עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 25 מ 25

אשכול: סוכנות אופנועים שמשתמשת בכלים שהם מוכרים

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    אין כזה דבר אופנוע שרק יצא לסידור קטן,
    בטח שיש.
    באחד המוסכים בהם עבדתי, בתוך איזור תעשייה, אם היה צריך לקפוץ להביא איזה חלק מחנות חלפים או קולגה בתוך האזור תעשיה אז העובדים היו נוסעים עם מה שבא להם.
    סידורים קטנים- 7 דקות הלוך חזור.
    אף אחד לא קיבל את האופנועים לסופ"ש או לרכיבות אל עבר השקיעה. לא הכלים המטופלים ולא הכלים המוצעים למכירה (אלו שהיו תחת שם הלקוח עדיין).
    אני אישית הייתי נוסע עם הקטנוע שלי (גם ככה הוא שם, מבוטח, תקין, אז למה לחפש צרות בכח?).

אני סתם נסחף פה לוויכוח מיותר.
    אני חושב שזה לגיטימי שמי שמטפל לי בכלי ייצא לעשות עליו סיבוב (גם ברוב סוגי הטיפולים הם מחוייבים עפ"י חוק), אם יש לו סידור על הדרך- שייהנה.

ואני לא מאמין שאף מוסך/סוכנות נותן איזה 1000R לעובד צעיר וחדש ללא נסיון של הרבה שנים. לא לסידור גדול ולא לסידור קטן.

שיהיה יום נפלא לכולם.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    עשיית ילדים גם גורמת לשתיית אלכוהול, בדיוק כמו ששתיית אלכוהול גורמת לעשיית ילדים.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    בטח שיש.
    באחד המוסכים בהם עבדתי, בתוך איזור תעשייה, אם היה צריך לקפוץ להביא איזה חלק מחנות חלפים או קולגה בתוך האזור תעשיה אז העובדים היו נוסעים עם מה שבא להם.
    סידורים קטנים- 7 דקות הלוך חזור.
    אף אחד לא קיבל את האופנועים לסופ"ש או לרכיבות אל עבר השקיעה. לא הכלים המטופלים ולא הכלים המוצעים למכירה (אלו שהיו תחת שם הלקוח עדיין).
    אני אישית הייתי נוסע עם הקטנוע שלי (גם ככה הוא שם, מבוטח, תקין, אז למה לחפש צרות בכח?).

אני סתם נסחף פה לוויכוח מיותר.
    אני חושב שזה לגיטימי שמי שמטפל לי בכלי ייצא לעשות עליו סיבוב (גם ברוב סוגי הטיפולים הם מחוייבים עפ"י חוק), אם יש לו סידור על הדרך- שייהנה.

ואני לא מאמין שאף מוסך/סוכנות נותן איזה 1000R לעובד צעיר וחדש ללא נסיון של הרבה שנים. לא לסידור גדול ולא לסידור קטן.

שיהיה יום נפלא לכולם.
    קודם כל ברור שרכיבת מבחן אם כוללת עצירה קטנה לא רחוק מהמוסך היא בסדר (לא מקצועי אבל זה כנראה יותר מידי לבקש).

לגבי סידורים קטנים הכוונה הייתה למשל על אופנוע שעומד כבר 5 חודשים למכירה ועושים רכיבות סידורים כאלו 2-3 פעמים בשבוע אז ב5 חודשים זה כבר חתיכת שימוש שגובל בהשכרה

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    600 אני לא מסכים איתך.

סיבוב לצורך בדיקת הכלי שאתה מטפל בו זה נדרש.
    סיבוב כדי להכיר את הכלי ששמים בתיווך סבבה מובן.

אבל אין שום סיבה שבעולם שהאופנוע שלי או כל לקוח אחר שנמצא בטיפול או בתיווך יעמוד הכל מקום אחר זולת המוסך או החנות.

ייתרה מזאת שבעל העסק לוקח פה סיכון כי כשהוא נכנס לפיצוציה או כל דבר אחר האופנוע נשאר בחוץ ונתון לחסדיי שמיים ואם הוא ייגנב אז הוא יבוא ויצביע על השלט אין ביטוח כנגד גניבות חסדיי שמים או כל כסט"ח אחר שתולים בכניסה למוסך.

LokiMonsteR

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    יש פה 2 מצבים שונים שכדאי להפריד אותם.

1. קטנוע שנכנס לסוכנות והוא ממתין למכירה שזה בסופו של דבר תיווך- במצב הזה הכלי עדיין רשום על שם הבעלים המקורי ולכן אם בעל הסוכנות יחליט לעשות עליו סיבובים זה חמור מאוד ...

2. מצב שבו הקטנוע נמכר לבעל הסוכנות והקטנוע עובר לבעלות של הסוחר- תו סחר.
    במצב כזה אין כבר קשר לבעלים הקודמים אז מה אכפת לכם מה עושים עם הקטנוע? הוא כבר לא שלכם...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nba188 צפיה בהודעה
    יש פה 2 מצבים שונים שכדאי להפריד אותם.

