עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 118

אשכול: תכנון טיול רכוב זוגי לאירופה

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    דווקא עובר בכמה אגמים ונחלים. המסלול שהצעת גם בא בחשבון עם היער השחור. נראה לי שאחרי יום רכיבה (בסביבות נקודה B) נחליט נזרום לאן שמתאים.
    גירסה יותר ארוכה ומאתגרת לגברת אם יתחשק.
    https://drive.google.com/open?id=1Lt...iR&usp=sharing

אם יש מקומות שאתה חושב שהם חובה או לפחות 9 תיידע בבקשה.
    זה כבר טיול הרבה יותר מעניין

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    Strasbourg צרפת (4 שעות מנקודה A)
    או Starnberg גרמניה (1.5 שעות מ A)?

צרפת!

פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    אז למה אתה לא אומר?
    בדיוק יושב על הזמנים עם waze ומסתבר שהגירסה הקצרה....קצרצרה. 550 ק"מ, 9-10 שעות רכיבה (בלי כבישי אגרה).
    מה שמעצבן נורא זה שגוגל earth שנדרש לנוף, גוגל מפות שנדרש לשמות המקומות, ו waze שנותן זמנים לא מסונכרנים בשיט.
    שעות...לסמן נקודות, לייצא, למצוא לתזמן. העיקר שיש כבר סרט

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    זה כבר טיול הרבה יותר מעניין
    הקטע הדרומי - מזרחי קצת מטריד אותי כי נראה שאין יותר מדי "אתרים" מעניינים והמקטעים שם יהיו ארוכים. רכבת שם?

אז למה אתה לא אומר?
    בדיוק יושב על הזמנים עם waze ומסתבר שהגירסה הקצרה....קצרצרה. 550 ק"מ, 9-10 שעות רכיבה (בלי כבישי אגרה).
    מה שמעצבן נורא זה שגוגל earth שנדרש לנוף, גוגל מפות שנדרש לשמות המקומות, ו waze שנותן זמנים לא מסונכרנים בשיט.
    שעות...לסמן נקודות, לייצא, למצוא לתזמן. העיקר שיש כבר סרט
    אתה לא עובד נכון, תגיע אני אראה לך איך לעבוד נכון על הדקה.

Senior Member
    כנראה שאגיע לבד.
    הגירסה הארוכה עם שינויים זמנים ומרחקים:
    https://drive.google.com/open?id=1KQ...v8&usp=sharing

Senior Member
    ססאומו המערכת בלעה לי הודעה.
    קיבלתי תשובה מהרמן לגבי אחסון ומודלים- NCX, אפריקה טווין או Tracer 900
    נפח ארגז אחורי 52 ועוד 2 מזוודות צד של 37 מספקים 126 ליטר.
    (מזוודה גדולה "רגילה" בערך 90 ליטר)
    ב NCX יש עוד 22 ליטר מקדימה, ונוח לשליפות דברים מבלי לפרק את הבית...
    הוא גם נוח לשנינו. בגדול אני לא רוצה קשירות, גומיות, רשתות וכו' ומעדיף הכל בתאים.

שלב השאלה הזהה:
    האם 145 ליטר אחסון יספיקו לנו? נראה לי שכן.
    אם אני מתכוון לרכב במהירות החוקית ה NCX מספיק חזק כדי לסחוב אותנו (150 ק"ג) + ציוד בעליות?

כעיקרון כן ה-NC יספיק לרכיבה רגועה כפי שאתה מכיר בארץ, אם אתה מסתדר איתו בשתיים בנס הרים
    לא תהיה לך בעיה במסלול שבחרת.

ההמלצה שלי עד לטיול צא הרבה בשתיים להתרגל ולתרגל, עליה וירידה מהאופנוע של בת הזוג.

לגבי ציוד, מסתפקים במועט, בחירת מלונות חכמה תאפשר לך בחצי הטיול דירת BB עם מכונת כביסה ומייבש.
    לקוחים בגדים שגמרו את החיים שלהם, משתמשים בפעם האחרונה ומעיפים.

כעיקרון לוקחים מכנס טיולים מתפרק (בד קל שניתן לפרק שרוולי רגלים למכנס קצר) יתרונות עצומים במיוחד
    כשחם והם מתייבשים מהר, זוג מכנסיים ליציאות בערב, וג'ינס נוסף. חולצות טריקו פשוטות, חולצה תרמית אחת
    פליז אחד, תחתונים וגרביים בגד ים שניתן ללבוש כמכנסים קצרות גם. חליפות גשם, מעיל רכיבה כפפות רכיבה
    גשם וקיץ מגני בירכיים נעלי טיולים גבוהות אטומות למים.

אישית מצאתי שיש יתרונות בתיק גדול נוסף קשור מאחור, אין השפעה על הרכיבה. לא עוברים על החוק מבחינת
    מהירות כי יש המון מלכודות מהירות במיוחד באיטליה. לכן הרכיבה היא רכיבה רגועה מאד.

