CIMT ברומא.
פרנצ'סקו בחור מדהים, ורוכב נלהב בעצמו.
האופנוע ששכרתי (דוקאטי מולטיסטראדה 950 עם 17 אלף ק"מ) היה במצב מעולה.
המחיר גם כן היה מאוד הוגן.
טוב אז סוף סוף הגיע הרגע לעוד טיול ,
הפעם בחרתי באיטליה , אבל לא מכירה שם כלום :| , אז אשמח למקום מומלץ להשכיר אופנוע (בגלל שאני לבד , הסיוט הכי גדול שלי זה ליפול על אופנוע מצ'וקמק) , ואם יש עוד הצעות לדרום איטליה ממש אעריך את העזרה !
תודה לכולם
CIMT ברומא.
פרנצ'סקו בחור מדהים, ורוכב נלהב בעצמו.
האופנוע ששכרתי (דוקאטי מולטיסטראדה 950 עם 17 אלף ק"מ) היה במצב מעולה.
המחיר גם כן היה מאוד הוגן.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תקראי אותיות הקטנות בחוזה שכירות. בכל המקומות שבדקתי באיטליה לא קיים ביטוח בלי השתתפות עצמית. סכומים יכולים בקלות להגיע לעשרות אלפי אירו.
לדוגמא - מאתר CIMT:
השתתפות עצמית 1500-2000 אירו.5.1) damage to the rented motorcycle resulting from accidents between rental bikes are NOT covered by the third party liability insurance. In this instance the rental clients will be fully liable for any damage caused to people or motorcycles with no limitation.
נערך לאחרונה על ידי xlib; 31-03-2019 בשעה 19:46.
The deposit normally is your maximum liability for theft or damage to the vehicle. In some cases for particular models this may not be the case. You will be specifically informed prior to booking such a motorcycle.
מכאן:
http://www.cimt.it/erms_conditions_procedures.htm
אותיות קטנות אתה אומר?
accidents between rental bikes
יעני - אתה וחברך שכרת אופנועים, השתוללתם והוא נכנס בך. לא מכוסה בכלל.
כל מקרה אחר - תקרת ההשתתפות העצמית היא ה-Deposit, אלא אם נאמר לך במפורש אחרת.
זה סכום שמראש אתה שם בצד, 1500-2000 יורו. אם אתה רוצה להקטין אותו - זה תוספת תשלום של 15 יורו ליום, ואז הוא מסתכם ב-800 יורו. בכל מקרה, זה לא "עשרות אלפי יורו".
הבנת הנקרא...
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אתה לא עו"ד. מה יחשב כ-"השתוללתם" אתה לא יודע.
עלות הגרר ושרותי דרך לא מפורטים כלל. עלות להשבתה במקרה של תאונה - גם. נוהל תיקון פנצר?
שים לב שזה מאוד שונה מהשכרת רכב - שם קיים מקסימום בכל מקרה. כשאני שוכר רכב או אופנוע אני לעולם לא אסכים לחוזה בו קיים סעיף "לא מכוסה כלל" (פרט למקרים פליליים - אז נדרשת התערבות של משטרה ולכן מרחב לדימיון קטן יותר).
לא אמרתי "בחברה ספציפית הזאת". ראיתי חוזים שמפרטים השתתפות עצמית מעל 10K. הבנת הנקרא.
וכאן - הנה לך מקרה: אתה עצרת בחניה והפלת אופנוע שבמקרה גם שכור של אותה חברה. הפתעה - "accidents between rental bikes are NOT covered". סיכוי לכזה דבר בכלל לא אפס.
קודם כל , תודה רבה על העזרה!!
כול החברות השכרה באיטליה , נותנת ביטוח עם השתתפות עצמית כזאת (1500 לדגם שאני רוצה) ,אז מבינה שזה משהו שאין לי ברירה אלה לחיות איתו, בתקווה באופן מאונך וישר ביחס לכביש ובלי נפילות בחניה(טפו טפו מעל 7 טיולים מהסוג הזה ולא היה לי נפילות פדיחה כאלו, זה מסוג הדברים שקורים לי רק בארץ )
וכרגיל מבטיחה לעשות מסלול מצולם ולשים נקד' ג'י פי אס והסברים לחברים פה .
אני חושב את לא בדיוק מבינה את המצב. כל הכבוד על נסיעה ללא תאונות, אבל לא הכל תמיד בשליטתך. לכן חשוב לדעת מה יעלה מקרה הכי גרוע.
בדוגמה של קקטקוב תאונה בין שני אופנועים שכורים לא מכוסה בכלל. כלומר, במקרה הכי גרוע עלות היא: מחיר של 2 אופנועים + שירותי דרך + עמלות.
זה אולי מקרה קיצוני, אבל "טוטאל לוסס" באופנועים הוא לא כזה נדיר. תשאלי דני קושמרו.
יש ברירה - לבדוק כל תנאים מראש.
כמו שאומרים "dress for a slide, not for a ride".