ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
דוקאטי כתבו צ'קים מופרעים עם הפניגאלה V4 R, ובינתיים הם פורעים את הצ'קים ביג-טיים.
זה כנראה הסופרבייק הטוב ביותר על הגריד, ויצא להם הימור טוב עם באוטיסטה. נראה ש-4 שנות שליטה מוחלטת של קוואסאקי הגיעו לסיומן, ובכול מקרה הולכת להיות עונה אש!
בנוסף - ואת זה אני יודע ממקור ראשון - הם משקיעים ארגזים של משאבים וכסף בסופרבייק העולמי כי חשוב להם לחזור לטופ.
דוקאטי לא סתם כתבו צ'קים גדולים - הם הביאו לסופרבייק את ה-MOTO GP. האופנוע האדום אדום הזה הוא הדבר הכי קרוב לאופנועי האבטיפוס ה-4 פעימתיים שהתברג לגריד הסופרבייק מבוססי אופנועים "סדרתיים". אחרי הפאניגלה האחרון, הדגם היחיד בהיסטוריית אליפות העולם בסופרבייק שלא הביא להם אליפות, אני מבין אותם.
האבל היחיד מבחינתי בכל הסיפור הזה הוא שלעת עתה, זה קצת הורס את המרוצים - לפחות במסלולים המהירים של תחילת האליפות. התחרות היא קצת מהמקום השני ומטה, בפער קרוב לגיחוך. הבדל הכוח והמהירות משמעותיים - תקרת הסל"ד של ה-DUC הזה גבוהה בערך ב-2,000 סיבובים משאר המתחרים, בפיליפ איילנד נמדדו לו כמעט 20 קמ"ש יותר משאר האופנועים, והעקיפות של באוטיסטה בישורות נראות פשוט חסרות מאמץ. נכון, דיוויס לא מראה את אותם הביצועים בינתיים, אבל זה רק מראה לדעתי כמה האופנוע הזה גם בעל מאפייני שלדה דומים ל-GP - הרבה יותר קל לבאוטיסטה להתחבר.

אולי אני ממש טועה. אולי באוטיסטה פשוט נולד מחדש. אני עדיין חושב שבמסלולים יותר צפופים האחרים יצמצמו עליו ונתחיל לראות מה שהאליפות הזאת יודעת לתת. ואולי לא. אולי האדומים יחזירו לעצמם את הגביע אשר אבד כבר קרוב לעשור.