עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 31

אשכול: אופנוע ראשון לנסיעה בין עירונית - רוכב חדש-ישן

Junior Member
    אז קודם כל תודה רבה לשניכם עם ההמלצות, בעיקר בנושא של לבדוק קבוצות פייסבוק רלוונטיות, פתח לי את העיניים לעוד כמה אופציות. מצחיק ככל שישמע, כל כך הרבה זמן לא הייתי בפייסבוק ששכחתי שמפרסמים שם דברים. אני אשמח לכמה דוגמאות של קבוצות בנושא, אם למישהו יש מקורות שלדעתו כדאי לבדוק בהם.
    בנוגע ליד 2, נדמה שכולם שם מפרסמים בדיוק באותו המחיר, גם אם ההבדלים בן הכלים הם שמיים וארץ, אני רואה שם שנתיים מתחת עם קילומטראז' כפול באותו מחיר, ואנשים שדיברתי איתם לא מוכנים לזוז, גם אחרי שאתה מסביר להם שבמחיר המוצע אתה משיג מוצר טוב בהרבה. אז לכרגע שמתי את הפלטפורמה בצד ואני אמשיך לבדוק את הפייסבוק.
    יצא והחורף התארך לו בעוד שבוע, אז לא יקרה כלום אם אני אמשיך חקר שוק עוד שבוע עד הקנייה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Khc צפיה בהודעה
    אין לי מה למכור
    מתנצל אם זה נשמע תוקפני.

לדעתי, תגובות בפורום צריכות להיות קצת יותר אינפורמטיביות מאשר רק אחלה כלי.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
    אז אתן יותר אינפורמציה.
    התקציב שלי היה 40 - 45 כולל מיגון וקורס רכיבה.
    הייתי בדיוק באותה דילמה חיפשתי אופנוע אדוונצר A1 לנסיעות בינעירוניות ועירוניות בינעירוני כ50 ק"מ ביום עירוני עוד כ10 ק"מ ביום וקצת טיולים בסופ"ש.
    עשיתי נסיעות מבחן על GS310 CB500X TRK502 VERSYS300.
    נשארתי עם שני מועמדים CB500X VERSYS300.
    בחרתי בVERSYS מהסיבות הבאות.
    1. רציתי אופנוע חדש (יש שיגידו שזה חיסרון בשבילי היווה יתרון).
    2. לא נופל מבחינת כוח מההונדה לפחות לפי תחושתי.
    3. בעל יכולות שטח טובות יותר.
    4. חסכוני יותר (לפחות על הנייר)
    אחד הסיבות העיקריות שכמעט לא קניתי את הורסיס היה שהרבה רוכבים מנוסים אמרו שהוא ימאס עלי מהר ושאני ארצה אופנוע חזק יותר.
    לאחר חודשיים וחצי אני יכול להגיד שלפחות מבחנתי זה פשוט שטויות לא רואה את עצמי מחליף אותו בשנתיים הקרובות.
    יצאתי איתו לטיולים(חברים עם כלים כלים ) והאופנוע פשוט מדהים עומד בקצב כמו ענק פשוט הנאה צרופה אני נהנה מכל רגע.
    עכשיו אמנם אני לא מנוסה ואין לי ידע באופנועים אבל אני יכול להגיד דבר אחד מהרגע שאני יורד מהורסיס המדהים שלי אני רק חושב על הרגע שאני אעלה עליו שוב.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uuuyuuu צפיה בהודעה
    אז אתן יותר אינפורמציה.
    הייתי בדיוק באותה דילמה חיפשתי אופנוע אדוונצר A1 לנסיעות בינעירוניות ועירוניות בינעירוני כ50 ק"מ ביום עירוני עוד כ10 ק"מ ביום וקצת טיולים בסופ"ש.
    אחד הסיבות העיקריות שכמעט לא קניתי את הורסיס היה שהרבה רוכבים מנוסים אמרו שהוא ימאס עלי מהר ושאני ארצה אופנוע חזק יותר.
    לאחר חודשיים וחצי אני יכול להגיד שלפחות מבחנתי זה פשוט שטויות לא רואה את עצמי מחליף אותו בשנתיים הקרובות.
    יצאתי איתו לטיולים(חברים עם כלים כלים ) והאופנוע פשוט מדהים עומד בקצב כמו ענק פשוט הנאה צרופה אני נהנה מכל רגע.
    עכשיו אמנם אני לא מנוסה ואין לי ידע באופנועים אבל אני יכול להגיד דבר אחד מהרגע שאני יורד מהורסיס המדהים שלי אני רק חושב על הרגע שאני אעלה עליו שוב.
    וואלה, נתת פה חומר למחשבה, ובכלל עכשיו שאני בודק קצת ביקורות על האופנוע ובהחלט ניראה שהוא בעל דעת קהל חיובית פלוס.
    אז נוסיף לרשימת קניות, וניראה מה יעלה בחכה. ברמת שנתון 2017, הדגם עומד בדרישות שלי יופי מבחינת תקציב. (לפני שהתפזרנו לאזור ה-30), אז בהחלט יכול להיות מתאים, נמשיך לבדוק ונגלה.
    אם אדוני היקר הוא אכן בוט/סוכן מכירות/יבואן/שקר כלשהו אחר, אז אדוני עושה עבודה טובה.

