עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 20

אשכול: המלצה על מנעול לאופנוע דגם OXFORD NEMESIS מחיר ממש משתלם!

צפייה משולבת

Junior Member

המלצה על מנעול לאופנוע דגם OXFORD NEMESIS מחיר ממש משתלם!

מנעול לאופנוע דגם OXFORD NEMESIS

אהלן חברים!
    לאחר מחקר ובדיקה מעמיקה של הרבה מנעולים וקריאת חוות דעת וסרטונים אני חייב להמליץ על המנעול של OXFORD סדרת NEMESIS
    המחירים בארץ שבדקתי הם פשוט גבוהים בטירוף!
    למי שלא מכיר:
    מנעול העשוי מפלדה מחוזקת 16 מ"מ!! 2M
    מנעול מפלדה מחוזקת עם נעילה כפולה!
    מחיר בארץ: 1939 ש"ח-אופנוסנטר ל1.5M

המחיר שאני מצאתי בחו"ל הוא 969 ש"ח! כולל הכל כולל מיסים ומשלוח!

ממליץ בחום על המוכר הזה באמאזון:
    ***עריכה: הורדנו אפיליציה מהלינק. ההנהלה*** https://www.amazon.co.uk/gp/product/B004S69GEI

אם עושים מנוי פריים (בחינם לחודשיים וניתן לביטול חינם ברגע קבלת המוצר) המשלוח יורד81oREkD4o6L._SL1500_.jpg81oREkD4o6L._SL1500_.jpg
    נערך לאחרונה על ידי uriar; 12-05-2019 בשעה 08:30.

Senior Member
    זה הרגיש כמו פרסומת או משהו שפירסמת את אותה הודעה בפורום ציוד.
    עכשיו אני בטוח בזה.

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    זה הרגיש כמו פרסומת או משהו שפירסמת את אותה הודעה בפורום ציוד.
    עכשיו אני בטוח בזה.
    הוא כנראה בתוכנית השותפים של אמאזון...
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Member
    אפיליאייט...
    mt-07

Senior Member
    ועוד מפרסם לינק למוכר שלא שולח לארץ.

Senior Member
    הבחור חי בקנדה - קשה לו לבדוק זוטות כאלה...

Junior Member
    חבל שאתם מלכלכים סתם, המוצר כן נשלח לארץ, זה ידוע שבאמאזון אירופה יש באג שמראה שרוב המוצרים לא נשלחים לארץ, ברגע שתשימו את המוצר בסל הקניה אתם תראו שהוא נשלח לארץ
    ולמה זה משנה אם זה אפילייט או לא אם זה עדיין חוסך מעל 1000 ש"ח? יש לך ספקות לגבי האיכות של OXFORD?
    אני גר בקנדה? יפה לך להגיד פרטים אישיים עלי רוצה גם לספר את אילן היוחסין שלי?

Senior Member
    כי:
    א. נהוג לרשום שזה אפיליאציה ואתה מרוויח מזה.
    ב. אתה מדבר כאילו רכשת את המוצר שבפועל אתה מחרטט המלצות (גם אם הם נכונות,העובדה שהסתרת את העובדה שאתה מרוויח מכל מכירה מורידה את האמינות שלהן לאפס).

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    כי:
    א. נהוג לרשום שזה אפיליאציה ואתה מרוויח מזה.
    ב. אתה מדבר כאילו רכשת את המוצר שבפועל אתה מחרטט המלצות (גם אם הם נכונות,העובדה שהסתרת את העובדה שאתה מרוויח מכל מכירה מורידה את האמינות שלהן לאפס).
    מדהים שאתה קובע שאני מחרטט המלצות ולא יודע בפועל אם המוצר טוב או לא, במקרה למשפחה שלי יש והיו המון אופנועים/קטנועים כולל אני עצמי.
    לגבי זה שזה אפילאציה אתה צודק שהייתי צריך להגיד שזה קשור

לגבי איכות המוצר תעשה טובה ותפסיק להתייפייף ולשחק אותה כאילו אתה לא מודע לכמה המוצרים של החברה (בייחוד הסדרה הזאת) טובים.
    הכאב הזה שמישהו אולי יקבל משהו מזה שהוא ממליץ ואתה "תצא פרייאר" אוכל אותך? מצאתי מוצר מדהים שפה בארץ עולה ב-1000 ש"ח יותר. מוכר אמין כמו אמאזון עם אחריות של אמאזון ואתה בא ובוכה לי על 1% עמלה שאני עושה או לא עושה מזה?
    פשוט בדיחה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי pricecheckil צפיה בהודעה
    מדהים שאתה קובע שאני מחרטט המלצות ולא יודע בפועל אם המוצר טוב או לא, במקרה למשפחה שלי יש והיו המון אופנועים/קטנועים כולל אני עצמי.
    לגבי זה שזה אפילאציה אתה צודק שהייתי צריך להגיד שזה קשור

