ציטוט נכתב במקור על ידי ofirus צפיה בהודעה
סתם חזירות נטו מה חדש?
ועדיין אנשים יבלעו את הצפרדע וימשיכו לקנות את המותגים שלהם, הסיבה פשוטה
הם מייצגים "מותגי על" (מבלי לפגוע בשאר היבואנים) לכן הם מרשים לעצמם לעשות מה שבא להם .(לא נותן להם זכות)
תוסיף את תרבות ה"עדר" במדינה ותקבל גם תשובה ממה נובעת החזירות,בסופו של דבר כשהשלם גדול משאר חלקיו זו התוצאה,
היום זה 5000 ש"ח מחר זה 10000 מישהו אמר קרטל?
ציטוט נכתב במקור על ידי Smi1ey צפיה בהודעה
מטרו לדעתי שוגים שהם באים עם הבטחות ושלא נדבר על "מכירה מוקדמת"... שלא רואה כל הבדל בין מכירה רגילה ל"מכירה מוקדמת".

שנית, האופנוע לא זול בחו"ל. סביבות ה-9600 יורו.
ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
רוצה לקבל את אחד הכלים הראשונים שנוחתים בארץ? תשלם יותר. סביר להניח גם שלאור הביקוש בעולם היבואן מקבל כמות מוגבלת של כלים, ומן הסתם הוא מחפש למקסם רווחים עליהם.
רוצה לקבל במחיר משתלם? חכה לסוף השנה, בטח יהיו מבצעים.
רוצה לחסוך עוד קצת? חכה לשנה הבאה, ותקווה שישארו כלים עם יד יבואן.

אנשים פה שוכחים שהיבואן קיים כדי להרוויח, לא כדי לספק לכם אופנועים במחיר עלות. כהביקוש למוצר מסויים עולה על ההיצע, המחיר שלו מטפס מעלה. ע"ע מחירי הדיור (ודיור הוא דבר "קצת" יותר נחוץ מטנרה 700).
ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
זה מהלך די הגיוני, בהתחשב בזה שהמתחרה היחיד שלו כרגע הוא ה-690R.
Africa twin, ה790R, ו850GS כולם מתומחרים מעל 100 אלף. רק ה-790 הרגיל קרוב אליו אבל עם השם שיש ל-KTM והמחיר של 86 אלף, הם לא באמת ברי השוואה.
70 אלף נראים הגיוניים ביחס לשוק.

יאמהה עושים עבודה טובה בכל עניין העלות תועלת עם סדרת ה-MT, מטרו מנצלים את זה, זה הכל.
נקווה שהיפניות האחרות יישרו קו. אני מחכה בקוצר רוח שסוזוקי יביאו sv1000 על בסיס הויסטרום שלהם או שהונדה יוציאו נייקד על בסיס האפריקה טווין.
אני מסכים לחלוטין עם מה שאמרתם, מחיר לגיטימי (יחסית לארץ) וגם אם הם ידרשו יותר זכותם המלאה (וזכותנו תיהיה לנתלונן על כך, לא סותר ). מה שמקומם אותי הוא עניין ההבטחת שווא שלהם, לדעתי זה חוסר לויאליות כלפי קהל הקונים שלהם ועוד יותר גרוע חוסר מקצועיות.

Sent from my MI 6 using Tapatalk