האחד הפוסטים של כתבתי איך לחלק את הציוד שיהיה הכי נוח שווה קריאה כי זה ניסיון מצטבר שעוזר המון.
    אבל אני למדתי בדרך הקשה לבד ועדיין זה לא היה נורא תוכל לאמץ הרגלים שלכם.

הרבה מהפחדים שלך לא מבוססים והם בגלל שזו הפעם הראשונה, אין לך מה לדאוג הכל מסתדר מעצמו,
    ומי שרכב בארץ ירכוב בלי בעיה שם. טיול רגוע כייף זו לא טירונות אתה הולך ליהנות.

על כל השאלות שלך יש תשובה פשוטה. יהיה יותר מבסדר.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    כעיקרון כן ה-NC יספיק לרכיבה רגועה כפי שאתה מכיר בארץ, אם אתה מסתדר איתו בשתיים בנס הרים
    לא תהיה לך בעיה במסלול שבחרת.

ההמלצה שלי עד לטיול צא הרבה בשתיים להתרגל ולתרגל, עליה וירידה מהאופנוע של בת הזוג.

לגבי ציוד, מסתפקים במועט, בחירת מלונות חכמה תאפשר לך בחצי הטיול דירת BB עם מכונת כביסה ומייבש.
    לקוחים בגדים שגמרו את החיים שלהם, משתמשים בפעם האחרונה ומעיפים.

כעיקרון לוקחים מכנס טיולים מתפרק (בד קל שניתן לפרק שרוולי רגלים למכנס קצר) יתרונות עצומים במיוחד
    כשחם והם מתייבשים מהר, זוג מכנסיים ליציאות בערב, וג'ינס נוסף. חולצות טריקו פשוטות, חולצה תרמית אחת
    פליז אחד, תחתונים וגרביים בגד ים שניתן ללבוש כמכנסים קצרות גם. חליפות גשם, מעיל רכיבה כפפות רכיבה
    גשם וקיץ מגני בירכיים נעלי טיולים גבוהות אטומות למים.

אישית מצאתי שיש יתרונות בתיק גדול נוסף קשור מאחור, אין השפעה על הרכיבה. לא עוברים על החוק מבחינת
    מהירות כי יש המון מלכודות מהירות במיוחד באיטליה. לכן הרכיבה היא רכיבה רגועה מאד.

האחד הפוסטים של כתבתי איך לחלק את הציוד שיהיה הכי נוח שווה קריאה כי זה ניסיון מצטבר שעוזר המון.
    אבל אני למדתי בדרך הקשה לבד ועדיין זה לא היה נורא תוכל לאמץ הרגלים שלכם.

הרבה מהפחדים שלך לא מבוססים והם בגלל שזו הפעם הראשונה, אין לך מה לדאוג הכל מסתדר מעצמו,

באיטליה רוב מצלמות המהירות הם בתוך הכפרים על 50 קמ"ש בבן עירוני מה שנקרא B Roads אין כמעט, בנוסף המקומיים חוצים קווים לבנים על הבסיס קבוע, הייתי אומר שברגע שאתה עובר מאוסטריה לאיטליה חלק מהחוקים נשארים בגבול.
    שוויץ הכי מסוכנת מבחינת אכיפת החוק, גם הכנסות גבוהים בהרבה משאר המדינות

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    באיטליה רוב מצלמות המהירות הם בתוך הכפרים על 50 קמ"ש בבן עירוני מה שנקרא B Roads אין כמעט, בנוסף המקומיים חוצים קווים לבנים על הבסיס קבוע, הייתי אומר שברגע שאתה עובר מאוסטריה לאיטליה חלק מהחוקים נשארים בגבול.
    שוויץ הכי מסוכנת מבחינת אכיפת החוק, גם הכנסות גבוהים בהרבה משאר המדינות
    אני מבין שגישת "לוק מיסטר אופיסר, איי דיידנט נוטיסט דה סיין איימ אטוריסט"- לא תעזור וגם ה waze לא.
    קצת באסה. לא מצליח לנסוע 50 כשפתוח ובטוח.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה

כשחם והם מתייבשים מהר

קראתי את השרשורים ויש רשימה בקובץ.
    לגבי מכנסי רכיבה- לא משתמש בארץ לא לי ולא לה ואני מתכוון להתספק במגיני ברכיים.
    ממה שאני רואה 2 זוגות זה עוד 1500 ש"ח שלא נשתמש בהם בארץ.
    עד כמה זה חשוב?

יש השלמות ציוד שאני כן אעשה שם. חליפת גשם ומגפי רכיבה בשבילה.
    האם אצל הרמן יש ציוד סביר במגוון טוב במחירים סבירים או שכדאי לתכנן קנות במקם אחר (מינכן - שעתיים- פקקים) ?

