תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: התלבטות בין Versys 650 ל sv650

צפייה משולבת

Junior Member

התלבטות בין Versys 650 ל sv650

אוקי אז ההתלבטות היא בין הורסיס 650 לsv650, אני יודע שהם כלים עם אופי שונה אחד מהשני אבל שניהם נכנסים לי בתקציב וכל אחד קורץ אלי בדרכו.
    רוצה לעבור לאופנוע אחרי 5 שנים עם ג'וימקס 250.
    בעיקרון רוב הנסיעות שלי הם נסיעות קצרות בתוך תל אביב אבל אני אוהב בסופ"שים לצאת לנסיעות ארוכות והמטרה היא לעשות כמה שיותר כאלה.
    חשוב לציין שהגובה שלי הוא 193.
    עד עכשיו עשיתי נסיעות מבחן על הsv650 שהשאיר חיוך ענק על הפרצוף שלי בעיקר כי זאת הייתה הפעם הראשונה שרכבתי על כלי עם כוח כזה.
    לא הייתה לי בעיה גדולה מדי עם הגודל שלו, מה שכן הרגשתי שהמושב שלו לא היה לי נוח כבר אחרי חצי שעה של רכיבה וזה קצת הדאיג אותי ובכללי למרות הגודל הקטן שהוא משדר כשיושבים עליו, הוא נתן לי תחושה של כלי גדול שקצת קשה להשתחל איתו בפקקים (בעיקר בגלל שהטווח תנועה של הכידון הרגיש לי מוגבל מעט).
    היום עשיתי נסיעת מבחן על הTracer 700 ואין הרבה מה להגיד.. הרגשתי קליק עם הכלי מהרגע הראשון שהתיישבתי עליו. זריזות כמו של קטנוע ונוחות גבוהה יותר משל הסוזוקי והרגשה של כלי עוצמתי יותר.
    בגלל הפער במחירים החלטתי שלא שווה ללכת עליו כי על הסוזוקי הציעו לי 44 בזמן שהטרייסר עולה 57, לא מרגיש שהפער מוצדק למרות הכול.
    מחר יש לי נסיעת מבחן על הורסיס 650, באינטואיציה שלי אני כבר מוכן לזה שהוא יהיה לי הרבה יותר נוח מבחינת ישיבה וגודל.
    אבל מפחיד אותי קצת שהוא כלי הרבה יותר משעמם ופחות ביצועיסט מהsv650.
    וזה מביא אותי לפה להתייעץ עם המקצוענים.
    תודה!

Senior Member
    אני בגובה דומה לשלך (1.88), ורוכב על נייקד במידות זהות ל-SV (הסוזוקי GS500) כבר כ-3 שנים.
    נייקד זה אחלה בעיר, ובגדול הוא יכול לקחת אותך ממטולה לאילת בלי בעיה. רק שבכל הקשור לנוחות לתיור - בהחלט מרגישים בחסר. הרגליים שיושבות מעט אחורה, החוסר במיגון רוח אפקטיבי (על שלי התקנתי משקף, זה עוזר) והתנוחה החצי-קרבית די נמאסות כשכל הפואנטה היא לרכב רחוק ובאיזי ולראות את הנוף. שלא לדבר בכלל על הרכבה בזוג, בה מאוד מרגישים עד כמה האופנוע צנום (גם אם המורכבת קטנה וקלילה), והרצון לאדוונצ'ר הופך ליותר ויותר גדול.

אגב - למה לא ויסטרום משומש?

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    אגב - למה לא ויסטרום משומש?
    בדיוק מה שעבר לי בראש. הכי הגיוני.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Member
    תרכב על הורסיס ואז ויסטרום ותחליט בניהם, מה שמתחבר לך יותר בנוחות ובתחושה.

Senior Member
    החזקתי SV כ7 חודשים והחלפתי כי לא הייתי מסוגל להסתדר עם הארגונומיה שלו, שכנראה מתאימה לאנשים קטנים וצנומים ואני עוד נמוך ב10 ס"מ...
    חוץ מזה, למעט המנוע המצוין, שאר המכלולים של הSV לא טובים. הוא עולה מעט אבל אם הכוונה היא להחזיק אותו לאורך זמן אז הוא די דורש שדרוגים בעלות לא מבוטלת.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    החזקתי SV כ7 חודשים והחלפתי כי לא הייתי מסוגל להסתדר עם הארגונומיה שלו, שכנראה מתאימה לאנשים קטנים וצנומים ואני עוד נמוך ב10 ס"מ...
    חוץ מזה, למעט המנוע המצוין, שאר המכלולים של הSV לא טובים. הוא עולה מעט אבל אם הכוונה היא להחזיק אותו לאורך זמן אז הוא די דורש שדרוגים בעלות לא מבוטלת.
    אני מבין שאתה מציין את המנוע לטובה, בניגוד למכלולים. איזה מכלולים בדיוק אתה מתכוון/היית משדרג באופנוע?
    תודה,

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tamir159 צפיה בהודעה
    אני מבין שאתה מציין את המנוע לטובה, בניגוד למכלולים. איזה מכלולים בדיוק אתה מתכוון/היית משדרג באופנוע?
    תודה,
    קודם כל בולמי זעזועים ומושב.
    יש פה שרשור ישן שחפרתי בו על כל התלונות שהיו לי לגביו ואם זה מעניין אותך אז אתה מוזמן להסתכל:
    http://fullgaz.co.il/forums/showthre...F-sv650-sb500x

Junior Member
    עשיתי חיפוש, ראיתי את השרשור כבר קודם. בהחלט מועיל.
    ההתלבטות שלי מתפרסת כבר על כמה שרשורים.
    את ה sv דיי פסלתי. אולם נתקלתי במקרה היום בדגם x שמתיישב בדיוק על הסגנון שחיפשתי, במראה.
    האינפורמציה בהחלט מועילה. נראה שמתגבשת החלטה
    ושיהיה חג שמח לכל,

Member
    לדעתי אם אתה לא מחפש ספורטיביות כלכך לך על אופנוע בסגנון הוורסיס 650/ v strom/
    Tracer 700
    (שיספיקו מבחינת "ספורטיביות)

Junior Member
    תודה לכל המגיבים.
    מעדכן שבסוף קניתי את הVersys650 ואני מרוצה מכל רגע איתו.