1. קטנוע שנכנס לסוכנות והוא ממתין למכירה שזה בסופו של דבר תיווך- במצב הזה הכלי עדיין רשום על שם הבעלים המקורי ולכן אם בעל הסוכנות יחליט לעשות עליו סיבובים זה חמור מאוד ...

2. מצב שבו הקטנוע נמכר לבעל הסוכנות והקטנוע עובר לבעלות של הסוחר- תו סחר.
    במצב כזה אין כבר קשר לבעלים הקודמים אז מה אכפת לכם מה עושים עם הקטנוע? הוא כבר לא שלכם...
    מאוד אכפת כי כפי שכתב נכתב פה, לא יהיה לך אכפת לך אם הכלי שאתה תרצה לקנות הופך עד לקניה שלך [וללא ידיעתך] להיות הזונה של הסוכנות למשך תקופה [AKA על תקן רכב השכרה על כל המשתמע מכך] ומפורסם כ- "כיד ראשונה פרטית"?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי עמיר צפיה בהודעה
    מאוד אכפת כי כפי שכתב נכתב פה, לא יהיה לך אכפת לך אם הכלי שאתה תרצה לקנות הופך עד לקניה שלך [וללא ידיעתך] להיות הזונה של הסוכנות למשך תקופה [AKA על תקן רכב השכרה על כל המשתמע מכך] ומפורסם כ- "כיד ראשונה פרטית"?
    התייחסתי לזה מנקודת מבטו של בעל הקטנוע המקורי ולא מנקודת מבטו של הקונה הפוטנציאלי.

בתור בעל קטנוע שהחליט למכור לסוכנות ובוצעה העברת בעלות לתו סוחר, מה זה משנה מה הסוכן יחליט לעשות בקטנוע?

בתור קונה פוטנציאלי מן הסתם זה משנה..

Junior Member
    תודה לכל המגיבים!

אני רואה שהדעות פה די חלוקות בנושא...

בסוף התחדשתי עם AK550 ישירות מעופר אבניר. אני די מרוצה כי קיבלתי טרייד אין לא רע בכלל על XEVO שנת 2011 עם 64K ק"מ.

בסוכנות המדוברת (אלה שהופכים את הכלים שהם מוכרים לזונות) הציעו לי מחיר מצחיק ואפילו מבזה עליו... ובללי לא הראו התעניינות יתרה שאקנה מהם משהו בכלל...

בנוסף מ REVIEWS בפייסבוק יש לקוחות שקנו מהם וטוענים שהם מזייפים קילומטרז ועוד כל מיני סיפורים הזויים.
    ומהתגובות (איומים) של בעלי המקום אפשר לראות שהם לא בדיוק חרטו את השרות ואמינות על דגלם...

טוב שיהיה להם בהצלחה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי M3rl1n צפיה בהודעה
    תודה לכל המגיבים!

אני רואה שהדעות פה די חלוקות בנושא...

בסוף התחדשתי עם AK550 ישירות מעופר אבניר. אני די מרוצה כי קיבלתי טרייד אין לא רע בכלל על XEVO שנת 2011 עם 64K ק"מ.

בסוכנות המדוברת (אלה שהופכים את הכלים שהם מוכרים לזונות) הציעו לי מחיר מצחיק ואפילו מבזה עליו... ובללי לא הראו התעניינות יתרה שאקנה מהם משהו בכלל...

בנוסף מ REVIEWS בפייסבוק יש לקוחות שקנו מהם וטוענים שהם מזייפים קילומטרז ועוד כל מיני סיפורים הזויים.
    ומהתגובות (איומים) של בעלי המקום אפשר לראות שהם לא בדיוק חרטו את השרות ואמינות על דגלם...

טוב שיהיה להם בהצלחה.
    1. תתחדש!
    2. בלי תמונות של הרכש החדש זה לא נחשב שקנית
    3. מפנה אותך לשרשור מעניין שנפתח פה בפורום על הכלי הזה בשם עדכונים AK550
    4. אולי בכל זאת תפרט באיזו סוכנות מדובר שגם אחרים יוכלו להיזהר.
    5. תתחדש!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    סתם בגלל שעשיתי עכשיו טרייד על xevo 2011 עם 65 אלף קילומטר (לרגע חשבתי שמישהו רשם הודעה בשמי ), מעניין אותי כמה קיבלת עליו.
    (אני קיבלתי 2500, אבל היתה לו שריקה רצינית מהגיר).

Junior Member
    אוף לא רוצה לבאס אבל קיבלתי עליו 4900...
    נשארתי מאוד קשוח במשא ומתן הם רצו לתת לי רק 3000 עליו בהתחלה. אבל יש מצב שהעובדה שקניתי כלי יחסית יקר עזר לי למנף מהם החזר גבוה יותר?
    בנוסף כל הסוכנים הרגילים היו עסוקים ככה שניהלתי את כל הפרוצדורה מול מנהל המכירות האזורי ונראה לי שזה די עזר לי כי הוא פשוט יכול להחליט על דעת עצמו אם לאשר עסקה מסויימת או לא.
    סה"כ מאוד מרוצה.

לגבי פירסום שם המקום אני לא מרגיש בנוח לעשות את זה. מי שממש חושש מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי.