אם ההנחה שלך פותח השירשור היא נכונה - אז המסקנה התבקשת היא הפוכה לא? אם זה עוד מעט נגמר, כדאי לנצל את הזמן ולהינות
אם ההנחה שלך פותח השירשור היא נכונה - אז המסקנה התבקשת היא הפוכה לא? אם זה עוד מעט נגמר, כדאי לנצל את הזמן ולהינות
ואם רכבים חשמליים יוזלו לעם למחירים שפויים כמו של מחיר משפחתומטית ממוצעת? זה כבר ישנה את התמונה..
אני לא יודע אם אלו שטויות, יש היום המון כלים חשמליים שמתקבלים AS IS, ואף אחד לא עוצר לרגע ושואל אם זה נכון או לא. לחלקם אתה אפילו לא מודע.
אתה יכול לומר את זה על כל דבר.. איך פעם אנשים היו צריכים ללכת לנהר לשטוף את עצמם? איך פעם אנשים התניידו על סוסים..? זה קרה, כי זה מה שהיה. זו לא חכמה לבקר בדיעבד את העבר. אבל זהו לא דיון פילוסופי, זהו דיון פרקטי. בסופו של יום, כמה משתלם להשקיע בענף הדו-גלגלי, ספציפית בישראל, לנוכח העתיד המאיים עליו?
זה לא דיון של מדע בדיוני. זהו דיון פרקטי. אני חיפשתי תשובה פרקטית: כן להוציא רישיון, לא להוציא רישיון; כן שווה לקנות היום אופנוע, לא שווה לקנות היום אופנוע. אני אשמח אם נישאר עם רגליים על הקרקע [תרתי משמע].
רב ראשי, אני מקווה שלא. אפיפיור, אני מניח שלא. אבל אולי אנשים בפורום שמבינים קצת יותר ממני ויוכלו לשער לאן נושבת הרוח ומה עוצמתה.
לא מדובר כאן על תיאוריות קונספירציה, מדובר כאן על העתיד (הלא ממש רחוק) ועל השפעתו על תחום הדו-גלגלי. יותר מזה..?
עכשיו, אם אין לך משהו לתרום לשאלה שלי, אתה באמת לא חייב להשתתף בדיון.