בשעות האלה גם 6, לפחות עד 471, עמוס, אבל בהחלט עדיף על 4.
מה שכן,
ב-40 בין 431 לכניסה לעוקף רחובות (בגין), יש פקק. ושם תהיה חייב שוליים.
שלום לכולם,
משבוע הבא אתחיל לעשות את ציר הוד השרון אל פארק המדע רחובות באופן יומיומי, המסלול שיצא לי לעשות כרגע הוא יציאה לכביש 4 ומשם לכביש 42 לכיוון רחובות.
המטרה להיות ברחובות כל בוקר ב- 7:50 כך שקיים עומס יפה בשעות אלו גם בכביש 5 וגם לאחר מכן ב- 4.
מבחינת בחירת נתיב, כאשר פקוק - נמנע מלנסוע בין הרכבים כמובן, רוכב בשוליים בזהירות ובמהירות נמוכה ונותן לחבר'ה המהירים לעקוף.
כשהתנועה זורמת לא עובר בין נתיבים, מתנהג כמו רכב לכל דבר.
חשובה לי הבטיחות, לא אוהב שוליים, לא אוהב הפתעות, לא אוהב מסמרים או רכבים עומדים ואיי תנועה רבים שאני נמנע מלעבור עליהם מסיבות ברורות.
מנסה להעזר מניסיונם של אחרים אם בחירת מסלול מקביל לכביש 4 פחות עמוס, אם כן מה המסלול המומלץ? מה לגבי כביש 6? אין לי בעיה להוסיף 5-7 דקות לרכיבה ושהנסיעה לא תצריך ממני אנרגיות פיקוס גבוהות למרות העלות הנוספת.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי Oznik; 13-03-2019 בשעה 10:56.
בשעות האלה גם 6, לפחות עד 471, עמוס, אבל בהחלט עדיף על 4.
מה שכן,
ב-40 בין 431 לכניסה לעוקף רחובות (בגין), יש פקק. ושם תהיה חייב שוליים.
כביש 4 בשעות העומס הוא בלתי נסבל גם לאופנוע
לדעתי אין ספק, תעשה מינוי לכביש 6, זה לא רק זורם יותר, זה גם קצר יותר מבחינת ק"מ.
האלטרנטיבות עמוסות מאוד, מלאות ביציאות וכניסות, צמתים ומחלפים ודרכים חדשות עם ישנות שבחלקן השול הוא בדיחה.
תודה Ayalzo, אעשה מנוי. אעדכן בהמשך תובנות.
לכן מנסה להמנע ממנו..
ישנה עוד אופציה, דרך כביש 40 אך מספר הצמתים שם אפילו גדול יותר, העניין הוא שדווקא המסלול של כביש 6 (עבור היעד שלי) ארוך יותר די משמעותית (47 ק"מ במקום 39 ק"מ).
אאלץ לנסות ולהחליט.