תוצאות 1 עד 11 מ 11

אשכול: סופרררבייק

חבר מערכת FullgaZ

סופרררבייק

הסופרבייק העולמי כבר מנקב מרוץ שני ל- 2019. דוקאטי חווה פתיחת עונה חלומית, כשמתחת לחופה מסתתר בישורת אלבארו באוטיסטה, הרכש החדש של דוקאטי ארובה- קבוצת המפעל של דוקאטי.
    באוטיסטה חוזר לנצח ובגדול. אלוף ה- 125 ב- 2006 בעונה חלומית עם אליפות שוברת שיאים. באוטיטסה נכשל בניסיונותיו לכבוש את אליפות ה- 250 כשהמיקום הטוב ביותר שלו הוא שני למרקו סימונצ'לי ב- 2008. תשע עונות ב- Motogp על גבי סוזוקי, הונדה, אפריליה ודוקאטי הניבו בציר של 3 פודיומים. כולם מקום שלישי.
    אז כמה גדול, באוטיסטה מחזיק בסוויפ כפול מהמרוץ הפותח בפיליפ איילנד וגם מהמרוץ בסופ"ש האחרון בברוריים שבתאילנד.

אליה וקוץ בה. יוני ריי, האלוף המכהן ברצף זה 4 שנים מבית קוואסקי, סיים את כל המרוצים הללו במקום השני.

על פניו, נראה מעניין. איללכא...ומרוצים טובים

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    דוקאטי כתבו צ'קים מופרעים עם הפניגאלה V4 R, ובינתיים הם פורעים את הצ'קים ביג-טיים.
    זה כנראה הסופרבייק הטוב ביותר על הגריד, ויצא להם הימור טוב עם באוטיסטה. נראה ש-4 שנות שליטה מוחלטת של קוואסאקי הגיעו לסיומן, ובכול מקרה הולכת להיות עונה אש!
    בנוסף - ואת זה אני יודע ממקור ראשון - הם משקיעים ארגזים של משאבים וכסף בסופרבייק העולמי כי חשוב להם לחזור לטופ.

Senior Member
    פספסתי.. בושה וחרפה.. לא אמרו , אכלו לי שתו לי..
    איפוא נימי?
    אולי ההיסטוריןן יכתוב רשימה?
    מצד שני למי ....
    במחלקת הסופרבייק נשארו מטופלים בודדים בלבד..

מזל שיש שידור חוזר ביורוספורט מחר..
    מזל שלא קראתי את הספויילר..
    אגב האחות אן עברה למחלקת הסופר.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    פספסתי.. בושה וחרפה.. לא אמרו , אכלו לי שתו לי..
    איפוא נימי?
    אולי ההיסטוריןן יכתוב רשימה?
    מצד שני למי ....
    במחלקת הסופרבייק נשארו מטופלים בודדים בלבד..

מזל שיש שידור חוזר ביורוספורט מחר..
    מזל שלא קראתי את הספויילר..
    אגב האחות אן עברה למחלקת הסופר.
    ואללה?!?!.. תודה על העדכון אם אפשר גם איזה לינק, נשמח פה בחדרי המרתף של הסכיזופרחים
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member
    לא יאומן אגף 99 , אגף פרחי הטייס התעורר, מנהיג האגף
    מבקש לינק.

בשרשור אחר חוזר חוסה נעדר אחר.
    יש התעוררות.
    יש סופר /בייק

עכשיו אולי גם סייט במבה יחד עם נימי נומי, דרמה ,והאחרים יתעוררו מהקומה.
    וואלה .
    חשמל באוויר.

Senior Member
    פתיחה חלומית לבאוטיסטה ודוקאטי
    אבל פתיחה לא טובה לידיד המחלקה צאז דייויס הוולשי, הרוכב השני של הקבוצה,
    מחזיק לו הצבעות.
    יש שמות חדשים בסופר.
    הגיע הזמן לחילופי שילטון.
    התעוררתי.
    צאו"

Senior Member
    מרסי דוקטור ברוך החוזר מאי הרוחות
    מתי המרוץ הבא ואיפוא.?

