ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
כוח סוס ומשקל זה נחמד.
אבל לא פחות חשוב זה המומנט. מנוע שעל הנייר יש לו x כו"ס אבל אתה צריך לעבוד איתו על קצה הסקאה כדי להגיע אליהם, ירגיש פחות טוב מאופנוע עתיר מומנט, שגם בד"כ יתן אותו על טווח יותר רחב של הסל"ד.
בנוסף,
אם אתה מתכנן גם רכיבות ארוכות בסופשים, אופנוע גדול מוגבל יתן לך הרבה יותר. כנל לגבי מכלולי שלדה.

בכוונה לא נכנס לדגמים ספציפיים ושאלות של תחזוקה ואמינות.ממ
למדתי על דיוק 390 וקניתי SV650 מוגבל כאופנוע ראשון. במהלך שבעת החודשים שלי איתו כל הזמן קינן לי בראש הזכרון המתרחק של הדיוק וההתנהגות שלו איתי כ"ל" מול הכלי שיושב לי מתחת לישבן.
כשהחלטתי שנמאס לי לסבול, לקחתי גם את הדיוק לנסיעת מבחן שאישררה שהזכרון שלי לא היה סוביקטיבי.
כח זה באמת לא הכל (ולכן גם לא קניתי את הדיוק אלא אופנוע חלש משמעותית.ממ) וגם מומנט זה לא הכל. לאופנוע מוגבל יש כמה "שטיקים" מעניינים שצריך לקחת בחשבון כמו יחסי העברה שמתוכננים סביב רצועת כח שבכלל לא קיימת בגלל ההגבלה...

יש לזה פתרון - הוא בן 21, עם נסיון של כמה שנים על קטנועים והוא יכול להגדיל את הרשיון ולקנות אופנוע לא מוגבל, דוגמת הMT07 שהוא מאוד רוצה. הוא נרתע מזה מתוך חשש שהאופנוע הלא מוגבל יהיה גדול עליו בהתחלה. אני לא בטוח עד כמה זה באמת תופס במקרה שלו.