ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
די... איזה מגניב! תתחדש!
אופנוע כל כך שונה ומיוחד... ואין על המומנט של הגוצים (ואפקט גל ההינע, שמטה לך את האופנוע במכת גז).

אמנם אני ניזון משמועות ומנסיון עם V7 RACER - אבל:
1. כנראה שהמנוע הולך להשתפר (מבחינת צריכת דלק וויברציות) במשך תקופה ארוכה (אולי גם 10000 ק"מ). הגוצים צריכים break-in ארוך.
2. שים לב לברגים, ותהדק אותם כל טיפול (מנסיון עם ה-V7). אחרת אתה עלול למצוא את עצמך עם משהו בסגנון של זרוע אחורית משוחררת.
3. אם תקרע אותו, יהיו נזילות שמן מבסיס הצילינדרים. ראה הוזהרת.
4. קנית דגם של גוצי שרק יצא. סביר מאוד שתוכל מחלות ילדות, חלקן כואבות יותר וחלקן פחות.

אני מצידי, אשמח לשמוע ממך (בסיום ההרצה):
1. מה צריכת הדלק (כתלות באופן השימוש, כמובן).
2. באיזה מהירות האופנוע אוהב לשייט?
3. כמה הוא נוח לבד/בהרכבה לכיסוי מרחקים (מניח שנוח מאוד)?
4. כמה זמן עבודה נדרש לטיפול קטן? מה עלות החלקים הדרושים? האם יש צורך בכלים מיוחדים?
ההרצה עצמה אכן ארוכה, 1500 ק"מ שבהם דורשים לא לעבור את ה4500 סל"ד, רכבתי על הV7 שהם רק יצאו והאמת אין כמעט קשר בין השניים, המנוע מתנהג לגמרי אחרת ומבחינה דינמית גם.

לפי הדילר אנשים נוטים למלא את גל ההנע ביותר מידי שמן וזה הגורם לרוב הנזילות בגלל שגל ההנע דוחף את השמן בלחץ למנוע, ימים יגידו.
החיים שלו לא עומדים להיות קלים, השימוש עומד להיות ספורטיבי עם רכיבות ארוכות במהירות גבוהה על הכביש המהיר כדי לצמצם מרחקים.

כרגע מבחינת נוחות הכסא סופר נוח אבל הכיפוף בברכיים יחסית לאופנועי אדוונצ'ר גדול יותר, אני 1.85.

כל טיפול דורש בדיקת מרווח שסתומים, טיפול אחרי הרצה מוגדר כשעתיים עבודה (שעות מוסך) וזה מקפיץ את המחיר, לפי האינטרנט בערך 270 יורו שזה הרבה ביחס לאופנועים אחרים שטיפול אחרי הרצה עולה באיזור ה150 יורו