לגבי איכות המוצר תעשה טובה ותפסיק להתייפייף ולשחק אותה כאילו אתה לא מודע לכמה המוצרים של החברה (בייחוד הסדרה הזאת) טובים.
    הכאב הזה שמישהו אולי יקבל משהו מזה שהוא ממליץ ואתה "תצא פרייאר" אוכל אותך? מצאתי מוצר מדהים שפה בארץ עולה ב-1000 ש"ח יותר. מוכר אמין כמו אמאזון עם אחריות של אמאזון ואתה בא ובוכה לי על 1% עמלה שאני עושה או לא עושה מזה?
    פשוט בדיחה.
    היית מקבל המלצה ממישהו ש"ממליץ" לך על מוצר ובדיעבד אתה מגלה שעל כל קנייה דרכו הוא מרוויח עלייך? וזה בלי שהוא אמר לך?
    לא,ולכן כל ההמלצות שלך שוות 0 אחד גדול בעיניי.
    ממש לא אכפת לי שמישהו ירוויח,אם הוא עושה את זה בתום לב ובגילוי נאות אמיתי.

Junior Member
    אחי אמרתי כנראה שהייתי צריך להגיד שזה נותן לי משהו, בסופו של יום, ההנחה היא אמיתית ומשמעותית.
    בכל אופן אם תקרא למעלה תבין שההמלצה נתנה באמת מתוך הבנה והכרה בתחום האופנועים, אבא שלי בונה ומשפץ את האופנועים שלו לבד, לי אישית היו אופנועים ולסבא שלי ז"ל, במשך שנים היה מוסך אופנועים. חבל שזה התדרדר לכדי טונים ודיבור שלא לעניין (בעיקר על ידי ג'וני) אבל מיציתי את הויכוח.
    באתי לעשות טוב ולחסוך כסף לאנשים שאני בטוח שישמחו לחסוך אותו. הייתי צריך לכתוב שזה אפילאציה. טעות שלי

Senior Member
    אני לא יודע עליך שום דבר למעט הדברים שאתה משחרר באופן חופשי לכל עולם ברשתות החברתיות.
    אז אני לא מסוגל לספר את אילן היוחסין שלך (למעט זה ששם המשפחה אשכנזי בעוד שתווי הפנים קווקזיים) אבל אני יודע איך קוראים לך (ערן - זה אפילו מופיע בלינק שאתה בעצמך שמת כאן), איפה אתה גר, מתי ועם מי התחתנת, כמה ילדים יש לך, מה עשית בצבא, מה עשית אחרי הצבא ומה אתה עושה כרגע (בזמן שאתה לא מחפש להשלים הכנסה עם לינקים לאמאזון).
    ואני בכלל נכנסתי לבדוק משום שרציתי לראות אם אתה לפחות ממליץ מנסיון אבל לא מצאתי שום קשר לאופנועים...

בכל אופן, אם מה שרשמתי מטריד אותך אז תרשה לי להמליץ לך להיות קצת יותר סלקטיבי במה שאתה משחרר באופן חופשי באינטרנט.

Junior Member
    אני לא מסתיר שום דבר שאני לא רוצה, אתה לעומת זאת מתחבא.
    העקיצה על תווי פנים קווקזים נמוכה ועלובה. הפייסבוק שלי פתוח ממש שרלוק הולמס. מה עשיתי בצבא אין לך מושג.
    יש לי קשר גדול לאופנועים זה שלא ראית בפייסבוק לא אומר שום דבר, חבל שלא חקרת יותר טוב אם אתה מכיר אותי כ"כ טוב.
    בקיצור אתה כנראה בן אדם קטן חסר ביטחון וקנאי שכואב לו שהמלצתי על משהו, ולא מחוסר ידע כמו שציינת.

Senior Member
    בטוח שיש לך גם המון נסיון בערכות לק ובגדי ים לנשים שאתה מקדם באינטרנט.
    לכל בן אדם סביר ברורה הבעייתיות וחוסר תום הלב במיצג הזה שלך אבל אם זה לא ברור לך אז אני אצטט מחוקי הפורום:
    "פרסומות ופרסום כל שהוא בפורום, כולל בפרופיל המשתמש וכל שדה בו, בתמונת פרופיל, בסמליל, באזור החתימה, בפניה מסחרית לחברי פורום,
    המלצה מסחרית לקנייה ואו מבצע גם לעסק שהנכם קשורים בו גם אם לא, תיעשה רק לאחר פניה מסודרת להנהלת הפורום."

Junior Member
    הקבוצה שנכנסת אליה שרלוק היא קבוצה של המלצות ודילים שאני מנהל אותה נכון ככה עובדות הקבוצות האלו.
    דווקא בנושא הספציפי הזה אתה טועה מאוד. השרשרת הומלצה על ידי אבא שלי שהיא מיועדת לאופנוע שלו. וזה בלי קשר לשאר האופנועים וספות וקטנועים שהיו לנו.
    אגב שרלוק לסבא שלי ז"ל היה מוסך של אופנועים במשך שנים, כנראה שיש לנו ידע במשפחה על אופנועים.
    אבל תמשיך לזלזל תמשיך לחשוב שאתה גאון ובטח להסתתר מאחורי המחשב.
    יום טוב, אני איתך את הדיון סיימתי