בשעה טובה ואחרי שחיכיתי חודש הגיע המוטו גוצי V85 TT הגירסה "המושקעת" (כיסא דמוי עור הפוך, צביעה עם שני צבעים שילדה אדומה וצמיגי מישלין אנאקי 2CT) כמובן בתוספת תשלום.
הV85 TT הוא אופנוע שקצת קשה להגדיר, מצד אחד מפוצץ בטכנולוגיה כמו מסך LCD, מצבי רכיבה, תאורת לדים קדימה ואחורה כולל אור ראשי, בקרת שיוט ועוד אבל מצד שני מראה קלאסי שמנסה לחכות את גירסאת הפריז דקר של מוטו גוצי בשנות ה80 (הצביעה בלבן צהוב לא במקרה).
הניגודים ממשיכים גם במנוע שהוא 853 סמ"ק אבל אין אף אופנוע בקטגורית הסמ"ק הזאת עם גל הנע חוץ מהTT (רק במנועים הגדולים כמו במוו GS).
בסופו של יום זה אופנוע אדוונצ'ר קלאסי נייקד, למה נייקד? כי אין לו כמעט פלסטיקה, מקדימה יש פנסים ומשקף וזהוא, בצדדים כיסוי פלסטיק קטן.
הדבר היחיד שקרוב הוא הבמוו URBAN שהוא אופנוע מעולה אבל תנוחת הישיבה רחוקה מלהיות אדוונצ'ר ולפי דעתי בכוונה תחילה כדי שהURBAN לא ינגוס במכירות של הGS.
לTT יש רק 80 כח סוס אבל עד עכשיו לא הצלחתי להבין איך, ההרגשה היא מאה פלוס מבחינת כח סוס וזה כנראה מהמומנט השטוח, העברות הילוכים יכולות להתבצע בקלות ב3000 סל"ד והאופנוע מאיץ חזק מהסל"ד הזה, אני בהרצה אז מעדיף לא לבחון עד כמה נמוך אפשר לרדת איתו מבלי לגרום למנוע להתחיל "להשתעל" אבל בוודאות אפשר עוד וזה אני זוכר מרכיבת המבחן שעשיתי לפני חודש.
האופנוע הגיע עם צמיגי אנאקי ומכוון שאין לי כוונה לרכב בשטח הם הוחלפו לאנג'ל GT שמרגישים טוב יותר בפניות, האופנוע לרוב יקבל שימוש סטייל סופר מוטו, הוא אולי לא נראה כזה אבל הוא מרגיש קצת כזה לפחות לי וזה מה שחשוב.
לגבי אמינות ימים יגידו מה שבטוח האיכות נשפחת מכל כיוון, האופנוע הורכב ברמה גבוהה מאד עובדה שגם לא חובבי המותג יאלצו להסכים שיראו את האופנוע.
ואם כבר הזכרנו את חובבי המותג הם דווקא עלולים להתאכזב, הTT שקט, חלק עם תיבת הילוכים חמאה מה שעושה אותו לשונה במשפחת הגוצים
1.jpg
4.jpg
5.jpg
7.jpg
אפקט המבער
3.jpg
נראה חיקוי זול של הימליאן
תתחדש. אופנוע מגניב.
תכל'ס, הוא דומה מאוד (באופן מחשיד) ל- gs מסוף שנות ה-90 תחילת האלפיים, עם עדכון לרוח התקופה (רטרו מודרני).
מתי יצא לך לראות לאחרונה gs ערום? כלומר, בלי מיגונים, תוספות, ארגזים וכל השומן העודף ההופך אותו לממותה.
בתצורה הזו מדובר בכלי צר וגבוה מהמרכז על הזנב וחזה שריר ומנופח, אתלט כזה. מין היפרמוטו XXL. שכאמור מזכיר לי מאוד.
(נ.ב. gs ושטח זה סוג של אוקסימורון)
בכל אופן מדובר בכלי מאוד ייחודי ומעניין, תהנה ממנו ותמשיך לעדכן.
תתחדש נראה מיוחד ואחר.
אותי המראה מחזיר לשנות ה80 ובהחלט מעורר חיוך ואת בלוטות החשק.