קצת מידע עבור החוסים.
    צאו"

חבר מערכת FullgaZ
    פור פאבור, http://www.worldsbk.com/en/calendar
    ולמי שמתקשה לקרוא בגלל הכדור סגול זרחן שחילקו הבוקר: המרוץ הקרוב בסופ"ש 5-7.4 בארגון שבספרד. המרוץ הבא, שבוע אחרי, בסופ"ש 12-14.4 באסן שבהולנד.

ולא לשכוח שבסופ"ש הקרוב, 29-31.3, מרוץ GP בארגנטינה. ומכיוון שהשעות נוחות לצפייה בין 18:00 ל- 22:00, נוכחות מחלקתית חובה.

איללכא...ומרוצים טובים

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    דוקאטי כתבו צ'קים מופרעים עם הפניגאלה V4 R, ובינתיים הם פורעים את הצ'קים ביג-טיים.
    זה כנראה הסופרבייק הטוב ביותר על הגריד, ויצא להם הימור טוב עם באוטיסטה. נראה ש-4 שנות שליטה מוחלטת של קוואסאקי הגיעו לסיומן, ובכול מקרה הולכת להיות עונה אש!
    בנוסף - ואת זה אני יודע ממקור ראשון - הם משקיעים ארגזים של משאבים וכסף בסופרבייק העולמי כי חשוב להם לחזור לטופ.
    דוקאטי לא סתם כתבו צ'קים גדולים - הם הביאו לסופרבייק את ה-MOTO GP. האופנוע האדום אדום הזה הוא הדבר הכי קרוב לאופנועי האבטיפוס ה-4 פעימתיים שהתברג לגריד הסופרבייק מבוססי אופנועים "סדרתיים". אחרי הפאניגלה האחרון, הדגם היחיד בהיסטוריית אליפות העולם בסופרבייק שלא הביא להם אליפות, אני מבין אותם.
    האבל היחיד מבחינתי בכל הסיפור הזה הוא שלעת עתה, זה קצת הורס את המרוצים - לפחות במסלולים המהירים של תחילת האליפות. התחרות היא קצת מהמקום השני ומטה, בפער קרוב לגיחוך. הבדל הכוח והמהירות משמעותיים - תקרת הסל"ד של ה-DUC הזה גבוהה בערך ב-2,000 סיבובים משאר המתחרים, בפיליפ איילנד נמדדו לו כמעט 20 קמ"ש יותר משאר האופנועים, והעקיפות של באוטיסטה בישורות נראות פשוט חסרות מאמץ. נכון, דיוויס לא מראה את אותם הביצועים בינתיים, אבל זה רק מראה לדעתי כמה האופנוע הזה גם בעל מאפייני שלדה דומים ל-GP - הרבה יותר קל לבאוטיסטה להתחבר.

אולי אני ממש טועה. אולי באוטיסטה פשוט נולד מחדש. אני עדיין חושב שבמסלולים יותר צפופים האחרים יצמצמו עליו ונתחיל לראות מה שהאליפות הזאת יודעת לתת. ואולי לא. אולי האדומים יחזירו לעצמם את הגביע אשר אבד כבר קרוב לעשור.

Senior Member
    דרמה , מקווה כמוך שהסופרבייק תתחיל לחזור לעניין שתמיד היה בא. המרוצים השקולים.רק מה אבל עם אלוף חוזר על עצמו.
    דייויס יחזור?, באוטיסטה חזק ומחובר למפלצת.
    אני לא הייתי מספיד את הענק הירוק .גוני ראי .
    למרות עליונות דוקאטי העונה ארוכה.
    זקני המחלקה כבר ראו הפתעות ראו מקרה
    סילביין ג'ינטולי.
    חוזר למחלקה.
    צאו"

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO