החלמה מהירה ומלאה- ותודה!
רציתי לשתף אתכם בסיפור שלי כדי לדאוג שאף אחד לא ייפול בין השורות כמו שכמעט קרה לי.
עשיתי תאונה עם האופנוע, נכנסה בי משאית מאחורה ברמזור, עלתה לי על הרגל וריסקה לי את הקרסול.. חודש הסתובבתי עם קביים וכאבי רצח עד שגילו שיש שבר ועוד שבועיים עד שגילו שצריך לנתח(ולקבע עם בורג ולהוציא רקמות) ועוד מלא בלגאן שלקח אלף שנה עד שמישהו שם לב מסיבה פשוטה אחת: יותר זול לעשות רנטגן במקום סיטי וזה לא משנה כמה פעמים תבקש וכמה אורתופדים יסתכלו על הרנטגן ויגידו "אין מצב שהכל פה בסדר זה לא נראה ככה".
כששכבתי מאושפז בבית החולים מחכה לניתוח הגיעה אלי מתנדבת נחמדה שבאה להתעניין, לשאול לשלומי ולנסות לענות על שאלות(ממש חמודה), היא המליצה לי להתקשר לעו''ד המתעסק בתחום ביטוחי החובה ולשאול האם הוא יכול לעזור לי.
הבחור הגיע אליי לבית החולים, ישב איתי, הסביר לי מה הזכויות שלי שם, מה כל התהליך שאני הולך לעבור מבחינה בירוקרטית(ביטוח לאומי, ביטוח חובה, תביעה של הנזק וכו'). תחושת הביטחון שקיבלתי ממנו גרמה לי לרצות לחתום איתו על חוזה לתביעת ביטוח החובה והביטוח הלאומי(להבטחת הכנסה בזמן הפציעה). קיבלתי ממנו עצות שערכן לא יסולא בפז, הוא ידע להמליץ לי על הרופאים שגילו את הבעיות שהתלוננתי עליהן אך קיבלתי תשובות כמו "זה בגלל השבר" "זה יעבור אל תדאג", בזכותו כיום אני מטפל בעצמי באופן מלא ולא חלקי, כי אני יודע באמת מה קורה. הוא דאג שהרופאים יטפלו בי בצורה נאותה, ודרש לשלומי על בסיס קבוע.
מטרת הסיפור שלי היא לכולם: כל מי שחלילה עובר תאונה, אל תעברו את זה לבד, כמה שיותר מהר כדאי להצטייד בבעל מקצוע שיכול לדאוג ולתרום מהידע שלו (השכר שלהם קבוע ע"פ חוק לגבי כל מה שקשור לביטוח חובה ולאומי). כך תדאגו שאתם לא נופלים בין השורות מבחינת הביטוחים, ואם הבחור באמת טוב ובאמת דואג תוכלו להנות מניסיון והכירות עם הרופאים המומחים הנכונים על מנת לדאוג בצורה הטובה ביותר לבריאותיכם.
בשורה האחרונה, אם יש כאן אנשים שעברו תאונה ונלחמים עם חלק מהעניינים האלו\עומדים להלחם איתם ולא יודעים מה לעשות, מוזמנים לדבר איתי ואשמח לעזור כמה שאני יכול! כי אני יודע איזו חוויה לא נעימה זו, גם פיזית וגם מנטלית.
מקווה שאף אחד לא יצטרך לא עורך דין ולא ביטוח חובה לעולם![]()
החלמה מהירה ומלאה- ותודה!
אני לא רופא או טכנאי הדמיות אבל גם מכשיר הCT הטוב בעולם לא ייגלה שבר.
CT מיועד לבחינה של "רקמות רכות"-קרי שרירים,גידים ואיברים פנימיים.
בשביל שברים זה רנטגן או מיפוי עצמות במקרה של מיקרו שברים.
אבל הכי חשובים רק בריאות והחלמה קלה.
כן אני יכול להעיד שקרה לי אותו דבר בדיוק.
עשיתי תאונה במהירות איטית וסבלתי (ועדיין סובל) מכאבים בברך, כל הרופים אחרי 2 דקות זלזלו ואמרו לי שאין כלום (ברנטגן לא מצאו כלום), רק אחרי איזה 3 חודשים בחסד עשו לי אולטראסאונד - שמה מצאו שבערך כל הlateral meniscus שלי קרוע.
עכשיו אני מחכה לmri ולרופא ברכיים שאותו אפגוש רק עוד איזה חודש וחצי.
בקיצור, כל הזין.
אם היה כאן שם של עו"ד זה היה ברור.
אבל אין.
אז בנתיים, הוא נהנה מהספק.
חוץ מזה,
גם אני חוויתי מקרה בו הרנטגן לא נתן תשובות.
רנטגן הוא כלי טוב, אבל לא ודאי. לפעמים הרופא שנותן פירוש עייף, לא מרוכז ולא שם לב לפרטים.
לי גם היה תאונה לפני 10 שנים עשו לי צילומים ולא ראו כלום לאחר שבועיים התלוננתי על כאבים ועשו לי מיפוי (עברו כמעט 4 שבועות עד לקביעת התור והפיענוח)
מצאו שהיה לי שבר בקרסול והוא לזמן הפיענוח היה בשלבי החלמה מתקדמים.
לא מוצא משהו חשוד בפוסט, תרגיש טוב והחלמה מהירה
2 רנטגנים שונים(בלניאדו ומאיר) שלא מצאו את השבר, הct מצא אותו(לכל הרופאים שפה, עובדה קבועה בשטח). שבר סינדסמוזיס בתוך הקרסול עם פגיעות שונות בלי קשר.
וכן, אני מאוד מאוד ממליץ על העורך דין שהיה איתי, אבל לא פרסמתי את שמו כי זו לא הכוונה בפוסט. הכוונה היא: חשוב שיהיה אתכם מישהו, כל אחד, שמבין משהו. תודה (:
רנטגן חרא כלי. מזהה רק עצמות וגם זה לא משהו.
הדבר היחיד שטוב בו זה שהוא כל כך זול שאתה יכול ללכת בלי לקבוע תור ובלי כלום ופשוט להיכנס ולעשות בכל זמן.