ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
אני מפחד מהבימרים.

מנסיון של כמה חברים אמינות לא משהו כאשר חלפים מאוד יקרים.

מבחינת אחזקה שוטפת אני מניח שסביר.

אבל כמו שרשמת
איפה אפשר לשים אבטיח בבימר?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
זהה למה שאני מכיר על הבימרים הגדולים - ריקולים הזויים, טיפולים לא קשורים וכו'.

על הבינוניים שלהם בכלל לא הסתכלתי (עד שנתקלתי בשלי). טווין מקבילי יש כמו המוטציה הבריטית, למה צריך את במוו בשביל זה? להוסיף ריקול על מחיר מופקע..

אעפ"כ, סדרת הכביש הבינונית - F800R/ST/GT - חפה מדרמות גם בגזרת המראה והיומרות, אבל גם מבחינת בלת"מים ו- down time. המטרה להבנתי היתה להתחרות בבינוניים היפניים, והם יצרו אופנוע עם כמה פיצ'רים שעושים הבדל (בשבילי). גם דברים קטנים (למשל האגזוז מצד שמאל)

לא עשיתי קילומטארז' מספק כדי להעיד מניסיון אישי, אבל בזמנו חיפשתי בפורום על ה-ST, ויש שני חברים (לא פעילים) שהספיקו להנות ממנו -
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/3083-Bmw-f800st-סקירה-וסיכום-1000-ק-quot-מ

סיכום לפני מכירה פה (עכשיו יש לי מוטיבציה לשים 15K על שלי) -
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/11050-תם-לו-עוד-פרק-מוכר-את-ה-BMW-F800ST-ומחשבות-על-הרומן-הבא

ניסיון נוכחי שלי -

חלפים - היו יקרים עד שפגו הסכמי הבלעדיות עם BMW. פילטרים של Mahle נמכרים באותם מחירים שהייתי קונה ל-NC. רצועה של קונטיננטל (CT1158) עולה 105 יורו באמזון הגרמני, או 500 ש"ח אצל האלכסים.

תיקונים - יצא לי לעשות שיפוץ בולם, 700 ש"ח, כאשר 2 האטמים היו ~150 כל אחד.. קצת מבאס, אבל לא יודע מה ההפרש מהיפנים.

בעיות/ריקולים עם ה-ST - בעיה עם ציפוי הבוכנה, זה היה גורם למשהו שנקרא piston slap, תוקן במנועים מ-2009. ריקול על המיסב האחורי של הגלגל או הזרוע, לא זוכר, ככל הנראה בוצע כבר על כל אופנוע פעיל, לא בדקתי באיזו שנה העניין תוקן מיסודו. זה כל מה שידוע לי למעט התלונות הרגילות - צריך מגביהים, המגן לא מגן, יאדה יאדה.

פעם הידיות נהיו חמות תו"כ נסיעה, חשבתי שמשהו התקלקל ואז נזכרתי שיש חימום ידיות. מקווה שיסלחו לי בבית דין של מעלה כי בכ"ז הפעלתי בטעות.

לגבי האבטיח - הגרמנים אוהבים תיקי מיכל מסיביים. ראיתי אחד של bmw באיביי שלדעתי נכנס בו אבטיח בינוני בכיף, ולא צריך להוריד אותו כדי לתדלק

אגב, יש גרסה נייקד של ה-NC, לדעתי יותר יפה #טעםוריח
nc700s-3.jpg