הnc זה סוג של קרוסאובר.
תחשוב על היונדאי טוסון או סוזוקי איגיניס החדש.
סוג של כאילו שטח אבל לא באמת.
אני בטוח שהnc ידע ליצלוח שבילי עפר עם קצת קוליסים אבל מעבר לזה זו כבר לא הכתובת שלו.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
הnc זה סוג של קרוסאובר.
תחשוב על היונדאי טוסון או סוזוקי איגיניס החדש.
סוג של כאילו שטח אבל לא באמת.
אני בטוח שהnc ידע ליצלוח שבילי עפר עם קצת קוליסים אבל מעבר לזה זו כבר לא הכתובת שלו.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ה-NC מכוון לבוגרי קטנועים רוכבי ביניים ורוכבים שמחפשים דו"ג שימושי ולא מאיים לרכיבה.
אין לו שום יומרות לשום כיוון פרט לשימושיות חיסכון בדלק והוצאות החזקה נמוכות, הוסף עליו
את השם HONDA שמהלך קסם על מחפשי האמינות, ויש לך סובארו DL שימושית הגיונית על שתיים.
כל מי שמנסה לראות מעבר טועה ומטעה.
כל אופנוע מסוגל לרדת לשטח במחיר, ראיתי טיפונים 50 סמ"ק חוצים מקומות שהיו גורמים למתיאס וולקנר
להעלות דופק, גם אני ורוכב נוסף על NC עשינו הדרכת שבילים ולא נפלנו, להגיד לך זה המגרש הביתי שלהם
בפרוש לא.
תצלום אילוסטרציה:
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
[QUOTE=השושנים;145035]ה-NC מכוון לבוגרי קטנועים רוכבי ביניים ורוכבים שמחפשים דו"ג שימושי ולא מאיים לרכיבה.
אין לו שום יומרות לשום כיוון פרט לשימושיות חיסכון בדלק והוצאות החזקה נמוכות, הוסף עליו
את השם HONDA שמהלך קסם על מחפשי האמינות, ויש לך סובארו DL שימושית הגיונית על שתיים.
כל מי שמנסה לראות מעבר טועה ומטעה.
זהו שפה לדעתי אתה טועה!
במשפחת הNC ישנם 2 דגמים האחד S והוא לכביש וכאמור את מיודעינו הX שהוא קרוסאובר או כל הגדרה שתחפש.
הX אמור לדעת להכנס למקומות שהS לא
ברור שלא מדובר בחרגול שטח לפריז דקאר אבל עם מיגון ראוי להערכתי הוא יצלח כל מכשול שכלים מהמשפחה שלו דוגמת וורסיס ויסטורם ואחרים יצלחו אם יתרון האמינות שציינת שאני מקווה שהיא באמת קיימת.
לעיונך NC750S
![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI