ייתכן ליד פורדיס ( חדרה) היתה שם רצועת חוף נגישה לג'יפים - אני לא יודע מה המצב כיום.
תכין אל תוש
מחפש חוף ללילה אחד שאפשר להיכנס עם האופנוע ליד האוהל.
יש דבר כזה במישור החוף?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
ייתכן ליד פורדיס ( חדרה) היתה שם רצועת חוף נגישה לג'יפים - אני לא יודע מה המצב כיום.
תכין אל תוש
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
בניצנים יש אזור אוהלים בתשלום. החניה הכי קרובה במרחק כמה עשרות מ'.
זיקים כנ"ל ויש גם את האגמים.
חוף ט"ו באשדוד. חניה קרובה אם אתה קרוב למתחם.
חוף חברת חשמל אשדוד- לא תמיד נקי אבל מגרש כורכר ממש קרוב.
חוף שמדרום לנחל חדרה, לא הייתי ישן שם בגלל ערסים מכל העדות שמתפרעים בנסיעה מהירה.
פקחים מחלקים דוח"ות לרכבי שטח שנוסעים בחוף. לא יודע לגבי אופנועים.
אם אתה עם דו"צלוח גם חול עמוק הרצועה הכי בטוחה שוממה ונקיה היא מצפון לזיקים לכוון המסוע של חברת חשמל. אל תעבור את המסוע גם אם השומר לא ראה.
אסור לך להתקרב למרחק של פחות מ100 מטר מהחוף.
למעט מקומות שמוסדרים להורדת סירות לים.
רציתי להציע את חוף הבונים אבל באתר של שמורות הטבע כתוב שהוא סגור ללינה מתחילת השנה.
כעיקרון זה חוף מוסדר בתשלום (אם בכלל) בלי ערסים. בלי מוזיקה ואפילו אם אתה רוצה לעשות מדורה אתה חייב לקנות שק עצים באתר ולעשות בחצי חבית.
את האופנוע החניתי כמה מטרים מהסלעים צמוד לאחד המתקנים (בתאום עם מי שהיה שם כמובן) - עשר מטר מהאוהל בטווח ראיה.
תברר איך זה באכזיב.
אם אתה לא חייב להיכנס למיים וים תברר על גן לאומי ירקון.
לעזזל, אם הצבא מאשר - לך לישון בזיקים. על הגדר.
אגב הבונים ..
https://www.zman.co.il/6634/
בכלל, נראה שסגרו לנו את כל החופים.
אולי תנסה להיות קיבוצניק? אני לא מדבר על שפיים - מה רע בלהיות קיבוצניק בפלמחים?
לכן בתור דייג מכרתי את הג'יפ. במהלך היום ברוב החופים מסתובבים פקחים שמצלמים מרחוק את המספר (בגלל קטטות ואיומים) והקנסות גבוהים.
יש חוף אחד שעדיין אפשר לבלות בו בלילה עם ג'יפ (בין פלמחים לאשדוד) אבל עוברים שם ערסים על רייזרים ואופונועים במהירות מפגרת. כשמדובר באוהל אני תמיד מקים מחסום עם מחזירי אור ובצד השני הג'יפ. בחופים שציינתי הדרכים קרובות יותר לקו המים ולא תהייה בעיה עם הפקחים.