ועוד שאלות ...
11. ביטוחים - אני רוצה להיות מכוסה מכל הכיוונים, צד ג' גניבות תאונות באשמתי וכמובן טיפול רפואי נזקי גוף וכו'
א. אצל מי עושים?
ב. המחיר שציינתי בטבלת העלויות ריאלי?
12. קצת קיטבג אבל בכל זאת. עכשיו בגדול הרעיון שאבלה בתוך קסדה אחרי שמאות הזיעו ונשמו בה קצת עושה לי טיקים בעין.
כדאי להביא קסדות מהארץ או שהקסדות שהחברות משכירות עוברות ניקוי מדי פעם?
בפעם הראשונה לקחתי מהסוכנות, מישהו הבטיח לי שהקסדות חדשות מהניילון ואח"כ ניתן לקנות אותם בחצי מחיר. לא היה
הייתה קסדה משומשת אבל לא משהו זוועה. בטיול השני אצל הרמן קניתי קסדה לג'ינג'ית והבאתי אחת מהבית. ובטיול האחרון
כל הציוד מהבית. קח בחשבון השכרת קסדה כ-10 יורו ליום לאדם . מעיל כפפות כנ"ל. מיותר.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אף פעם לא הזמנתי מקום מראש באלפים, בסוף היום עוברים ב2-3 מקומות ולוקחים אחד מהם, חוץ משוויץ שדופקים מחירים בשאר המקומות היה מחיר נוח.
אם אתה עושה טיולים ערים גדולות אז בהחלט יכול להיות בעיה.
גם ביער השחור בקיץ יכול להיות בעיה אבל עדיין לא משהוא שיגרום לך להישאר בחוץ אבל צריך לפתוח את הארנק יותר.
בשנים האחרונות אני משתמש באפליקציית booking.com זה מראה את כל המקומות הפנויים בסביבה שלך, אני עושה הזמנה ותוך 10 דקות מגיע למקום שהכל כבר שולם.
היעד לא יהיה האלפים ופחות מעברי הרים בגלל הפיתולים וערים כנראה מעט מאוד. יותר סביבה כפרית ועיירות אולי איטליה ויוון או קרואטיה.
תביא את הקסדה ושאר הציוד שלך, קצת מסרבל אבל לא נורא, הקסדות כמובן עלו איתנו למטוס, שאר הציוד כולל חלפ"ס במזוודה גדולה ויתרתי על מגף בגלל הגודל ולקחתי את הנעל רכיבה של היומיום, בדיעבד הבאנו יותר מדי ציוד אז עם מורכבת צריך להיות הרבה יותר מחושבים כי יש ארגז ושתי מזוודות, אפשר להוסיף תיק רך על הארגז אם יש עליו מנשא.
Tracer 900
שלד של הטיול. המערכת לא מאפשרת להטמיע מפה מגוגל מפות.
https://drive.google.com/open?id=1L3...67&usp=sharing
כמה שפחות ספרטינות.
אשמח לתגובות
דווקא עובר בכמה אגמים ונחלים. המסלול שהצעת גם בא בחשבון עם היער השחור. נראה לי שאחרי יום רכיבה (בסביבות נקודה B) נחליט נזרום לאן שמתאים.
גירסה יותר ארוכה ומאתגרת לגברת אם יתחשק.
https://drive.google.com/open?id=1Lt...iR&usp=sharing
אם יש מקומות שאתה חושב שהם חובה או לפחות 9 תיידע בבקשה.
אתה מאד קרוב לשטרסבורג נסה לילה שם.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
Strasbourg צרפת (4 שעות מנקודה A)
או Starnberg גרמניה (1.5 שעות מ A)?