טוב, אני אנסה להסביר מה בעצם כתוב שם. מדריך נועד למצב של אופנוע תקין ומשתמש "רגיל", כלומר כזה שלא מתקן לבד. או ליתר דיוק מתקן לבד אך ורק דברים מתוארים באותו תדריך. מה שכתוב במדיך לעשות (לשמן שרשרת למשל, לבדוק מצב בלמים וכו) - יש לעשות. מה שלא כתוב (כמו לשמן "צירים מכאניים מסויימים")- לא צריך. אם יש תקלה - ראה פרק "תקלות". - לרוב יצרן ימליץ לפנות למוסך מורשה.
כל זה מתייחס לאופנוע "רגיל" שנוסע על כביש. שטח ומירוצים - חוקים אחרים
אני חושב שלכל אופנוע "רגיל" שנמכר בארץ יש מדריך בעיברית. בכל מקרה, אין שם שום דבר ש-google translate לא יכול להתגבר עליו.
לכולנו יש ימים כאלהבנוגע למדריך אתה צודק, אבל אני מתכוון פה על תחזוקה מונעת שיותר בגדר ערפל במדריכים (למשל בפרק על השרשרת לא כתוב מתי לנקות ולשמן בעוד שבכל מקום כתוב 300 קמ+-) ובקיצור אני מעדיף לשמוע מניסיון של אנשים מאשר לסמוך על ספר בן כמה עשרות עמודים (עם כל הכבוד כן?)
קיבלתי רק מדריך באנגלית ולמען האמת הם משתמשים שם בשפה ככ פשוטה שזה פשע לא להבין אבל אני בטוח שיש כאלה שיתקשו וזה לגיטימי, תקן אותי אם אני טועה אבל בדיוק לזה נועד הפורום לא? בכמ זה לא רלוונטי סתם זרקתי סיבות ראליות
Sent from my MI 6 using Tapatalk
תנקה עם wd40.
תחסוך לך את כל הסטרס של השרשור.
חוצמיזה שבפעם האחרונה שבדקתי, אי אפשר היה למצוא נפט בשום מקום (מוסכניק ששאלתי מצא נפט רק במזרח ירושלים) והמחיר היה מעל 8 ש"ח לליטר.