קודם כל תודה לכל המגיבים, נגעתם בדיוק בנקודות שרציתי לציין רק אוסיף ואחדד טיפה שאני בן 29, היו לי קטנועים 125 במשך השנים ותקופה של כמה חודשים עם אנדורו 125 שני פעימות crf. אבל הדיאר זה האופנוע הראשון האמיתי.

מישהו כאן חידד וסיפר על הבלמים וזה נכון לגבי משהו מסויים, אתמול מישהו הפתיע אותי בכביש, טעות גם שלי באתי קצת מהר בכל אופן הדי אר יש לו זמן תגובה אני לא יכול כמעט "לשתול" את עצמי בעצירה במקרה הטוב ינעל האחורי בעצירה כזו.

אני יודע שmt זה לא 4 בשורה, אבל כאילו אני מרגיש שהוא עונה לי על כל הצרכים וזה הטופ מבחינתי כרגע ואין לי מה להחליף זה האופנוע.
את עניין הcbr650r לא כך התחברתי אליו אני יודע שאני ישמע חוצפן אבל אני חושב שאחרי פחות משנה ארצה להחליף שוב.

המוגבל לא אופציה במקור 125 וזה 100 כוח סוס,מטרו לא נותנים להוריד את ההגבלה, טיפול כל 6 והוא מרגיש מסורס בגלל ההגבלה.
Z900rs ,בא בחשבון הוא מתון יותר ויש לו בקרות, סאונד מדהים זה גם אופציה.

המחשבה שכל רוכב פה עבר דרך בפני עצמו ועדיין רובכם מתחלקים כמעט לשתי קבוצות ואין יותר, זה מגניב כי זה יכול גם להראות לך לפעמים הרבה על הרוכב ועל האופי שלו, אני חושב שאני גם מאלה שצריכים להתגלח על הזקן שלהם.

אני חושב שאלך על אחד מהם
Mt09/z900rs
גם הקאטנה החדש של סוזוקי ממש מצא חן בעייני רק דרך הרשת לא ראיתי אותו מולי, אולי אופציה, ובכל זאת שוב מנוע של גיקסר 1000 מה אני חש?

אשמח לקרוא עוד ניסיון אישי, הצעות, כיוונים אחרים.