שלום לכולם,
ובכן הגיע הרגע הזה שהוחלט שאני חייב לעשות טסט לגרוטאה שלי. במקור תיכננתי לתת למוסכניק הקבוע שלי להעביר לי את הטסט, אבל מרפי כמו מרפי דאג שהמוסכניק לא ירגיש טוב (ממתין לניתוח) כשכבר מצאתי זמן להתקשר אליו. קצת רקע, מדובר ביונדאי אקסנט 1994, שנוסעת הרבה יותר טוב מאיך שהיא ניראת. היא נוסעת בממוצע 5 ק"מ בחודש, במקרה הטוב והחלפתי לה את 4 הצמיגים לפני כמה ימים. עד כמה שידוע לי אין סיבה אמיתית שהיא לא תעבור (אין נזילות, הבלמים במצב טוב, כל האורות עובדים) למעט הלוק החיצוני שלה (צירפתי תמונה להמחשה). לא מחפש לתקן בה דברים קוסמטיים או להפוך אותה לרכב מירוצים עם מנוע חדש וחזק.
מכיוון שאני למוד טסטים עם גרוטאות אני די בטוח שברגע שאני אתקרב למכון לעשות טסט לבד היא תיכשל רק על המראה שלה, ולכן אני מחפש מוסכניק אמין וטוב שיוכל 'להפעיל את קסמיו' ולהעביר אותה. בעדיפות למוסך פרטי וקטן, באזור ראשון לציון מרכז/מזרח, עם חריגה קלה מאוד עד אזור (בכל זאת אין לרכב טסט וכבר קיבלתי צינור על נסיעה בלי טסט). הבונוס למוסכניק, באם ימצא חן בעיני, הוא הזכות להעביר אותה טסט כל חצי שנה.
תודה לעוזרים.
עריכה:
אני יודע שהפוסט מתאים יותר לפורום השכן, אבל אני מכיר וסומך על האנשים כאן מעט יותר (בכל מקרה יפורסם גם שם).