עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 46

אשכול: טיול יום לרכיבה רגועה

צפייה משולבת

Junior Member

טיול יום לרכיבה רגועה

שלום,

אני מחפש מסלולי רכיבה (באיזור המרכז) לרוכבים רגועים, ללא עיקולים מוגזמים.
    וכמובן נוף יפה!

אשמח להצעות, תודה

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    סע לאזור בית ג'וברין ק' גת
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    מהמרכז צא לכיוון אלעד. בצומת נחשונים רד לכיוון בית אריה (כבישים 465/446), בסוף הכביש (חיבור עם 5) סע לאריאל (5).
    מאריאל לצומת תפוח (505), ותמשיך לכיוון מעלה אפריים (505). משם יש לך 2 אופציות מעניינות:
    או שתיקח לכיוון ירושלים בכביש האלון (458) ותסיים בבירה. משם אתה יכול לחזור למרכז דרך 443/1.
    או שתמשיך עוד על 505 וקצת לפני מעלה אפרים קח שמאלה לכיוון גיתית/מכורה (508). משם תתחבר עם כביש 90 ותתקדם צפונה עד איזור הגלבוע (667). מהגלבוע, תחזור למרכז.
    חלק מהכבישים מפותלים, אבל כמו כל הכבישים בארצינו - לא מאתגרים כל עוד הקצב נמוך ומותאם לתנאי הדרך ולמיומנות הרכיבה שלך.
    נופי יהודה ושומרון מדהימים בעונה הזאת, מי שלא ראה אותם - לא ראה את ארץ ישראל.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    מהמרכז צא לכיוון אלעד. בצומת נחשונים רד לכיוון בית אריה (כבישים 465/446), בסוף הכביש (חיבור עם 5) סע לאריאל (5).
    מאריאל לצומת תפוח (505), ותמשיך לכיוון מעלה אפריים (505). משם יש לך 2 אופציות מעניינות:
    או שתיקח לכיוון ירושלים בכביש האלון (458) ותסיים בבירה. משם אתה יכול לחזור למרכז דרך 443/1.
    או שתמשיך עוד על 505 וקצת לפני מעלה אפרים קח שמאלה לכיוון גיתית/מכורה (508). משם תתחבר עם כביש 90 ותתקדם צפונה עד איזור הגלבוע (667). מהגלבוע, תחזור למרכז.
    חלק מהכבישים מפותלים, אבל כמו כל הכבישים בארצינו - לא מאתגרים כל עוד הקצב נמוך ומותאם לתנאי הדרך ולמיומנות הרכיבה שלך.
    תודה!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Grasshopper AT 2016
    Vstrom 650 2011
    CB250R 2011

Member
    גם אני חיפשתי מסלול כזה תודה רבה! איזה פירוט

מנהלים - לדעתי דבר כזה צריך להיות נעוץ/מודבק איפה שהוא. (אולי אשכול ייעודי למסלולים מומלצים?)

Senior Member הסמל האישי של ees
    מהמרכז צא לכיוון אלעד
    תודה, מה המצב מבחינת השכנים בשטחים?
    Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE

ציטוט נכתב במקור על ידי ees צפיה בהודעה
    תודה, מה המצב מבחינת השכנים בשטחים?
    אני אישית לא נתקלתי בבעיות.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    מאריאל לצומת תפוח (505)- לכיוון גיתית/מכורה (508). משם תתחבר עם כביש 90 ותתקדם צפונה עד איזור הגלבוע (667).
    המסלול למעלה קורץ אבל השאלה מה קורה שם מבחינה בטחונית. לא הייתי באזור עשרות שנים.
    בהנחה שהוייז יפעל כראוי- היית ממליץ לרכב שם מורכב עם האישה \ לבד? בזוג? בשיירה עם מסוק מלמעלה וטנק מאחורה?
    שואל בשביל חבר ששמע שבצומת תפוח היה לא מזמן פיגוע.

נ.ב.
    אם מישהו בעניין של המסלול למעלה למחר, גם אפשר.

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    המסלול למעלה קורץ אבל השאלה מה קורה שם מבחינה בטחונית. לא הייתי באזור עשרות שנים.
    בהנחה שהוייז יפעל כראוי- היית ממליץ לרכב שם מורכב עם האישה \ לבד? בזוג? בשיירה עם מסוק מלמעלה וטנק מאחורה?
    שואל בשביל חבר ששמע שבצומת תפוח היה לא מזמן פיגוע.

