על ה-400 לא רכבתי, אלא על הדגם היוצא, ה-300. אחלה אופנוע, בולמים טובים, יציב בפניות, נוח בעיר. לרפד את המושב והוא גם אחלה לטיולים ארוכים, צריכת דלק טובה (1 ל-26 בערך), מרגיש יותר איכותי מה-650 אם לאמר את האמת. תקרת סל"ד גבוהה ומנוע שיכול גם לשייט בסל"ד בינוני וגם לצרוח בסל"ד גבוהה אם צריך, לגמרי מרגיש "בית ספר לרכיבת ספורט", אבל מי שלא רוצה לדחוף אותו לקצה יכול להינות משיוט רגוע על 110.
ה-400 זה בערך אותו כלי רק עם שיפור בכח ועוד מומנט. אמור להיות מגניב. המנוע מוכח באמינותו עוד מהנינג'ה 250 הוותיק, אי שם בשנות ה-80, לדעתי אחד המנועים היותר מוצלחים שיצאו לקוואסאקי.
אם אתה מחפש תנוחת רכיבה קצת יותר ישרה, תשקול גם את הזד400. כאחד שרכב על ה-300, לטעמי הוא יותר מתאים ליומיום, ולגמרי יכול לתת בראש בכביש מפותל אם רוצים (אותם מכלולים כמו הנינג'ה)