לגבי ההתרגלות לרכיבת שטח עם אדוונצ'ר גדול, לפרוריידינג יש קורס רכיבה ייעודי לאדוונצ'רים שכולל שטח. כדאי לך לבדוק אם אתה בעניין.
גילוי נאות, אין לי שום קשר לפרוריידינג למעט היותי לקוח מרוצה.
תתחדש!!
הפרט הכי חשוב.. מה סיבת המעבר?
Sent from my MI 6 using Tapatalk
סתם בא לי לנסות קצת סגנון אדוונצ'ר, חשבתי שאם רוב האנשים עברו לסגנון הזה אז כנראה שיש משהו שאני מפספס, בנוסף חשבתי שאם יהיה יותר נוח לאישתי אולי ה יא תצטרף קצת ואז לא תרגיש שכל כסף שאני משקיע בתחביב הוא כסף מיותר שנזרק ( אמנם זה מה שהיא חושבת אבל לעולם לא הגבילה אותי לא באופנועים ולא בתחביב נוסף שלי שיקר לא פחות, סה"כ היא מפרגנת)
ולכן ההרגשה ה-"לא בטוחה" שלך, הורדת לחץ האוויר בשטח עפר מאפשר לאופנוע שבמקור נופח ללחצי אויר שמתאימים לכביש
להרגיש יותר בבית, הצמיג לא יפרפר, ייתן הרגשת אחיזה משופרת ותגובות אטיות יותר. ההבדל משמעותי וברור.
עשיתי הדרכת שבילים עם הורסיס לפני כשנה, הורדת לחץ האוויר מהצמיג ועמידה על הרגליות נתנה לי רכיבה טובה לאורך
כ-30 ק"מ שבילים באזור בית ג'וברין והורסיס הרגיש בסדר, בפעם אחרת שניסית לעשות את זה ולא הורדתי אוויר מהרתי
לברוח חזרה לכביש. הבדל משמעותי.
להערכתי האופנוע שלך מתאים יותר מהורסיס שלי להרפתקה הזאת אתה עלול להתאהב...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
בשבת, בדרך הביתה לאחר הסיבוב הרגיל התחשק לי להכנס קצת לשטח ולראות מה הסיפור, בסופו של דבר ויתרתי על הרעיון, בהנחה ואני נכנס לשטח (בטוח שזה יקרה), מה ההבדל בין הקסדה הרגילה שלי (חבל עליה אם היא תפגע), לבין קסדת שטח או קסדת אדוונצ'ר?.
מניח שהשאלה היא יותר לכיוון ההבדל בין קסדת שטח לאדוונצ'ר.
קסדות שטח מאווררות ה ר ב ה יותר.
כשאתה רוכב בשטח, אתה שורף יותר קלוריות מאשר בריצה.
יש גם מצחיה והגנה לסנטר שיעילים יותר במניעת המפגש בין הפנים לבין פנים הקסדה במהירויות נמוכות. (בהנחה שבשטח נופלים).
כמובן שהסעיף השני רלוונטי יותר לרכיבת שטח ולא סתם שבילי קקל.
בכל מקרה,
אני ממש ממש ממליץ לך למצוא מישהו שיוכל להכניס אותך לעולם הזה, כי גם סתם על שבילים כבושים יש המון טעויות שהופכות את הרכיבה מכיף לא נורמלי, למלחמה מיותרת, שמוציאה את הכיף.
תתחדש נראה אחלה אופנוע ,ממליץ על קורס רכיבת שטח של כפיר לוין ...פרוריידינג proriding