מה התקציב שלך?
אז אני כרגע מחפש את האופנוע הראשון שלי, נכון לעכשיו הבחירה הטובה ביותר נראית לי הדיוק 390, מסתכל בעיקר על הדגמים של שנת 16 ו17. קראתי בפורום אחרים מחו"ל שלחלק מהדיוקים יש לא מעט בעיות, עד כמה זה נפוץ? למישהו יש ניסיון עם העניין? על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה דיוק 390 כדי לדעת שאני קונה כלי טוב?
האופנוע יהיה בשימוש יום יומי - נסיעה ממבשרת לירושלים, קצת בתוך ירושלים וחזרה למבשרת. מדי פעם צופה נסיעות ארוכות יותר בעיקר בסופי שבוע לאיזור תל אביב.
מבחינת טיפולים, חלק אעשה לבד עם עזרה של חבר מכונאי רק כדי ללמוד את הבסיס אבל דברים רציניים יותר אתן למוסך לטפל.
מה התקציב שלך?
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
הבעיה של הכלים האלה היא שמי שמחזיק בהם הם בעיקר חבר'ה צעירים שקורעים להם את הצורה ואז לא ברור אם כל התקלות שהם מציגים נובעות מזה שהכלים מאוד לא אמינים או משום שהם עברו התעללות.
בכל מקרה, האמינות שלהם נחשבת לא טובה בכל העולם ולפני שאתה קונה כלי כזה, כדאי מאוד לקחת אותו לבדיקה מקצועית שכוללת קומפרסיה של המנוע. זה אולי יעלה לך כמה מאות שקלים אבל יכול לחסוך לך אלפים רבים והמון עגמת נפש.
הZ300 חלש יותר מהדיוק וזו גם אחת הסיבות שהוא הוחלף בZ400 אבל עדיין יש לו מספיק כח בשביל מה שאתה מתאר.
אני לא יודע להגיד עד כמה הוא אמין.
אתה יכול למצוא אחלה DUKE390 בתקציב שלך, קהל היעד הוא צעיר ולכן יש לבדוק בקפידה כלי משומש. אם תרצה מידע נוסף מבעלי כלי דומה (ולא שמועות) תוכל לבקר בקבוצה של מועדון רוכבי הכביש של KTM בפייסבוק, israel KTM road riders.
מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
שוקן 16 תל אביב