שלום,
אני מחפש מסלולי רכיבה (באיזור המרכז) לרוכבים רגועים, ללא עיקולים מוגזמים.
וכמובן נוף יפה!
אשמח להצעות, תודה
שלום,
אני מחפש מסלולי רכיבה (באיזור המרכז) לרוכבים רגועים, ללא עיקולים מוגזמים.
וכמובן נוף יפה!
אשמח להצעות, תודה
סע לאזור בית ג'וברין ק' גת
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מהמרכז צא לכיוון אלעד. בצומת נחשונים רד לכיוון בית אריה (כבישים 465/446), בסוף הכביש (חיבור עם 5) סע לאריאל (5).
מאריאל לצומת תפוח (505), ותמשיך לכיוון מעלה אפריים (505). משם יש לך 2 אופציות מעניינות:
או שתיקח לכיוון ירושלים בכביש האלון (458) ותסיים בבירה. משם אתה יכול לחזור למרכז דרך 443/1.
או שתמשיך עוד על 505 וקצת לפני מעלה אפרים קח שמאלה לכיוון גיתית/מכורה (508). משם תתחבר עם כביש 90 ותתקדם צפונה עד איזור הגלבוע (667). מהגלבוע, תחזור למרכז.
חלק מהכבישים מפותלים, אבל כמו כל הכבישים בארצינו - לא מאתגרים כל עוד הקצב נמוך ומותאם לתנאי הדרך ולמיומנות הרכיבה שלך.
נופי יהודה ושומרון מדהימים בעונה הזאת, מי שלא ראה אותם - לא ראה את ארץ ישראל.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
Grasshopper AT 2016
Vstrom 650 2011
CB250R 2011
המסלול למעלה קורץ אבל השאלה מה קורה שם מבחינה בטחונית. לא הייתי באזור עשרות שנים.
בהנחה שהוייז יפעל כראוי- היית ממליץ לרכב שם מורכב עם האישה \ לבד? בזוג? בשיירה עם מסוק מלמעלה וטנק מאחורה?
שואל בשביל חבר ששמע שבצומת תפוח היה לא מזמן פיגוע.
נ.ב.
אם מישהו בעניין של המסלול למעלה למחר, גם אפשר.
פיגועים יש כל הזמן. לא רק "איזה פיגוע לא מזמן". פשוט זה מתפספס בחדשות, כי זה לא מעניין את התל-אביבים.
אני רוכב באיזור. לבד, עם האישה (טוב, נו, לפני התינוק), עם אחותי, עם חברים. בכביש ובשטח.
אני לא חמוש, אין מעלי מסוק ואין טנק מאחוריי. כשאני עובר בכפר (נגיד, אחד מאלה שחולשים על כביש 60 - הדרך המועדפת עלי מהבית לי-ם) - אז המקומיים רואים דוקאטי אדום והלסת שלהם נשמטת. עד שהם מרימים אותה, אני כבר לא שם.
אף אחד לא יתחייב לך שלא תותקף בטיול. המצב הבטחוני הולך ומדרדר (מסיבות שאני לא אפרט, כי דיונים פוליטיים אסורים כאן). עם זאת אני באופן אישי כמעט ולא ספגתי עוינות מהערבים המקומיים בזמן הרכיבות - גם בשטח, ששם יש הרבה יותר אינטראקציה איתם מאשר פשוט לחלוף על פניהם ב-100 קמ"ש. בשטח דווקא יוצא לי לנהל שיחות במפגשים אקראיים עם רועי צאן, וחוץ מזה - אני דורש זכויות יוצרים על הביטוי "ווילי למען השלום"![]()
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
כביש 5 מזרח, כביש 508 לבקעה, כביש 90 דרום עד צומת פצאל וחזרה דרך כביש 505. ארץ בראשית
- מצוקי דרגות - מנחת המסוקים - נוף מדהים! , אפשר להגיע דרך י-ם או דרך ערד, כשהכבישים מיכוון ערד הרבה יותר מפותלים.
- שמורת גלבוע \נוף גלבוע -כביש 667
- עמק האלה - יער עדולם
עריכה:
טוב, אז עכשיו ראיתי ששאלת על אזור המרכז, ולא מצליח למחוק, אז שיהיה לדורות הבאים..
עשיתי את המסלול בשישי.
יצאתי ב7 מהרצליה, הכביש כולו היה רק שלי.המסלול שלי היה באיזור ה300 קילומטרים, כאשר 60 מהם בכביש 458.
458 התגלה (לפחות לי) ככביש עם נוף מדהים ונעים לרכיבה, עד שמגיעים לחלקו הדרומי. האספלט הופך לשחור וחדש, הפניות מתהדקות וקצב הלב עולה.
שימו לב! קטע כביש זה אינו סלחן לטעויות, אין מעקה בטיחות לרוכבים והוא מלווה בתהום או קיר הר. לפעמים צצים אוטובוסי תיירים לכן בעיקולים עם שדה ראיה מוגבל חובה לשמור על החלק הימני של הנתיב.
שוב תודה על ההמלצה.
מנהלים,
שווה לפתוח המלצות למסלולים בפורום טיולים
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Grasshopper AT 2016
Vstrom 650 2011
CB250R 2011