עוד שאלה ששכחתי.
    יש לי מצלמת אקסטרים עם כ. זיכרון וחיבור USB. איך מרוקנים ושומרים את החומר שמצטבר (ג'יגות...) מבלי להביא לפטופ או טאבלט?
    יש לי כונן חיצוני אבל המצלמה והכונן טיפשים ולא יודעים לדבר ביניהם... אפשר לבקש מהפקידה הנחמדה במלון להעביר. פספסתי משהו?
    נערך לאחרונה על ידי קידוזו; 07-06-2019 בשעה 10:13.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    לגבי השאלה האחרונה (פינוי זיכרון למצלמה), יש כמה פתרונות אפשריים:
    לקחת עוד כרטיסי זיכרון. לא תופס מקום, מאפשר משחק נוח עם זיכרון.
    אם יש לך טלפון אנדרוידי אתה יכול להעביר מידע אל הטלפון או להשתמש בו כמחשב, לקשר בין הזכרונות.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    לגבי השאלה האחרונה (פינוי זיכרון למצלמה), יש כמה פתרונות אפשריים:
    לקחת עוד כרטיסי זיכרון. לא תופס מקום, מאפשר משחק נוח עם זיכרון.
    אם יש לך טלפון אנדרוידי אתה יכול להעביר מידע אל הטלפון או להשתמש בו כמחשב, לקשר בין הזכרונות.
    המצלמה Sony AS100v מתחברת עם כבל מיקרו USB ומצד שני USB רגיל. לא מכיר דרך להתחבר לטלפון (אין BT).
    בגלל שאין צג אי אפשר לדעת אם היא מפסיקה לצלם כשהכרטיס מלא או דורסת לאחור
    אצטרך לפחות 8 כרטיסים בנפח 64 ג'יגה ליתר ביטחון 400 ש"ח לפי זאפ.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אני לא יודע איזה טלפון יש לך, או מה היכולות שלו, אבל באופן עקרוני ישנם חיבורים בין התקני usb לחיבור ה usb שיש לך בטלפון (שוב, רלוונטי רק לאנדרוידים), שאיתם אתה יכול לגשת לכל הקבצים שנמצאים בכרטיס זיכרון, מצלמה או זיכרון חיצוני. אצלי בטלפון (סמסונג נוט 8) אני יכול לחבר דיסק און קי או כרטיס זיכרון בעזרת התקן בסגנון הזה:
    https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?m...2F312173456367
    דבר כזה יאפשר לך לחבר את הכרטיס זיכרון וגם את ההתקן זיכרון החיצוני ביחד לטלפון ובעזרת הטלפון תוכל להעביר מידע מהמצלמה (כרטיס זיכרון) להתקן החיצוני בלי לסחוב מחשב או טאבלט.

קראתי את השרשורים ויש רשימה בקובץ.
    לגבי מכנסי רכיבה- לא משתמש בארץ לא לי ולא לה ואני מתכוון להתספק במגיני ברכיים.
    ממה שאני רואה 2 זוגות זה עוד 1500 ש"ח שלא נשתמש בהם בארץ.
    עד כמה זה חשוב?

גם אני לא רוכב עם מכנס רכיבה יעודי, או ג'ינס או מכנס טיולים מתפרק למכנס קצר (כמו בחניות למטייל).
    ועליהם מגן ברך של דיינז (תראה מחר!).

יש השלמות ציוד שאני כן אעשה שם. חליפת גשם ומגפי רכיבה בשבילה.
    האם אצל הרמן יש ציוד סביר במגוון טוב במחירים סבירים או שכדאי לתכנן קנות במקם אחר (מינכן - שעתיים- פקקים) ?

שווה לקנות אצל הארמן יש הנחה יפה לישראלים מבחר מצויין בעיקר של האלד, ניתן למצוא הכל כולל משומש.
    מחירים טובים, ומקבלים החזר מס. הבחור שש לעזור והוא באמת ישר. אני קניתי אצלו המון.

עוד שאלה ששכחתי.
    יש לי מצלמת אקסטרים עם כ. זיכרון וחיבור USB. איך מרוקנים ושומרים את החומר שמצטבר (ג'יגות...) מבלי להביא לפטופ או טאבלט?
    יש לי כונן חיצוני אבל המצלמה והכונן טיפשים ולא יודעים לדבר ביניהם... אפשר לבקש מהפקידה הנחמדה במלון להעביר. פספסתי משהו?
    לי במצלמה הרגילה יש זיכרון ענק לכן אין בעיה, אפשר להביא כמה כרטיסי זיכרון ולהחליף, או לשבת בערב ולסנן חומר מתיש.
    אני מתכוון לרכוש מצלמת דרך וזה יהיה הטיול הראשון שאני אצלם מהקסדה אז בעצם כאן אין לי ניסיון שיכול לעזור.