אגב הפנסים מזכיר דווקה את הבגירה של mz אם אני זוכר נכון
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
![]()
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 24-04-2019 בשעה 03:17.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
השוק קשה וקשה לתפוס מקום, צריך משהו מיוחד כדי למשוך את העיניים של הקונה.ראיתי את הכלי הזה בתצלום מאיזושהי תערוכה.
נראה כמו קסטומאיזינג לא מוצלח במיוחד.
צבע...ניראה כמו איזה ילד בן 5 בחר לצבוע.
טוב...סך הכול אופנוע חדש,מאמין יהיה יותר מזל מה ק.ט.מ
תתחדש!
(למרות שבתכלס כל האופנועים אותו דבר... אותם רכיבים, אותם יצרנים, חלקי מרכב שיצאו מאותו פאונדרי. ק.ט.מ, רויאל אנפילד, מוטוגוצי - אותו דבר)
תתחדש, קצת חבל שאנחנו מפספסים אחד את השני בקיץ אבל זה מה יש...
אבל...אם בכל זאת...אני ב-1/8 בצהרים אצל הרמן בנירברג ישן לילה,
משם לרוטנברג ולילה בהיידנבג-אם הגוצי צריך אתגר).
בכל מקרה תעשה חיים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
די... איזה מגניב! תתחדש!
אופנוע כל כך שונה ומיוחד... ואין על המומנט של הגוצים (ואפקט גל ההינע, שמטה לך את האופנוע במכת גז).
אמנם אני ניזון משמועות ומנסיון עם V7 RACER - אבל:
1. כנראה שהמנוע הולך להשתפר (מבחינת צריכת דלק וויברציות) במשך תקופה ארוכה (אולי גם 10000 ק"מ). הגוצים צריכים break-in ארוך.
2. שים לב לברגים, ותהדק אותם כל טיפול (מנסיון עם ה-V7). אחרת אתה עלול למצוא את עצמך עם משהו בסגנון של זרוע אחורית משוחררת.
3. אם תקרע אותו, יהיו נזילות שמן מבסיס הצילינדרים. ראה הוזהרת.
4. קנית דגם של גוצי שרק יצא. סביר מאוד שתוכל מחלות ילדות, חלקן כואבות יותר וחלקן פחות.
אני מצידי, אשמח לשמוע ממך (בסיום ההרצה):
1. מה צריכת הדלק (כתלות באופן השימוש, כמובן).
2. באיזה מהירות האופנוע אוהב לשייט?
3. כמה הוא נוח לבד/בהרכבה לכיסוי מרחקים (מניח שנוח מאוד)?
4. כמה זמן עבודה נדרש לטיפול קטן? מה עלות החלקים הדרושים? האם יש צורך בכלים מיוחדים?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תתחדש !!
כלי מיוחד!![]()
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
שגרירינו תתחדש.!
נראת יפה ומושכת.
איטלקייה בגרמניה.
2 צבעים ותחילת העונה.
ההרצה עצמה אכן ארוכה, 1500 ק"מ שבהם דורשים לא לעבור את ה4500 סל"ד, רכבתי על הV7 שהם רק יצאו והאמת אין כמעט קשר בין השניים, המנוע מתנהג לגמרי אחרת ומבחינה דינמית גם.
לפי הדילר אנשים נוטים למלא את גל ההנע ביותר מידי שמן וזה הגורם לרוב הנזילות בגלל שגל ההנע דוחף את השמן בלחץ למנוע, ימים יגידו.
החיים שלו לא עומדים להיות קלים, השימוש עומד להיות ספורטיבי עם רכיבות ארוכות במהירות גבוהה על הכביש המהיר כדי לצמצם מרחקים.
כרגע מבחינת נוחות הכסא סופר נוח אבל הכיפוף בברכיים יחסית לאופנועי אדוונצ'ר גדול יותר, אני 1.85.
כל טיפול דורש בדיקת מרווח שסתומים, טיפול אחרי הרצה מוגדר כשעתיים עבודה (שעות מוסך) וזה מקפיץ את המחיר, לפי האינטרנט בערך 270 יורו שזה הרבה ביחס לאופנועים אחרים שטיפול אחרי הרצה עולה באיזור ה150 יורו