רוכב כיום הונדה 4 צילנדר, עשיתי נסיעת מבחן היום על קטמ מנוע טווין ענק, מבחינתי כל האופנוע רוטט ומבוורץ, בידים והרגליים.
כשחזרתי לרכב על שלי, הרגשתי חלקות שלא קיימת בטווין, האם הרגשתי את זה בגלל נסיעת המבחן? חיים ים זה ביום יום ? מתרגלים ?
רוכב כיום הונדה 4 צילנדר, עשיתי נסיעת מבחן היום על קטמ מנוע טווין ענק, מבחינתי כל האופנוע רוטט ומבוורץ, בידים והרגליים.
כשחזרתי לרכב על שלי, הרגשתי חלקות שלא קיימת בטווין, האם הרגשתי את זה בגלל נסיעת המבחן? חיים ים זה ביום יום ? מתרגלים ?
HONDA CB500X 2015
HONDA CB1000F 2015
... TBD ....
כן, מתרגלים. זה לא סינגל שהוא ויברטור ותרצה או לא תרצה הוא ירעיד לך את הנשמה, טווין הוא יותר מחוספס ממרובע צילינדרים, אבל ביומיום לא שמים לב לזה. (לדוגמא כשלקחתי לסיבוב קצר את הוולקן 900 של אבא שלי, הויברציות די הציקו לי. כשהיה לי אותו לכמה ימים ותפרנו ביחד 400 ק"מ אז באמת שהתרגלתי ולא מרגישים את זה).
אתה טועה כשאתה כותב זאת כעובדה מוגמרת, החלטית ובלתי ניתנת לערעור. כאילו מדובר על אחת מאמיתות העולם. לא רכבת על כל מנועי הסינגל לכביש שיש בשביל להכריז זאת. אפילו מנועי הסינגל מסדרת ה-390\401 של הק.ט.מ\הוסקוורנה, שעובדים קשה ובסל"ד גבוה - רחוקים מלהתאים למשפט הזה שלך. גם הסדרה הגדולה יותר, ה-690\701 לא מרגישה כמו "ויברטור". היא כן מרעידה את הנשמה, אבל מהסיבות הנכונות שבגללן רוכבים על אופנוע ומחייכים, וזה לא בגלל ויברציות המנוע.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
התדר של מנוע V בדרך כלל אינו גורם לנימול הידיים לעומת זאת יש 4 בשורה שמעבירים זימזום כזה לכידון וזה מרדים את הידיים.
גם מתרגלים וגם... או שאוהבים, או שלא אוהבים.
אחרי שנים ארוכות על 4-בשורה (בנדיט 1200) עברתי לדוקאטי (ועוד לאחד הדגמים היותר-רועדים). בנסיעות הראשונות זה הרגיש כאילו בטווח שבין 2000 ל-3500 סל"ד האופנוע מנסה לפרק את עצמו. אחרי זה... גם אני התרגלתי, וגם התחלתי להתייחס לזה כעוד פאן באופי של האופנוע.
לא לכולם זה מתאים, ויש רוכבים שחשובה להם החלקות בתגובות. להם עדיף להישאר עם אופנועי 4 צילינדר.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
חחח ואני עברתי היום מסינגל לטוין, והטויין מרגיש לי חלק מידי
אפילו קצת מתגעגע לויברוצים שלו