יפה תתחדש! מוזר לשמוע השוואה ל-SMT אבל אני עוקב![]()
תתחדש. ה-TT המקורי משנות ה-80 היה האופנוע ה״כבד״ הראשון שרכבתי עליו מחוץ לשעורי הנהיגה. היה לשכן שלי כזה.. מה שבעיקר זכור לי זה הפיצוץ שקיבלתי מתחת לברך מהצילינד - שמור על הרגליים שלך
![]()
הם שונים באיך שהם עושים את זה אבל בסופו של יום אם מסתכלים על מהירות הפניה היציבות והיכולת לשנות כיוון הם די דומים.
המגן של גוצי דק יותר ולפי דעתי יפה יותר אבל אחד משלושת נקודות החיבור הוא המנוע, אני מאמין שמוטוגוצי יודעים מה הם עושים אבל בהפקו בקר החליטו לא לחבר למנוע.
זה של מוטוגוצי
Moto-Guzzi-V85-TT_21.jpg
וזה של הפקו
hepco.jpg
צריכת דלק בזמן ההרצה 22 ק"מ לליטר.
הדורסדרו אופנוע מעולה והוא כבר היה מועמד שקניתי את הSMT אבל המיכל דלק בדורסדרו קטן מידי בזמן שהמנוע לא חסכוני במיוחד מה שמאלץ עצירות דחופות מידי ובטיולים שאתה רוכב במקומות שאתה לא מכיר הפחד שלא תספיק לתחנה הבאה מעיק.
זה משהוא שחשבתי עליו כי יש לי רגליים ארוכות אבל על הTT אני לא רואה איך הברך שלי תגיע לראש המנוע.
העיצוב של הגוצי נראה הרבה יותר עדין מה גם שהוא מתפרס על יותר שטח.
כן צריכת דלק נוראית (הזוי שב900 אפריליה בחרה להתעלם מזה ולהקטין עוד את הטווח).
הצריכה מרשימה מאוד באופן יחסי, אפילו שזה הרצה. על איזה תחום סלד אתה נשאר?
Sent from my MI 6 using Tapatalk
תתחדש. עיצוב וצבע יוצאים דופן ללא ספק.
כנראה שאני לא עומד להיות היחיד על הכביש, 1800 יחידות נמכרו כבר באירופה ומוטו גוצי מתכננים ליצר 5000 יחידות עד סוף השנה, מחוץ לאירופה המכירות עומדות להתחיל החודש כולל בארצות הברית.
תשאירו קצת לאחרים! אנחנו מתקשים לקבל מלאי של ה-TT החדש לישראל..
את ההזמנה המקורית שלנו, דוחים כבר יותר מחודש. מכל הכלים שהזמנו צמצמו לנו את המשלוח הראשון ל-2 יחידות בלבד. (מותר בהזמנה ראשונית של דגם חדש לחלוטין לישראל להזמין רק 10 יחידות תחת הגדרת "אב טיפוס").
השבוע הודיעו שישלחו לנו רק בעוד שבועיים, יחידה אחת בלבד מכל ההזמנה![]()
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
אופנוע מהמם בעיני. תתחדש וסע בדרכים טובות
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
עידכונים:
700 ק"מ- מגיע לאופנוע בחניה בעבודה ורואה את זה
Leak.jpg
נראה כמו שכלב השתין על הג'נט אבל בנגיעה זה היה כמו דבש שזה אומר שמן גיר.
טלפון לדילר והוא גרר את האופנוע, לאחר דין ודברים עם מוטוגוצי גרמניה הוחלט להחליף את מה שנקרא באנגלית BEVEL GEAR
Bevel gear.jpg
ההמתנה התחילה לעצבן אותי ימים עברו ללא התקדמות, אז מכתבים נכתבו וטלפונים נעשו כמו שרק ישראלים יודעים לעשותוהנה הטלפון מצלצל והשיחה המזוהה מראה שיחה מאיטליה, דויד (לא יהודי) ממוטו גוצי (HQ) בקו השני מדבר איתי גרמנית במבטא איטלקי כבד, מתנצל ומסביר לי איך הם מטפלים בזה (KTM אני מקווה שאתם קוראים את זה), מאותו היום הוא התקשר עוד פעמיים לוודא שהכל טוב איתי.
פעם ראשונה שאני שומע שהיצרן מתקשר ללקוחות ועובד מולם, מאותו הרגע דויד לקח פיקוד ודיבר בשבילי עם הדילר, נראה שהם מתחילים לקחת ברצינות את עניין השירות.
עידכון ה1000 ק"מ למטה
1000 ק"מ
הכל עובד ומתפקד כמו שצריך, מגן מנוע של הפקו בקר הותקן, המגן של מוטוגוצי מתעכב לשוק הגרמני לכן לא היה לי זמן לחכות, במפתיע ההפקו בקר עולה כפול 2 מזה של מוטו גוצי (100 יורו מול 200 יורו) אבל לא הייתה ברירה.
צריכת הדלק רק משתפרת, עכשיו חציתי את קו ה22 ק"מ לליטר והמחשב מראה 22.5.
המנוע פנינה אמיתית, הרבה בוחנים כתבו שצריך להחליף הילוכים תכוף יותר ממה שהם מצפים וכך גם היה איתי אבל אז שמתי לב שזה הרוכב לא המנוע, אני ממש צריך להכריח את עצמי לא להוריד הילוך שהמהירות יורדת זה הרגל שקשה להיפטר ממנו, הTT סוחב במישור גם מתחת ל2000 סל"ד בלי להתרגש, צריך ללמד את המוח מחדש כדי להנות מזה.
המנוע מפיק הרבה צלילים מכניים, טיקטוק פה יבבת מיסבים שם אבל זה הDNA של המנוע וככה הוא עובד, חלק אולי התקשו לקבל את זה, בכל מקרה המנוע שקט כמיטב תקן היורו האחרון
Sachsen.jpg
אתה יודע מה דבר אחרון שאני רוצה בשירות? זה שיחות עם יצרן.
ליקויים צריך לתקן ומהר. עדיף בלי דיבורים.
Sent from my iPhone using Tapatalk