בשעה טובה ואחרי שחיכיתי חודש הגיע המוטו גוצי V85 TT הגירסה "המושקעת" (כיסא דמוי עור הפוך, צביעה עם שני צבעים שילדה אדומה וצמיגי מישלין אנאקי 2CT) כמובן בתוספת תשלום.

הV85 TT הוא אופנוע שקצת קשה להגדיר, מצד אחד מפוצץ בטכנולוגיה כמו מסך LCD, מצבי רכיבה, תאורת לדים קדימה ואחורה כולל אור ראשי, בקרת שיוט ועוד אבל מצד שני מראה קלאסי שמנסה לחכות את גירסאת הפריז דקר של מוטו גוצי בשנות ה80 (הצביעה בלבן צהוב לא במקרה).
הניגודים ממשיכים גם במנוע שהוא 853 סמ"ק אבל אין אף אופנוע בקטגורית הסמ"ק הזאת עם גל הנע חוץ מהTT (רק במנועים הגדולים כמו במוו GS).

בסופו של יום זה אופנוע אדוונצ'ר קלאסי נייקד, למה נייקד? כי אין לו כמעט פלסטיקה, מקדימה יש פנסים ומשקף וזהוא, בצדדים כיסוי פלסטיק קטן.

הדבר היחיד שקרוב הוא הבמוו URBAN שהוא אופנוע מעולה אבל תנוחת הישיבה רחוקה מלהיות אדוונצ'ר ולפי דעתי בכוונה תחילה כדי שהURBAN לא ינגוס במכירות של הGS.

לTT יש רק 80 כח סוס אבל עד עכשיו לא הצלחתי להבין איך, ההרגשה היא מאה פלוס מבחינת כח סוס וזה כנראה מהמומנט השטוח, העברות הילוכים יכולות להתבצע בקלות ב3000 סל"ד והאופנוע מאיץ חזק מהסל"ד הזה, אני בהרצה אז מעדיף לא לבחון עד כמה נמוך אפשר לרדת איתו מבלי לגרום למנוע להתחיל "להשתעל" אבל בוודאות אפשר עוד וזה אני זוכר מרכיבת המבחן שעשיתי לפני חודש.

האופנוע הגיע עם צמיגי אנאקי ומכוון שאין לי כוונה לרכב בשטח הם הוחלפו לאנג'ל GT שמרגישים טוב יותר בפניות, האופנוע לרוב יקבל שימוש סטייל סופר מוטו, הוא אולי לא נראה כזה אבל הוא מרגיש קצת כזה לפחות לי וזה מה שחשוב.

לגבי אמינות ימים יגידו מה שבטוח האיכות נשפחת מכל כיוון, האופנוע הורכב ברמה גבוהה מאד עובדה שגם לא חובבי המותג יאלצו להסכים שיראו את האופנוע.
ואם כבר הזכרנו את חובבי המותג הם דווקא עלולים להתאכזב, הTT שקט, חלק עם תיבת הילוכים חמאה מה שעושה אותו לשונה במשפחת הגוצים

1.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

אפקט המבער
3.jpg