תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: יעוץ רכישת ציוד

Junior Member

יעוץ רכישת ציוד

שלום לכולם
    ברשותי קוואסאקי נינג'ה 300 אופנוע ראשון אחרי טסט
    🤙 רוב הנסיעות שלי יהיו בכביש מהיר.
    אני מחפש לרכוש ציוד מיגון הכולל קסדה, כפפות, ברכיות ומעיל קיץ עם מיגון גב. התקציב שברשותי הוא 5000 ש"ח. יש אפשרות למשוך עוד 1000. אשמח לקבלת יעוץ עבור הציוד ואם אפשרי אפילו אם מוכר לכם חנות טובה שתעשה הנחה לכל הציוד יחד( עדיפות לקנות באותה החנות)

Member
    אני עם הdainese hydra flux d-dry , מאוד מרוצה ממנו בינתיים.
    קניתי במחיר מעולה לפני כמה חודשים אצל מוטורייב בת"א, היה במבצע אצלם.

יתרונות זה שהוא באיכות טובה, זרימת אוויר מעולה(!), מגני CE בכתפיים ומרפקים, מגיע עם בטנה D-DRY שהיא נחמדה מאוד לבקרים קרירים וגם עמידה במים(אמורה להיות).
    חסרונות - מגיע בלי מגן גב (אני הוספתי את המגן PRO שלהם בתקן CE2 בעוד 400 שח), יש רק שני כיסים (לא עמידים במים), אין סקוטצ'ים להידוק מעל המרפקים כדי לעזור לקבע את המגנים במקום שזה קצת מעצבן, עמידות חלשה בפני החלקה.

יש פה פשרות, אבל מעיל במחיר פגז ובאיכות טובה, והכי חשוב פרקטי לקיץ הישראלי

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Vision צפיה בהודעה
    אני עם הdainese hydra flux d-dry , מאוד מרוצה ממנו בינתיים.
    קניתי במחיר מעולה לפני כמה חודשים אצל מוטורייב בת"א, היה במבצע אצלם.

יתרונות זה שהוא באיכות טובה, זרימת אוויר מעולה(!), מגני CE בכתפיים ומרפקים, מגיע עם בטנה D-DRY שהיא נחמדה מאוד לבקרים קרירים וגם עמידה במים(אמורה להיות).
    חסרונות - מגיע בלי מגן גב (אני הוספתי את המגן PRO שלהם בתקן CE2 בעוד 400 שח), יש רק שני כיסים (לא עמידים במים), אין סקוטצ'ים להידוק מעל המרפקים כדי לעזור לקבע את המגנים במקום שזה קצת מעצבן, עמידות חלשה בפני החלקה.

יש פה פשרות, אבל מעיל במחיר פגז ובאיכות טובה, והכי חשוב פרקטי לקיץ הישראלי
    השאלה שלי היא עד כמה העמידות של חלשה בפני החלקות. הרי רוב הנסיעות שלי יהיו בכבישים מהירים 100+ קמ"ש. אני מעדיף להביא מעיל קצת יותר חם , להזיעה יותר אבל אחד שבאמת יגן עלי בנפילה או החלקה. יש רעיונות לאחד כזה ?

Member
    עמידות חלשה. ממה שסיפרו לי, הוא לא יחזיק יותר מכמה מטרים בהחלקה.

אם אתה מעדיף בטיחותי וחם יותר אז עדיף לקחת משהו משולב עור/קבלר/בד אחר חזק יותר. מנוסים ממני ימליצו, אני לא מכיר משהו באופן אישי.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Maxpen13 צפיה בהודעה
    השאלה שלי היא עד כמה העמידות של חלשה בפני החלקות. הרי רוב הנסיעות שלי יהיו בכבישים מהירים 100+ קמ"ש. אני מעדיף להביא מעיל קצת יותר חם , להזיעה יותר אבל אחד שבאמת יגן עלי בנפילה או החלקה. יש רעיונות לאחד כזה ?
    חליפת עור תתן לך את העמידות הטובה ביותר בהחלקות אבל תאייד אותך בקיץ לכן כדאי להתפשר על קורדורה או משהו דומה עם כל המיגונים הנדרשים יחד עם קורס רכיבה.

Senior Member
    אני חושב שבודדים האנשים שמסוגלים לרכב עם מעיל עור בקיץ הישראלי.
    השילוב בין הטמפרטורה הגבוהה לאחוזי הלחות יגרמו לך או:
    1.לנסוע בלי מעיל.
    2. להיות מוטרד מהחום והזיעה בזמן הנסיעה ולא להיות מרוכז בנסיעה עצמה.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    בתקציב הזה תוכל להעמיד בחו''ל 'מלתחה' מלאה לעונה (קיץ או חורף) כולל כרטיס טיסה (לגרמניה נניח). אם תוציא את הכרטיס טיסה מהחישוב, תוכל אפילו כמעט להשלים 2 עונות.
    לגבי המלצות ספציפיות, אם אתה מתכנן לקנות ציוד לקיץ (מה שעדיף לדעתי בארץ שלנו) כדאי לך לחפש את הכי מאוורר. אני משתמש במעיל רשת/קורדורה של הלד, כפפות רוויט סנד2, ונעליים מאווררות של הלד. ביומיום אני משתמש במכנסי ג'ינס שמיגנתי בברוש ולטיולים או כשממש חם אני משתמש במכנסי רכיבה מאווררות של הלד (הסט של המעיל). כל הציוד הממותג עלה ביחד בסביבות 500 יורו בחנות בהולנד.

Member
    אם אתה מחפש מיגון טוב נגד החלקה יש גם את המעילי קיץ שמייצרים ברוש(חנות בת"א).
    הם ממוגנים בבד קבלר (מאוד עמיד בהחלקות) באזורי סיכון, ועדיין יחסית מאווררים.

להמליץ עליהם אישית אני לא יכול כי אין ברשותי, אבל עשו עליהם ביקורת יחסית חיובית בפול גז.

Junior Member
    תודה רבה למגיבים, אכן אני אעשה כפי שהמלצתם ואלך על מעיל רשת של חברה מוכרת.
    יש המלצות לחנויות אמינות בארץ שאני אוכל לקנות שם את כל הציוד ושיש שם מבחר גדול?