לא.
מתוך סקרנות, תזכרו לי אם יש פוליטיקאי, חובב אופנועים, שלפחות הבטיח להתמודד עם בעיות המשותפות לכולנו, שהוזכרו לא פעם כאן
ואם היה - אתה באמת מאמין שהיה יוצא מזה משהו?
אבל כדי לבדוק את עצמי לפני שאני כותב שטויות - יצאתי לחפש
חיפשתי "פוליטיקאי" ו "אופנועים" ו ... מתברר שטעיתי! יש דבר כזה.
תוצאה חמישית בגוגל - "וואליד ג'ומבלאט"
בנעוריו לא היה פעיל פוליטית, ורכש לעצמו תדמית של נער שעשועים, לבוש במכנסי ג'ינס ומעיל עור, רוכב על אופנוע
אני גם לא זוכר . אבל זה די מוזר, כי ההבטחה מקובלת בקרב פוליטיקאים ..זה די קל ומקובל ,להבטיח ולא לקיים.
מספר גדול של מצביעים פוטנציאליים שאחד מהם החמיץ
בני גנץ רוכב ונראה שיש לו חיבה להארלי.
כנראה שגם אשכנזי.
אבל לא זכור לי שמישהו מהם התבטא בכיוון הזה וגם אם היו מתבטאים, מילים של פוליטיקאים לא שוות יותר מדי.
א. אנחנו לא קהל גדול, אנחנו קהל דווקא קטן ונישתי.
ב. בתור הקהל (הקטן והנישתי) יש כנראה גם ימנים וגם שמאלנים והסיכוי שתצביע למועמד כזה או אחר רק בגלל הבטחה על הורדת מחירי הביטוח די נמוך אם הוא לא במקרה בצד שלך במפה.
ג. אנחנו גם קהל שבעיקר לא עושה כלום חוץ מלהתלונן ולכן אין סיבה להבטיח לך כלום.
מה זה כל דיבורי ההסתה האלה? רק ביבי וכל השאר לא מעניינים!
Sent from my S60 using Tapatalk
בין כל הבעיות שלדעתי חבר כנסת צריך לתת דעה עליהן, עלות ביטוח לאופנוע היא אחרונה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מכירים "דיבורים כמו חול..."?
יש סיבה ששני שליש מהמדינה שלנו היא מדבר
היו דיבורים שאולי דני קושמרו יילך לפוליטיקה.
תכלס זה לא משנה. זה לא מעניין שם אף אחד, ואין לובי לדו"ג.
מה שחשוב יותר מהכל זה שתדעו שבאנדרואיד יש אופציה לחסום הודעות אוטומטית לפי מילים מוגדרות מראש, ככה תימנעו מהודעות בחירות מטרידות שילכו ויתרבו בזמן הקרוב ממקורות שאינם רק מספרי טלפון (מגיעים דרך חברת הסלולר שלכם שמקבלת תשלום להטריד אתכם, אי אפשר לחסום)
בהצלחה
אומנם יש סרטון שלו רוכב על 5 קמ"ש מהבחירות האחרונות, אבל בתוכנית ב"עובדה" פעם אחת התבטא על אופנועים בקונוטוציה שלילית למדיי שאמר "ולי יש מה להגיד על אופנועים" שהוא דיבר על זה שהם עשו רעש. לא הופך אותו לרוכב אם יש לו רישיון...
לתמיר פרדו יש או היה REBEL 500 אבל. לא שהוא בפוליטקה...