מה אתם חושבים כדאי בכלל להתחיל בירור על ויסטורם 1000 עם 140000 קמ או שמלכתחילה לשלול????שנת 2005
בתודה מראש.
מה אתם חושבים כדאי בכלל להתחיל בירור על ויסטורם 1000 עם 140000 קמ או שמלכתחילה לשלול????שנת 2005
בתודה מראש.
מה השיקולים שלך?
אפשר למצוא את הדגם עם ק"מ הרבה יותר נמוך.
זה כנראה יעלה לך יותר בקניה.
יש מצב שהאופנוע הספציפי שמור היטב, ויתן לך שירות טוב לעוד 100-200 אלף ק"מ... עם תיקונים פה ושם.
כמה תיקונים יהיו שם, מה מחירם, אחת לכמה זמן, והאם לא תוציא בשנה הראשונה את כל ההפרש במחיר - על זה אף אחד לא יכול להתחייב לך.
אם אתה מחפש לעשות את העסקה הכי טובה, זה כנראה לא הכלי.
אם אתה פשוט מאוד מוגבל בתקציב, ורוצה דווקא ויסטרום 1000 - יכול להיות שהאופנוע הספציפי יתן לך מענה ויסב לך הנאה (כמו שציינתי, עם תיקונים פה ושם).
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
שיקול בעיקר כלכלי ושימוש בו יהיה ממש מינמלי בערך טיול 1 לשבוע 40 קמ בערך. על כן לא רוצה להשקיע הרבה. לא ישמש ככלי תחבורה.
שלא יפחידו אותך...
לא מזמן מכרתי סוזוקי 750 שנת 84, בו נסעתי 1800 קילומטר בחודש, במשך כשנתיים. למיטב זיכרוני, למעט טיפולים שוטפים, החלפתי כבל קלאץ' שנקרע וקלאץ' שסיים את חייו. בשנתיים האחרונות אני רוכב על קאוואסקי ZZR1200 שנת 2002, שגומע את אותם 1800 הקילומטרים, חודש בחודשו ולמעט טיפולים שוטפים וחלפים מתכלים, טפו טפו טפו... הכל טוב.
Erez Ronen
על כל אופנוע בקילומטרז כזה אתה תשקיע כסף ככה שאולי הוצאה הראשונית תיהיה נמוכה אבל אחר כך תתכונן לזרימה של מזומנים החוצה.
אם יש לך ידיים טובות מקום וציוד אז זה יכול להיות משתלם.
אחלה תודה רבה לכל העוזרים. לא חשבתי שלא תהיה השקעה בחלקים מתכלים זה משהו שלקחתי בחשבון. תודה וסופש נעים.
האופנוע עשה 27.3 ק"מ בממוצע ליום משנת 2005 בחישוב משוער, אבל זה לא הכל, מצב הכלי, רמת ההחזקה שלו, הטיפולים שקיבל כמות הידיים שעבר,
והנזקים שגרמו לו: המכונאים, הזמן, מזג האוויר הנפילות, ועוד, יש לזה משמעות, משמעות נוספת יש לזמינות חלקים חלפים, קניית אופנוע ישן מגיע עם כל
החבילה וצריך לקחת את זה בחשבון, כי אם הכל היה ורוד עם נצנצים כולם היו רוכבים על אופנועים ישנים וזולים.
באופנוע ישן חשוב לבחור אחד כזה שבבסיסו ידוע כאופנוע אמין ללא מחלות מוכרות רבות, ולקוות לטוב, לקוות גם שאלת המזל לצידך, ומרפי עובד אצל
מישהו אחר.
לפני קניית כלי ישן חשוב שעין מקצועית תעבור עליו ותגלה פגמים נסתרים והוצאות שלא מתכנסות רק למנוע עצמו, צמיגים, בולמים, דיסקים, מזלג קרב' עלולים
להיות מקור הוצאה לא קטן.
אח"כ צריך לחשב כמה יעלה יישור קו מקצועי שישאיר את האופנוע בטוח ותקין גם לתקופה שהוא יהיה איתך ולהוסיף את זה לחישוב הרכישה.
בקיצור אין מתנות חינם ואין נוסחת קסם לאופנוע זול וטוב ללא פשרות.
תמונה של הכלי ופרטים נוספים יסיעו לנו לעזור לך יותר.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
השושנים. יקירי, לאחרונה הנך ממליץ לאנשים להתרחק מכלים ישנים.
אני ממש נגד הדעה הזאת. יש כלים במצב נהדר גם בארץ הקודש ולא כולם שחוטים .
להזכירף אתה שהחזקת כמה קרנפים זקנים... טיפלת אהבת ליקקת וסידרת. היו ימים ששאבת הנאה מכל מכונה חדשה וישנה.
לפותח השירשור. 140 אלף ק"מ לאפונוע ליטר לא ספורטיבי בהנחה שקיבל יד אוהבת וטופל. אין סיבה שלא יגיע גם למליון ק"מ. https://advrider.com/f/threads/the-4...strom.1136108/
אני דווקא מתחבר יותר למכונות ללא כל הבקרות ומסכי הפלייסטיישן. אני אוהב שהכוח מגיע בצורה מזוקקת וללא מעצורים טכנולגיים כאלה ואחרים.
יש לי CBR1100 ישן 2006 קניתי לפני 5 שנים ובלי העין הרע עדיין נוסע תל-אביב נתניה כל יום גם טיולים בסופי שבוע ועוד.
כן כרגע אני תקוע ללא מיכל דלק (נזילה) אבל זה כי אני אדיוט. (לא סגרתי עם מפתח מומנט ברגים עדינים). אבל החלקים זמינים במרשתת.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
היי תודה רבה לכל העונים לצערי או לשמחתי ראיתי את הכלי וכמו שהוא נראה חיצונית ומרגיש בנסיעה אני לא בטוח שהוא אפילו שווה בדיקה בעין מקצועית אז ירדתי מהנושא אחכה אולי לאסוף קצת יותר כסף ולנסות לרכוש כלי קצת יותר חדש אולי עם קמ קצת יותר נמוך.
שוב תודה לכולם
כמובן שיישור קו בשבילו היה עולה לדעתי הלא מקצועית בסביבות ה5k מבחינה טכנית ולא ויזואלית בכלל.