ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
מסע חיפושים.
ה,nc מתגלה ככלי נחמד
התחלתי לחפש חלופה סוג ש'ל משבר גיל ה50 כשאפילו ירידה מהתחום נשקלה.

מאחר ואני יודע שאני לא אסתדר (בקטע נפשי) ללא אוויר הבוקר וכמובן הפקקים אני כן תר אחרי הדוג הבא.

בשל סיפור האחריות הונדה מבחינתי כרגע נפסלה על הסף ( כן הענשה עצמית או לא זה לא משנה לא חושב שמגיע להם שארכוש מהם אופנוע סוג של עקרון מטופש אבל כזה אני)

המועמדים:

ובכן חשבתי (שושנים שב ותחזיק חזק ) על צ'ארלי ספורטסטר 1200 ואפילו מצאתי 2 מועמדים מעניינים בסוכנות.

אממה רכיבת מבחן לא ניתן לבצע על משומש והמחיר להבנתי מוגזם ולא מצדיק.
אני עוקב אחרי הצ'ארלי כבר זמן רב והכלים יושבים שם חודשים רבים)

הייתי מוכן להוסיף סכום סמלי אבל על כלי משומש לזרוק מעל 70k כבר מעביר אותנו למעוזות של כלים חדשים (נכון ג'אנר אחר).

בגדול מבחינת הנפש ברור לי שכלים חזקים ירצו אני עדיין מתעקש להגביל את עצמי לסביב ה70 כוחות סוס במילים אחרות כלי בנפח ביינוני.

מועמד רציני זה הויסטורם 650 שמבחינת מחיר הוא בסדר ומבחינה ראשונה הוא נחמד מאוד ומחזיר אותי ליבואן היחיד שמעולם לא איכזב אותי (היו לי מעל 5 אופנועי סוזוקי כולם משומשים).

אני מאמין שאם הוא יצלח את המבחן ואצליח להגיע למחיר סביר ( רוצה 3 ארגזים מגן מנוע ומעמד לטלפון וג'ק אמצע שלא שמתי לב אם יש לו) אני בהחלט עשוי לרכוש אותו (ה1000 כנראה יקר לי וטרם הגיע לארץ למרות שהוא ממש יפה בעיניי ואני מוכן לחכות).

אופציה נוספת שקורצת לי וגם היא מבית אבניר זה גוצי v85
לרעתו זה הפחד מהמותג ודרזדנר (סיפור הבקאקס ובכלל איטלקים לא ממש סומך עליהם) וכמובן מחיר.
מצחיק אבל זה הכלי שהכי קורץ לי מרוב החלופות בייחוד עם הצביעה המטומטמת של האדום צהוב.
נראה לי משהו נהדר.

אחריו סוג של טוויסט
הz900 מחיר רצפה להמון אופנוע אבל יצריך ממני לוותר על האגו (מטרו) ולבדוק את נושא הארגז (לא אכפת לי שיהפך למכוער).

הוא כן מחזיר אותי למעוזות ה4 בשורה מאידך נייקד אז חצי נחמה.
אני לא בטוח אם הוא נוח כאמור נבחן אותו.

יש גם את הטרייסר 700 שאולי נבדוק .

ולבסוף להשאר עוד כמה זמן עם הnc שבהחלט משרת אותי נהדר אבל השיעמום עושה את שלו ( השיעמום שלי וקצת הכלי).

בכל מקרה ה הקו שמנחה אותי זה כלי ביינוני סביב ה70 כוח סוס שיתן לי קצת יותר בשיוט מהיר על כביש 6 ו נוחות טובה ( לא בטוח לגבי הצ'ארלי)

אגב הcfm gt650 מגניב מאוד אבל לא צריך להגזים.

בקיצור לבטים.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
לגבי המוטו גוצי רד מזה, רולטה רוסית, אתה יכול לקבל אחד בלי שום תקלה ואחד שלא ירפה ממך עד שתמכור, כנס לאחת הקבוצות של V85 ותראה דברים שלא אמורים לקרות באופנוע שהוא שנה על הכביש ואולי זה יוריד לך את החשק.