נ.ב.
    אם מישהו בעניין של המסלול למעלה למחר, גם אפשר.
    פיגועים יש כל הזמן. לא רק "איזה פיגוע לא מזמן". פשוט זה מתפספס בחדשות, כי זה לא מעניין את התל-אביבים.

אני רוכב באיזור. לבד, עם האישה (טוב, נו, לפני התינוק), עם אחותי, עם חברים. בכביש ובשטח.
    אני לא חמוש, אין מעלי מסוק ואין טנק מאחוריי. כשאני עובר בכפר (נגיד, אחד מאלה שחולשים על כביש 60 - הדרך המועדפת עלי מהבית לי-ם) - אז המקומיים רואים דוקאטי אדום והלסת שלהם נשמטת. עד שהם מרימים אותה, אני כבר לא שם.
    אף אחד לא יתחייב לך שלא תותקף בטיול. המצב הבטחוני הולך ומדרדר (מסיבות שאני לא אפרט, כי דיונים פוליטיים אסורים כאן). עם זאת אני באופן אישי כמעט ולא ספגתי עוינות מהערבים המקומיים בזמן הרכיבות - גם בשטח, ששם יש הרבה יותר אינטראקציה איתם מאשר פשוט לחלוף על פניהם ב-100 קמ"ש. בשטח דווקא יוצא לי לנהל שיחות במפגשים אקראיים עם רועי צאן, וחוץ מזה - אני דורש זכויות יוצרים על הביטוי "ווילי למען השלום"
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    פיגועים יש כל הזמן. לא רק "איזה פיגוע לא מזמן". פשוט זה מתפספס בחדשות, כי זה לא מעניין את התל-אביבים.

אני רוכב באיזור. לבד, עם האישה (טוב, נו, לפני התינוק), עם אחותי, עם חברים. בכביש ובשטח.
    אחלה.
    בתור אחד שלא מכיר את השטח ממליץ לי על המסלול שמתחיל ב- 5, ממשיך ל 505, 508, 578 עד ל-90?

Senior Member
    כביש 5 מזרח, כביש 508 לבקעה, כביש 90 דרום עד צומת פצאל וחזרה דרך כביש 505. ארץ בראשית

ציטוט נכתב במקור על ידי Ami צפיה בהודעה
    כביש 5 מזרח, כביש 508 לבקעה, כביש 90 דרום עד צומת פצאל וחזרה דרך כביש 505. ארץ בראשית
    אפשרי בהחלט, אם כי כביש 90 משעמם מאוד במקטע הזה.
    מצד שני, אפשר לעשות את העליה למעלה אפריים בחזור... תמסרו שם ד"ש למעקה שהשאיר אותי עם פלטינה
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

- מצוקי דרגות - מנחת המסוקים - נוף מדהים! , אפשר להגיע דרך י-ם או דרך ערד, כשהכבישים מיכוון ערד הרבה יותר מפותלים.
    - שמורת גלבוע \נוף גלבוע -כביש 667
    - עמק האלה - יער עדולם

עריכה:
    טוב, אז עכשיו ראיתי ששאלת על אזור המרכז, ולא מצליח למחוק, אז שיהיה לדורות הבאים..

Member
    עשיתי את המסלול בשישי.
    יצאתי ב7 מהרצליה, הכביש כולו היה רק שלי.המסלול שלי היה באיזור ה300 קילומטרים, כאשר 60 מהם בכביש 458.
    458 התגלה (לפחות לי) ככביש עם נוף מדהים ונעים לרכיבה, עד שמגיעים לחלקו הדרומי. האספלט הופך לשחור וחדש, הפניות מתהדקות וקצב הלב עולה.
    שימו לב! קטע כביש זה אינו סלחן לטעויות, אין מעקה בטיחות לרוכבים והוא מלווה בתהום או קיר הר. לפעמים צצים אוטובוסי תיירים לכן בעיקולים עם שדה ראיה מוגבל חובה לשמור על החלק הימני של הנתיב.

שוב תודה על ההמלצה.

מנהלים,
    שווה לפתוח המלצות למסלולים בפורום טיולים

Grasshopper AT 2016
    Vstrom 650 2011
    CB250R 2011

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Vision צפיה בהודעה
    מנהלים - לדעתי דבר כזה צריך להיות נעוץ/מודבק איפה שהוא. (אולי אשכול ייעודי למסלולים מומלצים?)
    ציטוט נכתב במקור על ידי weref צפיה בהודעה
    מנהלים,
    שווה לפתוח המלצות למסלולים בפורום טיולים

היה גזה. פעם.