קיבלתי תודה!
קיבלתי תודה!
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
האמת אני לא סבלתי את ה z.
יותר מדי תקציב ופחות מדי אופנוע.
אבל אני רכבתי על הגרסא של 2008 ולכן לא יודע להביע דעה על גרסאות אחרות.
אישית מהיפנים נייקדים אהבתי את הצרעה של הונדה אבל מדובר בכמעט 20% הפרש במחיר.
בכל מקרה אתה צודק לגבי מיגון הרוח במהירויות מעל 150 הפרינג עוזר אם אתה לא בקטע של יחסים מאד אינטימיים עם המיכל.
נערך לאחרונה על ידי Jonathan; 09-06-2015 בשעה 19:39.
בדיקת מרווח השסתומים, היא פעולת תחזוקה שגרתית בכל כלי רכב.
באופנועים של הונדה, מבצעים את הבדיקה הזו כל 24k ק"מ. במידה ומרווח השסתומים אינו נמצא בטווח שנקבע,
יש לבצע גם כיוון שסתומים.
טיפולים מיותרים, מלבד חור בכיס, הם פתח לשחיקה, טעויות והרס רכיבים ע"י הבעלים.
כתחזוקה שגרתית, יש לבצע טיפולים כל 12k ק"מ. אני ממליץ לך מאוד, לפתוח ספר רכב
ולבצע את ההנחיות כפי שהן רשומות, אם אתה רוצה שהאופנוע שלך על כל חלקיו יאריך ימים.
צריכת הדלק שאתה מציין, לדעתי, גבוהה על גבול הלא תקינה! לצריכת דלק כ"כ גבוהה, עלולים להיות הרבה גורמים.
החל בחישוב צריכה לא נכון וכלה בכיוונים לא נכונים, רכיבים לא מתאימים או תואמים למפרט האופנוע ועוד'.
הבדיקה כמובן נעשית כל טיפול גדול על ידי המוסך שלי,כל מה שאמרתי שזאת בעיה ידועה מבעלי הונדה אחרים שנתקלו בתופעה.
הטיפולים שלי נעשים לפי הזמן ובדיוק בסדר הנכון תודה רבה,זה ההטבה המעולה בכך שיש לי מוסך שלא מחפש להכניס לי דברים שאני לא צריך והמחירים שלו לעומת מוסכים אחרים ואל תדאג החלקים יחזיקו מעמד,תודה רבה.
צריכת הדלק היא נורמלית ביותר שוב מבדיקה עם בעלי אופנועים אחרים מאותו דגם, אני לא נוסע בסל"ד נמוך אלא משחק עם הסלד בצורה שונה ובעיר שאני לפעמים לא רואה טעם לעבור את ההילוך הראשון או השני שמסתכם אצלי כמעט ב140 קמ"ש בסל"ד 12-14 ולכן צריכת הדלק הגבוהה, אם הייתי מחפש צריכה נורמלית וחיסכון בכיס בצורה יותר הגיונית לא הייתי מתנייד עם אופנוע סופר ספורט ביומיום שלי שבמיוחד רוב הנסיעות שלי בבוקר מסתכמות בפקקים וברכיבה על השוליים במשך כמעט 20 קילומטר לכל כיון.
2 נק' ברשותכם:
1. בדיקת מרווח שסתומים במיוחד באופנועי ספורט - מדובר בלפרק חצי אופנוע (פרינגים, מיכל דלק, קרבורטורים/גופי מצערת, אל תתפסו אותי במילה אבל למיטב זכרוני ב r6 צריך לפרק רדיאטור כי איכשהו מפריע בדרך ....). רוב המוסכים "מעגלים" פינות בנק' הזאת.
2. אופנועי הונדה אין להם אחידות בדיקת מרווח שסתומים vfr יש לו דגמים מסויימים עם אינטרוול של 48 אלף, ל sp2 גם 48 אלף בקיצור זה תלוי דגם. לא בטוח לגבי ה rr.
