הורסיס לא יהיה אוברקיל מבחינת כח, ואין שום סיבה לקנות אופנוע מוגבל אם יש לך רשיון ללא הגבלה. הוא לא יכניס אותך לצרות מיותרות, במיוחד אם אתה רוכב שקול, וכך תהנה ממלוא הפונטציאל של הכלי.
היי
אני מתכנן להזמין VERSYS 650 מוגבל לA1
אני בעל רישיון A
אני כרגע רוכב כמה חודשים אחרי הפסקה של שנתיים, רוכב על קטנוע 250 והתכנון הוא לקנות את ה650 סמק אבל מוגבל כדי לא לקפוץ יותר מידי בכוח כדי לא לגרום לטעויות שמסכנות מצבים.
ההבדל הוא 20 כוח סוס בין המוגבל ללא מוגבל האם יש הבדל ממש?
אני גר בעיר קטנה והתכנון הוא פעם 3 חודשים לעלות למרכז וחזרה לאילת
האם זה יתאים למשימה?
האם אני עושה טעות שאני קונה את המוגבל?
האם המחשבה שלי לא נכונה?
*קונה חדש מהחברה*
(עשיתי נסיעת מבחן על הCB500X בשביל ההשוואה)
הורסיס לא יהיה אוברקיל מבחינת כח, ואין שום סיבה לקנות אופנוע מוגבל אם יש לך רשיון ללא הגבלה. הוא לא יכניס אותך לצרות מיותרות, במיוחד אם אתה רוכב שקול, וכך תהנה ממלוא הפונטציאל של הכלי.
גודל העיר לא רלוונטי לאופנועים כאלו, ולא משנה אם הוא מוגבל או לאו. בסוזוקי וי סטרום 650 (אופנוע יפני, בניגוד לשאר שרשמת, שהוא עוד כיוון שכדאי לך לבדוק) ההגבלה מורגשת בעיקר בנושא המהירות הסופית. שאר הפרמטרים מרגישים כ"לא מוגבלים" עד מהירות של 120-130
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
אם יש לך רישון בלתי מוגבל אין לך כל סיבה לקנות אותו מוגבל.
לדעתי האישית יהיה ממש חבל.
זה אופנוע שקל להסתדר איתו והוא לא מאיים בשום אופן. חבל!
לא רואה שום סיבה לקנות אופנוע מוגבל אם הרישיון לא מחייב אותך. מה גם שלאופנוע הספציפי הזה גם לא ניתן לשחרר את המגבלה באופן חוקי, ככה שלמעשה אתה נשאר ביד עם 2/3 אופנוע.
כמו שציינו לפני, ההגבלה הכי טובה שיש היא יד ימין ומה שיש במלון שעל הכתפיים. גם צרצר 125 יכול להכניס אותך לצרות אם שני הנ''ל מחליטים להתפרע.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
כמו שאמרו מעלי, ההגבלה בדכ היא במהירות הסופית... המומנט והכוח יהיו אותו דבר כך שבדבר הסלחנות, ההגבלה היא לא הכי משמעותית.
אני הייתי הולך על הלא מוגבל
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Tracer 700 .
תקנה ותהנה ,,,,,,,