אני התקנתי דרך המוסך מצלמה קדמית ואחורית על הקטנוע (בעצם כמו מצלמת דרך לרכב).
הם מצלמות בזויות רחבה (170 מעלות) ובשביל תיעוד נסיעה לא צריך יותר.
נמוך זה עניין של התקנה.
ולמה אתה צריך זווית נוספת חוץ מישר לתיעוד נסיעה?
גם ברכבים המצלמות הם סטטיות.
אז קצת היסטוריה:
השתמשתי בYI 4K על הקסדה עם נייקד ( אפקט המפרש והמראה הכריעו אותי)
אחריה הבאתי את הGOPRO SESSION מצלמה קטנה וחמודה, אבל... הטענה כמעט בכל נסיעה (שלא לדבר על אפשרות שהבטריה נגמרת באמצע)
ראיתי את הפוסט של הDVR, התקנתי והשתמשתי, זה אחלה פיתרון שמונע את הצורך בהטענה וכו, אבל... לרוב יש ויברציות בחלק האחורי של האופנוע בגלל המתלים = התמונה שם לא משהו, בנוסף, לטעמי היא מוצר משלים למצלמה רגילה, מכיוון שהיא מצלמת מגובה יחסית נמוך, ורק בזווית אחת = ישר.
יש המצלמה למצלמה טובה שהיא לא גדולה ויכולה להיות מורכבת על הקסדה בצורה מינימלית?
אני התקנתי דרך המוסך מצלמה קדמית ואחורית על הקטנוע (בעצם כמו מצלמת דרך לרכב).
הם מצלמות בזויות רחבה (170 מעלות) ובשביל תיעוד נסיעה לא צריך יותר.
נמוך זה עניין של התקנה.
ולמה אתה צריך זווית נוספת חוץ מישר לתיעוד נסיעה?
גם ברכבים המצלמות הם סטטיות.
אתה תמיד יכול להתקיים עוד סט כזה שיכוון לצדדים, ואז תהיה לך תמונה היקפית כמעט לגמרי.
עם איזו מצלמה? (מתן מה קורה?)
הי סער
כתבתי כאן מתישהו על סט המצלמות שבהן אני משתמש, vSys משהו. האיכות לא בשמיים אבל זה משהו שידעתי מראש כשקניתי. יש איכותיות יותר (וגם פחות) בהתאם לתקציב שאתה מוכן לשים. לדעתי, לצילום הצדדים לא חייב משהו איכותי מידי, כי אתה לא מחפש לראות פרטים כמו מספר, אלא רק כהשלמה לשתיים הראשיות (קדמית ואחורית).
אני חושב שמצלמה שמצלמת מאחורה+קדימה בזווית רחבה זה מכסה את הרוב המוחלט של הדברים (במיוחד ששתיהן מצלמות ב170 מעלות).
אני לא רואה טעם בעוד ועוד מצלמות, אבל זאת רק דעתי.
אבל כמו שרשמו, תקנה שני סטים כאלה, תתקין שתיים בצדדים וזהו.
תודה על הדעות חברים, מתן, גם לי היה VSYS 1080 קדימה ואחורה, זה כנראה מה שאני אשים.