מכל הדיון הזה עולה לי בעיקר שאני עדיין לא מבין מספיק, ויש לי עוד הרבה ללמוד מה יש שם בחוץ, אז גם על זה חברים תודה רבה.
    המסע הזה לעבר אופנוע כבר התארך בהרבה ממה שצפיתי, אבל לפחות ניראה שהתוצאה הסופית תיהיה טובה וזה מה שחשוב

Senior Member
    נקווה שיקנו כמה שיותר וורסיס 300 שיהיה לשוק היד שניה כמה שיותר אופציות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    וכמו שאומר אחד השכנים שלי הטריפולתאי מנתניה שהיום הוא בכיר בחברת חשמל - "שהלכתי סתם ברחוב פעם אחת בערב בנתניה כשהייתי בן 18, עצרו על ידי מדורניקים ואחרי שאלה~שתיים הכניסו לי מכות, וואלה אולי היה מגיע לי, וחבל שאין אותם היום!!!"
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    מאז שהחלפתי הנאצי מניע כמו כלום בכל טמפ' שלא תהיה ובכל מצב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי OneBiker צפיה בהודעה
    תעבור לאשכול הבא סבא

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אם תמשיך ככה לא תקנה אופנוע בחיים.
    שניהם אופנועים טובים, בוודאי ובוודאי לרוכב מתחיל. הcb יותר נפוץ.
    קנה, רכב, תקן קצת פלסטיקה. מתישהו תמכור ותעבור לאופנועים הבאים.
    מה כבר יש לך להפסיד?
    יותר חשוב להקפיד על בדיקה טובה לפני קניה ולבחור את האקזמפלר הנכון.

Junior Member
    יש לי את אותם הצרכים בערך ואני מתלבט האם הקפיצה של הביטוח בין 250 ל-300 באמת שווה.

CBR250 יכול להתאים לצרכים הללו?

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי Amir.M צפיה בהודעה
    היי חברים, עדכון.
    אחרי ההתייעצות פה, הלכתי לבדוק היום כלי שהיה ניראה סבבה ורציתי לבחון מקרוב
    מדובר בCB500X 2015 , יד שניה. עשה קצת יותר מ20 האופנוע עצמו מתוקתק, אפס שריטות. ניראה מאוד שמור. לקחתי אותו לסיבוב קטן והכל רץ חלק, חוויית רכיבה אמיתית הכלי הזה. כמו שאמרתם, מאוד סלחן לרוכב לא משופשף, יציב ורגוע. המלצתכם אכן תואמת את הצרכים נאמנה.

