תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: Downtown 350 חדש, כמה בעיות החלו לקרות בבת אחת

Member

Downtown 350 חדש, כמה בעיות החלו לקרות בבת אחת

הקטנוע חדש עם פחות מ2000 ק"מ, לאחרונה שמתי לב לכמה בעיות שהתחילו לקרות בערך באותו הזמן, יש לי אפס ידע טכני לכן אני לא בטוח אם כולן נובעות מאותו מקור או לא. יש לי תחושה שכן. מאוד אעריך עצות/דעות/הכוונות

* הכידון מתחיל לרעוד במהירויות בין 30-70 קמ"ש. זה לא קורה בהאצות, רק כשאני עוזב את הגז. אם אני מוריד ידיים - הרעידות מתגברות בקצב מהיר ותוך 2-3 שניות זה כבר נדנוד ממש חזק. ברגע שאני מחזיר ידיים זה נפסק מיד ללא הפעלת כוח. (יכול גם להעלות סרטון).

* יש מין תנודה קטנה ומפחידה מהכידון בכל מיני מקרים, תחושה שהגלגל הקדמי מאבד אחיזה לרבע שנייה וחוזר. כשאני נכנס לפנייה ומתחיל להטות אותו מעט, ממש בתחילת הפנייה, נגיד בערך ב10-15 מעלות של הטיה, פתאום זה קורה. זה קורה גם כשאני יורד ממדרכות או מבאמפים, וגם קורה סתם באופן רנדומלי בנסיעה בקו ישר (או כמעט ישר) ששמה זה פחות מפחיד, אבל זה מעצבן ומוריד מהביטחון, מין תחושה קבועה כזאת שאין לי קשר עם הגלגל הקדמי.

*היכולת ספיגת/שיכוך זעזועים של הקטנוע פתאום ירדה משמעותית. מרגיש שכל שיבוש קטן בכביש אני חוטף ישר לגב.

מאוד אשמח לקבל עזרה מכל סוג שהוא

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    כתבת שהוא חדש?
    לך תממש אחריות.
    רעידות בכידון יכול להיות מצמיג לא מאוזן או שחוק לא טוב (היתה לי תופעה דומה שנעלמה בהחלפת צמיג, וחזרה כשהוא נשחק).
    ה"נפילה' לפניה בד"כ מעידה על מיסבי היגוי עם מדרגה.
    בגדול, בעיטה בתחת מורגשת יותר כשהבולמים האחורים סיימו את חייהם.
    אבל,
    ייתכן שבעיה במייסבי היגוי הקדמיים תשפיע על כמה דברים. ניתן להדוק חופש ע"י נדנוד הטלסקופים קדימה אחורה ומדרגה ע"י סיבוב הכידון ימינה שמאלה (שתי הבדיקות כשהפרונט באוויר).
    אני מחזיר אותך לשתי השורות הראשונות בהודעה.

Senior Member הסמל האישי של R86
    ארגז יש על הקטנוע?
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    מחזק את מה שאמרו לפניי.
    יש לך אחריות. אל תתחיל בכלל להסתבך ולהתעסק.
    לך למוסך ושהם יישברו את הראש ואל תוותר עד שהכלי שלך לא 100% כמו שהוא היה.

Member
    ayalzo תודה רבה על ההסבר

R86 יש ארגז, אבל הוא ריק. וגם ארגז היה מהתחלה ולא היו לי בעיות כאלה.

לגבי אחריות, הייתי במוסך המרכזי והייתה לי שם חוויה גרועה מאוד. התשובות והיחס שקיבלתי היה מזלזל ומעליב, נסיונות להתנער מאחריות ולנפנף אותי. וגם הייתי בהלם מהיחס שלהם לכלים. רק בחצי שעה הקצרה שהייתי שם, המוסכניק דפק איזה 4 קטנועים אחד בשני, כולל את הקטנוע שלי, וגם הפיל אחד על הכביש, ואז הרים אותו כאילו כלום לא קרה לא הסתכל עליו בכלל.

אם הבחירה זה בין לשלם כמה מאות לבין לשים את הכלי שלי בידיים של המוסך הזה - אני אשלם.

לכן אני מבקש פה עזרה לנסות להתמקד על מקור הבעיה, וגם אולי מישהו מכיר מוסך טוב שמטפל בקימקו?

דרך אגב, האם מישהו יודע אם אחריות אני חייב לממש במוסך מרכזי שממנו קניתי? או שכל מוסך מורשה של עופר אבניר?

Banned
    תנסה להיזכר בכל זאת מה נישתנה.
    בדקת לחץ אוויר?

Member
    לחץ אוויר אני מקפיד

דבר אחד שאני יכול לחשוב עליו זה שהרכבתי חבר בערך באותו הזמן שהבעיות התחילו לקרות.

יכול להיות שעברנו את המשקל המותר ונגרמה איזה תקלה בגלל העומס?

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Vision צפיה בהודעה

אם הבחירה זה בין לשלם כמה מאות לבין לשים את הכלי שלי בידיים של המוסך הזה - אני אשלם.
    גישה לא נכונה.
    לך למוסך אחר- יתקנו לך את X, עוד חודשיים תחליט הבוכנה להשבר, להרוס את הצילינדר, לעקם שסתומים ו"גמור" את המנוע. דבר שאין לו קשר לX שתוקן.
    אז וודאי תרצה לממש את אחריות, נכון? אלא שאז המוסך של ע/א יחליט שתיקון X במוסך Y הוא שגרם לנזק ואין לך אחריות.

ציטוט נכתב במקור על ידי Vision צפיה בהודעה
    דרך אגב, האם מישהו יודע אם אחריות אני חייב לממש במוסך מרכזי שממנו קניתי? או שכל מוסך מורשה של עופר אבניר?
    אתה יכול לגשת לכל מוסך מורשה. בדר"כ נהוג לגשת למוסך ממנו קנית.

עם זאת, בעל עסק הגון וחכם יידע לזהות לקוח פוטנציאלי שקנה כלי חדש ומחפש בית לטיפולים עתידייים. גם אם כרגע הלקוח מנסה לממש אחריות שלא תמיד ממש משתלמת למוסך.

לא מכיר את קן הצרעות במרכז ולכן לא יכול להמליץ על זה או אחר...

עם ובלי קשר- אתה מתאר בעיה שאין איך להצביע על הגורם שלה מבלי להרגיש/לבחון/לדעת עוד פרטים. לכן אתה לא מקבל תשובות טכניות מעמיקות. גש לבעל מקצוע שיעשה סיבוב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    עשיית ילדים גם גורמת לשתיית אלכוהול, בדיוק כמו ששתיית אלכוהול גורמת לעשיית ילדים.

אם אתה מאזור המרכז תסיע את עצמך והכלי לעופר אבניר במודיעין. מניסיון בינם לבין תל הביב עולם ומלואו.

Member
    מודיעין? זה לא מופיע במרכזי השירות באתר שלהם. יש להם מוסך שמטפל בקטנועים שם?

600 ירושלמי
    תודה רבה. אני אנסה עוד הפעם להגיע למרכזי. נקווה שהפעם תהיה חוויה שונה אם לא אני אחפש מורשה אחר