3. צריכת דלק - 1:13 נשמע גבוה לכלי 600. לי ה zx היה צורך ברכיבה ממוקדת 1:15 ובסתם מנהלית (מהירה או איטית) 1:18. ה sp צורך 1:12 אבל כאן מדובר באופנוע עם בוכנות 500 סמק ומנוע מכוון לצד הפחות פרקטי. אז שוב לא מדובר במשהו שהוא בהכרח לא בסדר. תערובת עשירה מדי מופיעה בצורה של פלאגים "לחים" שחורים, עם בניה משמעותית של פיח.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
להתייחס לכיוון שסתומים כמו מחלה/תופעה, זה כמו לומר שגם כיוון שרשרת היא מחלה/תופעה.
אני מתייחס לצריכת הדלק לא בפאן הכלכלי/חסכוני, אלה כמדד נוסף לבדיקה ואומדן של מצב/תקינות
האופנוע.
אני רק רמזתי, כשכתבתי "כיוונים לא נכונים", ואם יש מכונאים שכבר מפרקים חצי אופנוע, הם לא תמיד מקפידים
לבצע את הבדיקה כאשר המנוע קר.
הצריכה שציינת, היא אופיינית גם ל-600rr, ברכיבה ספורטיבית 1:15-16 וברכיבה מנהלתית 1:18-19.
לפעמים צריכה גבוה היא אינדיקציה לתקלה ולפעמים לא. אולי אחד הבעלים הקודמים, פשוט שינה את יחסי העברה...
וניחושים יכולים להיות לא מעטים, אבל נראה לי שזה מסקרן אותנו יותר מאשר את הבחור.![]()
נערך לאחרונה על ידי Red Ross; 11-06-2015 בשעה 13:56.
מסקרן אותכם יותר, כי לא אתם נוסעים על האופנוע שלי או עוקבים אחריי בשביל לראות את אופן הנסיעה שלי, יש הבדל בין להגיב מאחורי מקלדת לבין לבחון את הדברים בפועל במהלך התניידות יומיומית עם האופנוע. לצורך הבהרה, יחסי ההעברה ככל הנראה השתנו עקב כך שיש על האופנוע אגזוז בעל זרימה חופשית ולכן צריכת הדלק יותר מוגברת שכמובן היא מוגזמת לעיתים עקב רכיבה בסל"ד משתנה ולרוב גבוהה, גם בנסיעה מנהלתית שלרוב מסתכמת בכך שברגע שיש קטע כביש ריק אני מגיע ל2xx חצילים וברגע שזה קורה מספר פעמים ביום אז צריכת הדלק עולה, כמו כן אני לא זורק דברים באוויר ובדקתי את הנתון הזה עם עוד בעלי אותו דגם והשווינו רשמים לגבי אופי הנסיעה וצריכת הדלק, לכולם היה את אותו הנתון, כמו כן האופנוע עבר בדיקה מקיפה לפני קנייתו ויישור קו שבו לא נחסך ממנו כלום כולל בדיקה מעמיקה של כל הפרמטרים האפשרים, לכן בקשה ממך אל תשער לפעם הבאה מה מעניין אותי או מה לא לפני ששאלת אותי ישירות,תודה.
לא נעים לי לומר אבל כל אחד שטוען שיחסי העברה באופנוע משתנה כתוצאה מהחלפת אגזוז, הייתי מהמר ש...הפוסל במום במקומו הוא פוסל.
אגב האופנוע של רוכב המקלדת החתום מטה מצוייד בזוג אגזוזי אקרא מחשב pc פילטר פתוח ועוד
נפח ליטר עם יחסי העברה מקוצרים ועדיין.
אבל אתה יודע רוכבי מקלדת :-)
אני חושב שיהיה הרבה משעשע דווקא להשאיר אותך במצבך :-)
אתה יודע ככה זה רוכבי מקלדת, מה הם מבינים מהחיים שלהם. :-)
ותזכור תמיד למלא מים בקרבורטורים , אחרי הכל ישראל היא מדינה חמה.
נערך לאחרונה על ידי Jonathan; 12-06-2015 בשעה 08:42.