גבי הnc.

על פניו בשבילים ושטח קל הוא אמור להיות בסדר ולדעת להתמודד

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    א"ט
    אקסיומת הספקטרום העתיקה אשר לעולם לא ינוס ליחה:
    בקצה האחד - טרייל דו"פ
    בשני - "אדוונצ'ר" שקר כלשהו ליטר ומעלה.
    ואנחנו - נמצאים איפה שהוא בספקטרום הזה.
    האקסיומה היא - שאם זזים ימינה או שמאלה מאבדים יכולות של צד אחד לטובת הצד השני.

אז נכון. בטיוב יש גם מלא סירטונים של דיסוננס קוגניטיבים שמהללים את יכולות האנדורו של ההימלאין אבל בתכל'ס ...
    ככל שנוח לך בכביש תצטרך לעבוד קשה יותר בשטח

זו הסיבה לוקי, שאני לא מעז להציע את עצמי לרכיבה אתכם.
    אולי בסיבובים של תחילת אלון במהירויות של עשרים אוכל לתת פייט וגם זה בספק כי כבודי רוכב חרא
    אבל בהמשך אתם תסבלו ממני או שפשוט תעלמו.

מאידך הנבלה שלי (כן כן .. היא האשמה) תעכב שועלים כמו מהחונטה הצפונית. על wr450ים הוסברגים והאסקים.
    ספקטרום. מין קסם כזה ...

נאור היקר.
    הnc יושבת יפבץה על הספקטרום.

מנוע חצוי של מכונית בגוף דמוי דוש מראה מחודד של סוניק הקיפוד וקצב של חציל אחרי שעתיים על המנגל.

מבטיח לך שלא תעקב וגם לא תתעקב ולכל היותר תהנה מהחברה שלי שהיא לא תמיד נעימה אבל כן מזמינה.

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    תודה לוקי אני מוחמא מהרעפת ההזמנות שלך עלי.
    אבל כיוונתי בעיקר לפזילה של קידודו.
    אני מרשה לעצמי להציג את עצמי כאיש עם תובנות.
    אני בטוח שיש קוביות שמתאימות במידות ל nc.
    שישב הקידודו ויחשוב קצת. כמה באמת הוא מתכוון לבלות off asphalt
    אפילו אני, שרכבתי 20K על אידנהו נהדרים 70/30 והרגשתי סטפן פטרהנצל על טנרה רוכב עכשיו על שינקו 90/10
    חלמות לחוד ומציאות לחוד

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    הבטן של הnc רגישה ופגיעה בצורה מביכה. מפגש לא נכון עם איזו אבן מזדמנת ואין קרטר. זה לא אופנוע שתוכנן לרדת מהכביש (לפחות לא יותר מכל אופנוע כביש אחר). הפוזה אולי משדרת דו"ש אבל הוא לא.
    חבל.
    ואחרי שזה נאמר, עם כל אופנוע כביש אפשר להגיע בשטח יותר רחוק מרוב הפרייבטים.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    הבטן של הnc רגישה ופגיעה בצורה מביכה. מפגש לא נכון עם איזו אבן מזדמנת ואין קרטר. זה לא אופנוע שתוכנן לרדת מהכביש (לפחות לא יותר מכל אופנוע כביש אחר). הפוזה אולי משדרת דו"ש אבל הוא לא.
    חבל.
    ואחרי שזה נאמר, עם כל אופנוע כביש אפשר להגיע בשטח יותר רחוק מרוב הפרייבטים.
    כרוכב על 500x (שהnc בצורה מביכה דומה לו על כל צדדיו) מסכים בהחלט. חשבתי שדפקתי את המערכת ואני אהנה משני העולמות זה החזיק עד הירידה הראשונה לשביל...
    אבל בכביש אני מופתע כל פעם מחדש (בפרופורציות כן?!) ואני בטוח שלnc גורל דומה.

חייב לציין שלא הבנתי את ההגיון של הונדה עם הnc, לאיזה פלח שוק הם כיוונו? איך הם רוצים שהרוכבים שלהם יגדלו איתם בתחום "הדוש/אדוונצר" עם כלי ביניים שכזה?

Sent from my MI 6 using Tapatalk

הnc זה סוג של קרוסאובר.
    תחשוב על היונדאי טוסון או סוזוקי איגיניס החדש.
    סוג של כאילו שטח אבל לא באמת.

אני בטוח שהnc ידע ליצלוח שבילי עפר עם קצת קוליסים אבל מעבר לזה זו כבר לא הכתובת שלו.

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    הnc זה סוג של קרוסאובר.
    תחשוב על היונדאי טוסון או סוזוקי איגיניס החדש.
    סוג של כאילו שטח אבל לא באמת.

אני בטוח שהnc ידע ליצלוח שבילי עפר עם קצת קוליסים אבל מעבר לזה זו כבר לא הכתובת שלו.

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
    ה-NC מכוון לבוגרי קטנועים רוכבי ביניים ורוכבים שמחפשים דו"ג שימושי ולא מאיים לרכיבה.
    אין לו שום יומרות לשום כיוון פרט לשימושיות חיסכון בדלק והוצאות החזקה נמוכות, הוסף עליו
    את השם HONDA שמהלך קסם על מחפשי האמינות, ויש לך סובארו DL שימושית הגיונית על שתיים.

כל מי שמנסה לראות מעבר טועה ומטעה.

כל אופנוע מסוגל לרדת לשטח במחיר, ראיתי טיפונים 50 סמ"ק חוצים מקומות שהיו גורמים למתיאס וולקנר
    להעלות דופק, גם אני ורוכב נוסף על NC עשינו הדרכת שבילים ולא נפלנו, להגיד לך זה המגרש הביתי שלהם
    בפרוש לא.

תצלום אילוסטרציה:

פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    מנהלים! אני מציע להעביר את השירשור הזה לפורום שטח וסופרמוטו

[QUOTE=השושנים;145035]ה-NC מכוון לבוגרי קטנועים רוכבי ביניים ורוכבים שמחפשים דו"ג שימושי ולא מאיים לרכיבה.
    אין לו שום יומרות לשום כיוון פרט לשימושיות חיסכון בדלק והוצאות החזקה נמוכות, הוסף עליו
    את השם HONDA שמהלך קסם על מחפשי האמינות, ויש לך סובארו DL שימושית הגיונית על שתיים.

כל מי שמנסה לראות מעבר טועה ומטעה.

זהו שפה לדעתי אתה טועה!

במשפחת הNC ישנם 2 דגמים האחד S והוא לכביש וכאמור את מיודעינו הX שהוא קרוסאובר או כל הגדרה שתחפש.

הX אמור לדעת להכנס למקומות שהS לא

ברור שלא מדובר בחרגול שטח לפריז דקאר אבל עם מיגון ראוי להערכתי הוא יצלח כל מכשול שכלים מהמשפחה שלו דוגמת וורסיס ויסטורם ואחרים יצלחו אם יתרון האמינות שציינת שאני מקווה שהיא באמת קיימת.

לעיונך NC750S

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI