ידועה לכל שהכלגנו מפחד משפנדוב.
השפנדובים הם הכלאה שיצרו הטיבטים העתיקים כדי למנוע את ההשתלטות הסינית עליהם.
הצואה הצבהבה מזכירה לכלגנו את שולי הכביש ובכך מתחמת אותו ומאפשרת לחבר את עמוד הטלוויזיה בעזרת שפיכה נשית וקמח.
שלום. עזרה מהמבינים.
יש לשכן של דוד שלי כלב ננסי מעורב עם גנו. כיון שהוא מעורב עם גנו הוא כבר לא כ"כ ננסי.
בכל מקרה- הכלגנו נוהג לעשות את צרכיו על הכביש. כפי שכולם יודעים, הצואה הורודה של הכלגנו מריחה נפלא ואף תורמת לנוף אך עם זאת מכילה חומר מיוחד שתוקף צמיגים אירופאיים.
ייתכן שכל ההכלאה הזו היא בעצם מזימה של הסינים כדי לשבור את שוק הצמיגים האירופאיים ולהשאר לבד בשוק.
מבדיקה ברשת עולה שהגנו פוחד מתמסחים ,תנינים וקרוקודילים. כיוון שהשכן של דוד שלי גר במקום קר מאוד הוא אינו יכול להחזיק ברשותו תמסח ולכן עלה הרעיון לחבר טלויזיה לכביש עם שידורי NG בלופ של תמסחים מתנים אהבה.
אממה, לשכן של הדוד אין מקדח מתאים לברגי הג'מבו שרכש ואינו מוכן לרכוש כזה כיוון שבאפשרותו לקנות רק תוצר סיני והוא אינו מעוניין לעודד את התעשייה הסינית ובכך לתרום לגידול הכלגנואים בעולם.
מה עושים?![]()
ידועה לכל שהכלגנו מפחד משפנדוב.
השפנדובים הם הכלאה שיצרו הטיבטים העתיקים כדי למנוע את ההשתלטות הסינית עליהם.
הצואה הצבהבה מזכירה לכלגנו את שולי הכביש ובכך מתחמת אותו ומאפשרת לחבר את עמוד הטלוויזיה בעזרת שפיכה נשית וקמח.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ניסינו להשיג שפנדוב אך עלה בידינו חרס.
הצלחנו למצוא קונקשיין לשפנדוב סטלן אך מבירורים עולה כי צואתו מוצלחת הרבה פחות מזו של השפנדוב המצוי.
האם נכון הדבר או שמא הטעו אותנו?
שפנדוב סטלן זה לא טוב - בד"כ הצואה שלהם מלאה שאריות במבה.
אבל אם חשקה נפש הודו שלך בברגי ג'מבו אני מציע את האופציה שתפרק מהמשאית ליד הבית את הברגים של הגלגלים (מכל גלגל אחד, ככה הוא לא ירגיש) ותקדח אותם לתוך הטלוויזיה.
אגב עוד אופציה זה לשדר בלופ אירוזיון אני שמעתי שנכלגנו מפחד גם מזה. יש שם כל מיני יצורותיים מפחידיותים
וואלה. בדיוק הבוקר איזו גניונה בתיונה חירבנה לי על האופנוע.
עזוב שפנדוב - הלשלשת שלה יותר דביקה מסופר7.
עם טמאגוצ'י זה לא היה קורה