יכול להיות שזו עלייה שנובעת מעליית המס על רכישת רכב?
כידוע, מטרו החלו לא מזמן מכירה מוקדמת של הטנרה 'הגמל והאום' 700.
תקציר:
כבר בדצמבר הם ערכו מסיבת עיתונאים מפוצצת והכריזו על מחיר שיחזיר מספיק עודף לשלוש עגלות בסופר מ65 אלף... אך מטרו עשו מטרו והעלו את המחיר ב5 אלף (אל דאגה עדיין נשאר עודף לשלוש העגלות).
בנימה אישית ותסלחו לי על הבורות והתמימות אבל אני באמת לא מבין איך אנשים עדיין מצליחים לסמוך על יבואן שכזה, בתחום ככ יקר השירות והאמינות הן המאסט (לדעתי) .
לדעתכם/ן יש דבר ראלי שנוכל לעשות מול זה? כן, אני מאמין בכם שובבים/ות ואנרכיסטים/ות יקרים/ות.
יד על הלב1: אני לא אקנה ולא חשבתי לקנות (אוליי קצת חלמתי).
יד על הלב2: לא, חרם צרכנים לא ראלי בישראל, מה זה נראה לכם? קוטג'?! מילקי?!
יד על הלב3: מה זאת השטות הזאת של מכירה מוקדמת? איך בנאדם בכלל קונה אופנוע בלי לנסוע עליו לפני?!
יד על הלב4: יד על הלב3 הייתה שאלה רטורית.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
יכול להיות שזו עלייה שנובעת מעליית המס על רכישת רכב?
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
מה גם שעליית המס הייתה ידועה בזמן ההתחייבות הראשונית שלהם
Sent from my MI 6 using Tapatalk
סתם חזירות נטו מה חדש?
ועדיין אנשים יבלעו את הצפרדע וימשיכו לקנות את המותגים שלהם, הסיבה פשוטה
הם מייצגים "מותגי על" (מבלי לפגוע בשאר היבואנים) לכן הם מרשים לעצמם לעשות מה שבא להם .(לא נותן להם זכות)
תוסיף את תרבות ה"עדר" במדינה ותקבל גם תשובה ממה נובעת החזירות,בסופו של דבר כשהשלם גדול משאר חלקיו זו התוצאה,
היום זה 5000 ש"ח מחר זה 10000 מישהו אמר קרטל?
מטרו לדעתי שוגים שהם באים עם הבטחות ושלא נדבר על "מכירה מוקדמת"... שלא רואה כל הבדל בין מכירה רגילה ל"מכירה מוקדמת".
שנית, האופנוע לא זול בחו"ל. סביבות ה-9600 יורו.
רוצה לקבל את אחד הכלים הראשונים שנוחתים בארץ? תשלם יותר. סביר להניח גם שלאור הביקוש בעולם היבואן מקבל כמות מוגבלת של כלים, ומן הסתם הוא מחפש למקסם רווחים עליהם.
רוצה לקבל במחיר משתלם? חכה לסוף השנה, בטח יהיו מבצעים.
רוצה לחסוך עוד קצת? חכה לשנה הבאה, ותקווה שישארו כלים עם יד יבואן.
אנשים פה שוכחים שהיבואן קיים כדי להרוויח, לא כדי לספק לכם אופנועים במחיר עלות. כהביקוש למוצר מסויים עולה על ההיצע, המחיר שלו מטפס מעלה. ע"ע מחירי הדיור (ודיור הוא דבר "קצת" יותר נחוץ מטנרה 700).
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
הם מייצגים "מותגי על" (מבלי לפגוע בשאר היבואנים) לכן הם מרשים לעצמם לעשות מה שבא להם .(לא נותן להם זכות)
תוסיף את תרבות ה"עדר" במדינה ותקבל גם תשובה ממה נובעת החזירות,בסופו של דבר כשהשלם גדול משאר חלקיו זו התוצאה,
היום זה 5000 ש"ח מחר זה 10000 מישהו אמר קרטל?[/QUOTE]
קצת סדר.
מטרו זה יותר בכיוון של דואפול כלומר בעל שליטה על מחצית מהמותגים היפנים ועוד כמה מותגים נוספים בענף.
מאחר ואין יבוא מקביל סדיר למותגים אותם הם מייבאים ואין אפשרות פשוטה ( אירופה אתה יכול לקפוץ למדינה שכנה ולרכוש כלי רכב בעוד כאן אנו מוגבלים) לייבא באופן עצמי רכב חדש ובטח משומש התוצאה היא שליטה על השוק (וזה לפני הקשיים שמערימים עלינו בחקיקה על יבוא חלפים וטיפולים עצמיים שלמיטב ידיעתי החוק אינו מאשר)
רק לידיעה - קרטל הוא התארגנות של יצרנים באותו ענף, לשם קביעת מחירים משותפים. הקרטל קובע מחירים על פי האינטרס של החברות, ולא על פי הביקוש וההיצע בשוק. בפועל הקרטל מתפקד כמו מונופול.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
מתחיל להיות מעניין ,ממתין בסבלנות להתפתחויות ....
לאופנוע הזה יש באזז מטורף. בארץ וגם בחו"ל. אני בספק אם מטרו יתקעו עם כלים שאותם יאלצו לרשום על שמם. אני משער אבל, שחלק מאלה שימהרו לרכוש, ימהרו לא פחות למכור אותו.
איללכא...ואולי מטרו הרשו לעצמם להעלות את המחיר לאחר שנחשפו לתמחור של הקטום החדש.