עכישו הכלי סבבה והכל, אבל לפני שאנחנו עובירם לחופה וקידושין, המחיר המוצע הוא 30000, שזה משהו שהוא מעצב לתקציב הראשוני אבל לא שובר עסקה. והשאלה היא האם במסגרת התיאור הנוכחי זה נשמע כמו מחיר טוב לאופנוע המוצע?
    ברור לי שאין לכם איך להעריך במדוייק כלי שאתם לא רואים ולא מרגישים, אבל אני אשמח לכיוון כללי או הערכה יחסית.
    הבחור מבקש מחירון. לא ציינת האם הוא יד ראשונה או לא, וכיצד האופנוע טופל ("לפי הספר" או גם טיפול כל שנה ללא תלות בק"מ?).
    כנ"ל לא ציינת את מצב הבלאים - ברקסים, שרשרת, צמיגים, והאם יש תוספות על האופנוע.
    אגיד בזהירות שיש היום המון כלים כאלה בשוק, והיבואן יצא לאחרונה במבצע - 45K ל-CB500X חדש, לפני שיגיע הדגם החדש והמשודרג.
    לי אישית, מרגיש שבתנאים האלה האופנוע צריך להיות במצב של הרבה יותר מ"טוב" כדי לקבל מחירון.
    יכול להיות, שהכלי הספציפי אכן מתוקתק 100%, ואז עדיף לא להתקמצן על עוד כמה אלפים ולרכוש אופנוע שמור וטוב.
    אם זה לא המצב - אז לדעתי (האישית והלא מחייבת) - יש מקום למיקוח נוסף בגבול הטעם הטוב.

בנוגע לורסיס 300: נראה שמדובר באופנוע די כיפי, אבל במקרה של רוכב כבד+מורכבת There is no replacement for displacement.
    אני בטוח שהמומנט הזמין של ההונדה בסל"ד נמוך-בינוני יקל עליך ועל האופנוע בטיולים זוגיים. תחליט בעצמך עד כמה זה חשוב לך (עדיף אחרי נסיעת מבחן על שני הכלים).
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uuuyuuu צפיה בהודעה
    אז אתן יותר אינפורמציה.
    בטוח שהוא יותר חסכוני?
    כמה הצריכת דלק שלך?

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי FoxLight צפיה בהודעה
    בטוח שהוא יותר חסכוני?
    כמה הצריכת דלק שלך?
    אני עושה בממוצע 430 קילומטר למיכל של 16 17 ליטר
    הנסיעות שלי זה אזור כפר סבא תל אביב הלוך חזור ונסיעות בתוך תל אביב.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אלה לא נתונים שאפשר לעשות איתם משהו.
    תבדוק כמה ליטר נכנס וכמה ק"מ עבר מהתדלוק האחרון.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אלה לא נתונים שאפשר לעשות איתם משהו.
    תבדוק כמה ליטר נכנס וכמה ק"מ עבר מהתדלוק האחרון.
    אלו הנתונים אבל למען הסר ספק אני אעשה בדיקה יותר מדוייקת מחר בנסיעת בוקר.

Junior Member
    חברים וחברות יקרים,
    נתחיל בלהגיד תודה ענקית על הזמן שהשקעתם ובעזרה שנתתם, מאוד מעריך את כל מי שחווה פה דיעה.
    בשעה טובה יש כלי חדש בבית, הלכתי בסוף על הCB500X, נמצאה התאמה טובה, די קרוב למסגרת ההתחלתית אז אין תלונות.
    מוכרח להגיד, הכלי פשוט חוויית נהיגה, סלחן מאוד בתהליך הסרת החלודה, יציב, נח לאנשים גבוהים ולנסיעות ארוכות. לקחתי אותו בשבת לנסיעה של שעה לכיוון בערך והיה אמנם קצת מתיש אבל נסיעה חלקה וטובה בלי בעיות כלשהן.
    אז תודה לכם עד כה, ועכשיו נשאר ללמוד איך לשמור על היפיוף במצב מכני טוב, שישרת אותנו לתקופה ארוכה בלי בעיות. אבל זה כבר נושא לשרשור אחר וכנראה שלא מעט יוטוב.

שוב תודה רבה, אלופים אתם חבר'ה!
    WhatsApp Image 2019-04-05 at 11.42.56.jpg

Senior Member
    תתחדש! סע בדרכים טובות!

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    תתחדש! רכיבות טובות ובטוחות

Junior Member
    איזה יופי תתחדש שמור על עצמך