לא עדיף לך על שתיהם ג'ורייד?
הונדה ויז'ן או jet14?
נסיעה יוםיומית מפתח תקווה לצפון תל אביב.
אשמח לדעות.
לא עדיף לך על שתיהם ג'ורייד?
KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה
הכותרת נערכה
להבא הקפד על כותרת אינפורמטיבית.
כמו כן ראוי היה שתפרט קצת יותר שידעו מה אתה רוצה לדעת.
בהצלחה
LOKI
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הי תודה...
הוא גם יותר יקר.
במה הוא עדיף?
יותר מרווח, מהירות סופית קצת גבוהה יותר, תא מטען יותר גדול, קצת יותר חזק. (הנפח מנוע בפועל בהונדה ויזן הוא 108)
אני התלבטתי בין שניהם ובסוף בחרתי בויז'ן והייתי איתו 3 שנים. מבסוט עד הגג.
ההפרש ביניהם במחיר לדעתי לא היה שווה את זה, לא יודע מה ההפרש היום אבל אז זה יצא מעל 5000 שקל ביניהם (מחיר על הכביש).
הויזן קליל מאוד, שוקל בערך 50 קילו פחות מהגוירייד. אז הוא מרגיש זריז ביותר. הגוירייד סוגר על מהירות סופית גבוהה יותר ב10-15 קמ"ש, אבל מבחינת ביצועים עירוניים הויז'ן משתווה אליו בקלות. אפילו יותר נוח בעיר לדעתי בגלל הממדים והזריזות. וגם הויז'ן חסכוני מאוד בדלק דרך אגב(לא יודע מה הנתונים של הגוירייד).
מה גם שהגוירייד מושך גנבים הרבה יותר, ואצלי זה היה שיקול רציני כי אני גר באיזור בעייתי.
בקיצור אם הכוונה זה ליסוע בעיר ולא יהיו נסיעות בין עירוניות, או שיהיו מאוד נדירות - הויז'ן אופציה טובה.
שני הקטנועים מתאימים לצרכים שתיארת. הויז'ן הרבה יותר איכותי. הג'ט יותר חזק. למה שלא תיקח נסיעת מבחן על שניהם?
Sent from my SM-T820 using Tapatalk
היה לי קטנוע דומה לjet ולחבר טוב את הוויז'ן. הוויז'ן קטנוע ברמה גבוהה מאוד. אם אני לא טועה לא התקלקל לא בכלל במשך כ4 שנים.
בכל מקרה שניהם מאוד גרועים למשימה שלך שהיא בינעירוני קצר.
תחפש קטנועים שמנצלים את כל הכח המותר בקטגוריה או משהו קרוב לזה. לנסוע 80 או 100 זה הבדל עצום בבינעירוני.
אם יש כסף אז xmax או xevo, קצת פחות hd125, ואם ממש קצת אז s3. כולם ייתנו לך הרבה יותר ביחס לקטנועים שציינת והשימוש שלך.