שאלה אחרת - למה להתקין רמקולים? לא פשוט יותר לשים דיבורית או אפילו אוזניות ולהינות ממוזיקה באיכות שמע יותר טובה?
שלום לכולם.
בעל אופנוע f650gs, התקנתי מגבר ורמקולים שנותנים אחלה מוזיקה, אבל נתקלתי בבעיה אחת שמטרידה אותי.
לאחר נסיעה של חמש דקות בעיר, הרמקולים מוצאים סאונד של פיצפוצים חזקים ולא שומעים כלום בכל עוצמת ווליום.
ללא התנעה, המערכת מחזיקה יופי. נסיעה ב 100 קמ"ש רצופה גם המערכבת מחזיקה,
ולכן אני חושד בירידית מתח מהמצבר ברכיבות בעיר.
החיווט של המגבר היישר לאדמה של המצבר.
מותקן כרגע מצבר שנפ. האם החלפת מצבר תעזור? ושאלה נוספת. האם כדי להתקין מצבר ליתיום ברזל?
מערכת הטעינה באופנוע בבימר תוכל להטעין מצבר ליתיום ברזל כמו כל מצבר רגיל?
והאם יש סכנת התלקחות?
על האופנוע קיימת אזעקה, ואביזירים צרכניים נוספים.
תודה ושבוע נפלא.
שאלה אחרת - למה להתקין רמקולים? לא פשוט יותר לשים דיבורית או אפילו אוזניות ולהינות ממוזיקה באיכות שמע יותר טובה?
לשמוע סטריאו בקסדה הייתי אומר די מסוכן בתנועה בעיר.
לגבי מדידת המתח. אני צריך לקבל יוניט למד מתח ואז אוכל לבדוק בזמן נסיעה.
אני לא מכיר את מערכת הטעינה בf650
( ובכלל, יש כמה סוגים של אופנועים המתהדרים בשם הזה, חלקם בכלל אינם 650..., כדאי לפרט כדי שאנשים שמכירים את האופנוע- נגיד, שעיר בגב"ב- יוכלו לענות).
אני כן מכיר מערכות טעינה בסינגלים דומים.
מערכת הטעינה המקורית מתחילה לעבוד קשה כשמעמיסים עליה.
מכאן ועד בלאי מוקדם לסלילים הדרך קצרה.
באופנועי מסעות, יש המשדרגים את המערכת חשמל.
יש עידכון.
מדדתי מתח בזמן טעינה בטורים K 3-4 סל"ד, מראה מתח בין 13.5 ל 1.3.9 מספרים יצבים.נתון נמוך, אבל נראה יציב, אין שינוי במתח בזמן הפעלת אורות גבוהים. האם זה מתח הטענה גבולי להפעלת אביזרים נוספים?
ואם זה אכן מה שגורם לבעיה, החלפת ריגולטור יכולה לפתור משהו?
כשהאופנוע מכובה, מראה מתח של 12.2-12.4. האם זה נתון יחסית נמוך?
עוד דבר חשוב, בזמן שהמערכת סאונד קורסת ומתחילים הרעשים, מד המתח נשאר יציב באזור ה 13.5 וולט ולא יורד בפתאומיות. זה דבר מוזר.
יש למישהו השערה איך המגבר קורס?
צריך לציין שהמערכת קורסת אך ורק בחיבור בלוטוס. כאשר אני מחבר את המערכת בכבל aux אין נפילות, אבל המערכת שמע יותר חלשה במקצת. הווליום.
תודה לעוזרים
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.